30.1.07

Δήλωση Δημοτικών Φρονημάτων


Την επταετία θυμηθήκατε ρε μπαγάσα Σταύρο;

Στις γειτονιές τις Νίκαιας και του Κορυδαλλού υπογράφαμε μόνο, κλητεύσεις από την χωροφυλακή της χούντας και δηλώσεις μετά από ξύλο στην ΕΣΑ (σπάει ο άνθρωπος κάτω από πίεση), τώρα υπογράφουμε και για προσκλήσεις του δήμου;

Όποιον προσκαλείς-τιμάς δημότη (έστω και σε πίτα) τον σέβεσαι, δεν το έχεις χεσμένο και δεν του γαμάς την προσωπικότητα, πόσο μάλλον όταν αυτό λαμβάνει χώρα εκεί που μεγαλώνουν τα αγγελούδια του Κορυδαλλού.

Υ.Γ.1. Από την επομένη φορά να πηγαίνουν οι δημότες στο ΚΕΠ να τους κάνει και γνήσιο υπογραφής για την πρόσκληση-τιμή που τους έκανες, αλήθεια έτσι είχες κάνει και στον γάμο σου με τους συγγενείς σου;

Υ.Γ.2.1. Έμαθα ότι θέλουν να με βρουν κάτι επιστάτες σου (θεέ μου επιστάτες με κουστούμι στο βάψιμο του γκαράζ του δήμου!!! Τραγικό σαν το πορτοκαλί της επανάστασης της Ουκρανίας που ξέφτισε αμέσως και οι επιστάτες σου το έβαλαν μόνο στην όψη της ανεβασιάς του γκαράζ λες και η όψη στην κατεβασιά είναι της ΔΕΗ).

Υ.Γ.2.2. Στείλε τους σχολείο ξανά, γιατί στα σχολικά τους χρόνια ασχολιόντουσαν με ανταλλακτικά από παπάκια κι όχι με τα μαθήματα τους (μάθαν μόνο αφαίρεση). Να ξέρεις τα μονοπάτια του internet δεν είναι σκοτεινά σαν αυτά που ξέρουν, είναι γρήγορα φωτεινά γεμάτα γνώση.

15.1.07

3G μεγιά σου Σταύρο!!!

Καλώς τα δεχτήκαμε, 3G (κεραία κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς) στον άνω Κορυδαλλό από σήμερα Κυριακή (αργία γαρ). Σταύρο κάτι μηνυματάκια όπως ξέρεις καλά τα δεχτήκαμε λίγες ώρες πριν τις εκλογές μέσο εταιριών κινητών τηλεφώνων. Ακούστηκαν λόγια ότι αυτά είναι δανεικά με τις εταιρίες κινητής και τα ραδιοκύματα τους! Λοιπόν άκου καλά και πράξε, σήμερα ενεργοποιήσανε κεραιούλα 3G κοντά σε σπίτι Αντιδημάρχου σου. Βρες την να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος, γιατί οι άλλοι να πούμε την αλήθεια τις ξήλωναν όπως και να είχε. Άσε που κάποιες κακές γλώσσες λένε πως τον Λιάκο σου τον έχεις αφήσει ξύλου κρεμάμενο με το δικαστήριο της κεραίας στο Όρος Αιγάλεω.

4.1.07

Ε! ψιτ ιδέα . . . ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ²

Λοιπόν Σταύρο, έμαθα πως με διαβάζεις και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο μιας και έχω επαφή μαζί σου, φαντάζομε κι εσύ αντίστοιχα, για την επαφή που επιτέλους έχεις. Λοιπόν φιλαράκο έχω ιδέα καλή να σου πω να την πεις μετά σε όλους ως δική σου, δεν με νοιάζει για την πατρότητα, αν ήταν να βγω να το παίξω ιδεοπλάστης κατέβαινα εγώ για δήμαρχος κι εσύ ας δούλευες στον ΟΤΕ στην Αρκαδία ας πούμε. Σσσσς! Λοιπόν ησυχία μην μας ακούσει και κανείς. Ο Στέφανος ως γνωστών έκανε αδελφοποίηση του Κορυδαλλού με όλης της γης τους κατατρεγμένους λες και ήμαστε η μεγάλη αγκαλιά του καλού στον πλανήτη. Ακούγοντας το δελτίο καιρού, για τα χιόνια σε Ήπειρο και Πίνδο, βρήκα την τέλεια αδελφοποίηση που θα είναι και η πρώτη μη ανούσια έως τώρα. Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ να αδελφοποιηθεί με τον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (ναι στα ορεινά της Πίνδου στα 720μ. ψηλά πριν την Κατάρα δεξιά) δηλαδή ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ². Τώρα πρόσεξε το καλύτερο όλων , χιόνισε στα ορεινά; βάζουν τα αδέλφια μας αλυσίδες στα αγροτικά τους; βλέπουμε ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ εμείς οι πεδινοί αδελφοί τους δια μέσου της συγγένειας που εσύ θα δημιουργήσεις. Πάντως επειδή πιστεύω ότι μπορείς ,κι αλλιώς, άστο για τώρα και κράτα την ιδέα σου (πολύ καλή, μπράβο ρε μπαγάσα πως το σκέφτηκες;) για τρία χρονάκια μετά για back up μην τυχόν και σε έχει πάρει ο Μορφέας στην αγκαλιά του όλο αυτό τον καιρό και ξυπνήσεις έτσι όπως ξύπνησε κι ο Στέφανος.

