29.9.07

Ο Κορυδαλλός έχει τρία δεκαδικά στο ΕΥΡΩ (π.χ. ¨€€,666¨)



Ρε Σταύρο με κούρασες, έχεις βάλει λυτούς και δεμένους να με βρουν, μέχρι και σε μένα ήρθαν να μου ζητήσουν αν μπορώ να με βρώ!!!


Λοιπόν άκου να σου πω κάτι που βλέπεις πια κάθε μέρα και δεν έχεις καταφέρει να βρεις ούτε εσύ ούτε και κάτι θαμώνες του Δημαρχείου:


Το πρωί με την δροσιά λοιπόν, βλέπεις την ταμπελίτσα των φωτογραφιών (πάνω και κάτω) στα 20 μέτρα από το Δημαρχείο. Κάθε μέρα, έ;;; τέλος πάντων όποτε πας μωρέ, αλλά όταν λέμε βλέπεις εννοούμε ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ.

Μαζί με σένα το βλέπουν και οι υπάλληλοι του Δήμου που με χρήματα μας εκπαιδεύτηκαν το 2000 & 2001 για την έλευση του ΕΥΡΩ.

Τώρα σήκω από την καρέκλα σου, βγες έξω στο μπαλκόνι γύρνα το κεφάλι σου αριστερά, τσουπ, στα είκοσι μέτρα η ταμπέλα!!!

οk; μπες ξανά μέσα.
Σταύρο μας κλέβουνε κι εσείς κοιμάστε, γιατί; Δεν ήσουν αντιδήμαρχος το 2001 και 2002; Δεν γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε οι υπάλληλοι λοιπόν ότι τα ποσά σε ΕΥΡΩ γράφονται πάντοτε με δύο δεκαδικά; Δεν ξέρεις ότι: ακόμα και στις περιπτώσεις που προκύπτει ακέραιος αριθμός ΕΥΡΩ θα αναγράφονται με δύο μηδενικά ψηφία «00» στη θέση των δεκαδικών πχ. 35,00 € και κάθε τι άλλο θα στρογγυλοποιείτε στα δύο αποκλειστικά δεκαδικά;

Επειδή λοιπόν και υποχρεούστε να τα γνωρίζεται λόγο εκπαιδεύσεων και διότι άγνοια τους δεν επιτρέπεται σου σφυρίζω πως σύμφωνα με την ΚΥΑ Ζ1-288/2001 περί «ρύθμισης αριθμού δεκαδικών ψηφίων» (ΦΕΚ 456/Β/20.4.2001) κάτι πρέπει να κάνετε άμεσα κι εσείς και τα στρουμφάκια που βγαίνουν στην Λεωφόρο από την φωλιά τους εκεί ακριβώς.

Έλα τώρα μην στραβομουτσουνιάζεις, επικοινώνησε με την «Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης» στην οποία είστε και μέτοχοι κατά 25% μέσω ΚΕΔΚΕ να σου εξηγήσει ότι δεν κατάλαβες, ή ότι μπόρεσες, ή ότι δεν θέλεις, ή ότι . . . ή