29.12.06

Τα Δώρα της πρωτοχρονιάς

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και έφεραν και τα δώρα τους, γι άλλους αναμενόμενα και για άλλους όχι. Στον Σταύρο φέτος πήγαν δώρα και οι τρεις μάγοι μαζί ενώ στον Στέφανο όχι, αφού τον αναζητούσαν σε Εκάλη & Γλυφάδα χωρίς να τον βρουν. Έτσι λοιπόν ο Στέφανος χωρίς δώρα, πια, έμεινε να αγναντεύει τη ΔΕΗ από το παράθυρο του.

Φήμες λένε ότι ο Στέφανος μηχανεύτηκε την ήτα του καθώς το σπίτι του είναι στα τελειώματα και έχει φάτσα κάρτα τον σταθμό της ΔΕΗ. Αυτό έγινε γιατί σου λέει ο άνθρωπος: Αν πειράζει όπως λέει ο Σταύρος (τεχνικός γαρ του ΟΤΕ) ο σταθμός, εγώ θα ζω απέναντι από αυτό; κι έτσι λοιπόν η οικογένεια του Στέφανου ψήφισε δαγκωτό Σταύρο!!! Που υποσχέθηκε χωρίς καμιά υπεκφυγή ότι η ΔΕΗ-ΤΕΛΟΣ (τι σου είναι ο εγωισμός; Έβαλε άλλον για να μην του πουν για πισωγύρισμα).

Άλλωστε ο Στέφανος δεν είχε επί επτά χρόνια αντιδήμαρχο τον Σταύρο τότε που είχε βγει τελευταίος και καταϊδρωμένος; κι αυτό χάρη σύμπτωσης αφού ο Σταύρος τύγχανε να έχει το ίδιο επίθετο με τον αείμνηστο αδελφό του, κοινό άλλο ουδέν, μην προσπαθήστε να εντοπίσετε διότι και ζαλάδα θα σας έρθει και δεν θα βγει και πουθενά.

Μάζεψε τα δώρα όλα ο Σταύρος όπως είπαμε και στην αρχή αλλά δεν τα μοίρασε όπως είχε υποσχεθεί. Χάρη αυτού ακούστηκε να μιλούν για ζόρια του Δημάρχου Σταύρου (όποιος δεν μπορεί να το συνηθίσει, θα τον βοηθήσει ο καιρός, Δήμαρχος ο Σταύρος για τα επόμενα τέσσερα) από την αρχή της ηγητορίας του.

Μην ξανακούσω τέτοια βλακεία!!! Από πρώτη πρώτου να το λέτε ok; αλλά όχι από σήμερα.

Τα δώρα φέτος ήταν σαν αυτά που πωλούνται στην Ταξιαρχών ως Ιταλίας, κινέζικα ρουχαλάκια, αλλά ούτε οι μάγοι που τα έφεραν ούτε οι κινέζοι που τα κατασκεύασαν ούτε οι Ιταλοί (άσχετο) γνώριζαν πως τα βαριά χαρτιά του Σταύρου (ο Γιάννης & ο Σπύρος) είναι αυτού του μέγιστου εκτοπίσματος. Έτσι λοιπόν τι κι αν ο ένας βγήκε πρώτος κι ο άλλος τέταρτος στον συνδυασμό του Σταύρου, μένουν χωρίς δώρα κι απλά ο Σταύρος από μεγαλοψυχία τους έδωσε μια μπουκάλα σε μέγεθος σπιτιού για να μείνουν εκεί, καθώς ρουχαλάκια στο μέγεθος δεν παίζουν.
Φίλος είπε πως αν είχαν βγει τελευταίοι θα τους έκανε Αντιδημάρχους αφού έτσι είναι παράδοση στον Κορυδαλλό από την εποχή που έγινε και ο ίδιος.