2.1.07

Μη μου τους κύκλους τάρατε.

Πρώτο πρωινό του χρόνου και η πλατεία (η Ελευθέριας φυσικά η κεντρική) όπως πάντα κάθε τέτοια μέρα γεμάτη κόσμο. Ζαλισμένοι όλοι από το ξενύχτι και τα ποτά (ναι και μπόμπες) έβγαιναν από τα διασκεδάστηρια ή κάθονταν στα θερποκήπια της πλατείας (αλήθεια ποιος ήταν ο δημιουργός τους; ε! ποίοι ήθελα να ρωτήσω). Οι κρέπες πήγαινα σύννεφο ενώ οι τυρόπιτες και τα παγωτάκια ακολουθούσαν. Κι εκεί που το πρωινό άρχισε να ζεσταίνει από τον ήλιο που ανέβαινε πιο ψηλά εμφανίσθηκε ο Ηλίας ο σίφουνας (του ΗΣΑΠ βλέπεις) σαν τον Αγιώργη πάνω στην σκούπα του δήμου!!! (βλέπε φωτογραφία) Ένας κύκλος ΟΛΕ! Δύο κύκλοι ΟΛΕ! τρεις κτλ αλλά και γρήγορος με 35 χλμ/ω η σκούπα δεν μαζεύει, απλά φαίνεται και όταν κάνει κύκλους κύκλους την πλατεία, ενώ τα χαρτιά παραμένουν στο οδόστρωμα φαίνεται και άσχημα. Δεν φτάνει που τους ζάλισε τους ανθρώπους με τόσους κύκλους (τσάμπα η τυρόπιτα) νόμισε ο Λιάκος πως έτσι κάνει έργο!!! Το έργο του παραλόγου κάνει διότι μπορεί ο Λιας να είναι κάτοικος από το ΄54 αλλά κι εμείς δεν μένουμε στην Αργυρούπολη και από χόμπι ασχολούμαστε με την πλατεία μας. Δύο χρόνια ολόκληρα αντιδήμαρχος στα σκουπίδια δεν ήταν πάλι; σήμερα ξύπνησε νωρίς; Α! και με την ευκαιρία πλατείες ο δήμος έχει και οι άλλες όχι μόνο όπου τρώνε κρέπα ή τυρόπιττα.
Υ.Γ.1. μια καλή αρχή είναι το ήμισυ όλων.
Υ.Γ.2. Επειδή την δόξα ουδείς μίσησε, Σταύρο, κι εσύ αλλιώς βλέπεις σήμερα τα πράγματα κοίτα βάλτους σε τάξη γιατί σε βλέπω σαν τον Δήμαρχο Δραπετσώνας (ξέρεις εσύ, τον προηγούμενο, ίδιες πλάτες είχε και ούτε μούτρα για υποψήφιος δεν είχε σε αυτές της εκλογές).

1.1.07

ηρθε το 2007 με τον Σταύρο

Δεν μπήκε καλά καλά το 2007 και ο Σταύρος ξεκίνησε το έργο του. Προεκλογικά έλεγε ότι ο υποσταθμός της ΔΕΗ–ΤΕΛΟΣ στον άνω Κορυδαλλό και το νιώσανε να γίνεται πράξη εκεί πάνω, λίγα δεύτερα, μετά την έλευση του νέου έτους για αρχή και λίγα λεπτά αργότερα για συνέχεια και ξανά και ξανά όλο το ξημέρωμα. Χωρίς ηλεκτρικό έμειναν τρεις τέσσερις φορές οι ορεινοί του δήμου μας μέσα με το ξεκινημα του έτους. Τι να σου κάνουν λοιπόν χωρίς θέαμα tv, βγήκαν στα μπαλκόνια και γνωρίστηκαν με τους γείτονες του διπλανού μπαλκονιού που τόσα χρόνια αγνοούσαν κι όλα αυτά κάτω από το φως των βεγγαλικών (made in China). Βέβαια κουβέντα στη κουβέντα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι τα νέα διαδόθηκαν γρήγορα. Ακούστηκε λοιπόν πως δεν γκρέμιζε ο Σταύρος τη ΔΕΗ αλλά οι διακοπές οφείλονταν στον Σπύρο που άστραψε και βρόντηξε αφού τον έπαιρναν τηλέφωνο και του εύχονταν με την προσφώνηση ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ όπως ο ίδιος έλεγε πως θα τον βρει το 2007 όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν. Άρε Σπύρο τόσα χρόνια τον ήξερες τον Σταύρο κι αρκέστηκες στον λόγο του; Ο γείτονας σου ο Γιαννάκης χαζός ήταν που υπόγραψε συμβόλαιο; Αυτό που γίνεται και προγαμιαία σε γάμους χωρίς έρωτα αυτούς από συμφέρον, ώστε το διαζύγιο να είναι ταχτοποιημένο. Καλή χρονιά σε όλους. Καλή αρχή Σταυρό και να θυμάσαι ότι εμείς σε ψηφίσαμε για καλύτερα, κι όχι ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γρηγόρης, ο Γιάννης κι όλοι οι άλλοι που σε στήριξαν κρυφά (και λίγο φανερά) επειδή φοβόντουσαν τον Στέφανο που τα πήγαινε και άριστα και είχε όνομα καλύτερο από αυτούς πλέον σε όλο το νομό. Εσύ πρέπει καλύτερα.