1.7.07

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)

Ρε μπαγάσα Σταύρο, μου το έλεγαν και δεν το πίστευα (ούτε κι αυτό).
Στις πρόσφατες εκλογές τον Οκτώβριο πήρες είκοσι κάτι τις εκατό, αλλά παραμίλαγες γιατί στον άνω Κορυδαλλό πήρες τα . . . σου (τα δικά μου όχι, θα έπρεπε να είχες μαζέψει45% με 53%).

Δεν μπόρεσες να το χωνέψεις με τίποτα ότι η Αλεξάνδρα μάζεψε πάνω της το 70% των ψήφων στην σε Αγ. Στυλιανό Δεξαμενή & Σχιστό.
Δηλαδή αν κατεβαίνατε όλοι μαζί και η Αλεξάνδρα μόνη της σας κέρδιζε. Ρε γαμώτο, κολογειτονιά, αν τους πεις κάτι ρωτούν και ψάχνουν ξέρεις κει πάνω, δεν το χάφτουν και τόσο εύκολα.

Τι κι αν ο πρόεδρος της επιτροπής κατοίκων κατά της ΔΕΗ την κατηγορούσε ότι μένει Εκάλη την ίδια στιγμή που ήταν και σπιτονοικοκύρης της ο ίδιος!!!
Τι κι αν ακούγονταν σωρός τα ψέματα; Κει πάνω δεν πιάσανε .

Με αυτά και με άλλα δεν έπιασες το 35% που είχαν υπολογίσει τα φιλαράκια.

Πάντως το αίμα σου το πήρες από την Αλεξάνδρα, τι κι αν ήσασταν μαζί Αντιδήμαρχοι, τι κι αν έγινε και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου μετά, εσύ ακάθεκτος.

Δεν εμφανίζεται το όνομά της που θενά στις θέσεις αυτές. Φυσικά πάντα μιλάω για την επίσημη σελίδα του Δήμου.

Σταύρο ξέρεις γιατί η Αλεξάνδρα μάζεψε το 70% κει πάνω; Γιατί στην κολογειτονιά του Άνω Κορυδαλλού την ξέρουν πολύ καλά κι αυτήν και τις πράξεις της, κι όπως κατάλαβες τήν εμπιστεύονται.

Τι κι αν έπαιρναν τηλεφωνάκια οι πράσινοι βουλευτές της Β΄ Πειραιά να την κόψουν για πάρτη σου δεν έπαιξε κει πάνω.

Αν θες κι εσύ κάνε ότι κι αυτή.

Για να μην σε κουράσω η Αλεξάνδρα ήταν Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Άντε τώρα βάλε γράψε το ονοματάκι της γιατί αν σε πάρουν χαμπάρι και τίποτα φεμινιστικές ενώσεις σε βλέπω να σε παίρνουν με τα γιαούρτια.

Υ.Γ. Αλήθεια με την ΔΕΗ τι κάνεις; ΤΟΥΜΠΕΚΑ;;;