26.5.08

Περπατάω στο δάσος κι ακούω φίδια, λες να ξαναεκλεγώ; μπα αρχ . . .

Ρε ζαγάρια, αλλά τι φταίνε κι αυτά τα ζωντανά για τα χάλια σας; Πάμε από την αρχή: Ρε καφάσια (μην φάμε και καμιά μήνυση από τη φιλοζωική) αναρωτηθήκαμε τις προάλλες αν «Είμαστε άραγε στο σωστό δρόμο;» που δεν είμαστε.

Πήγατε ρε καφάσια σε μια μέρα να φτιάξτε όσα δεν κάνατε ολάκερη βδομάδα; Ολάκερο μήνα; Αν μπορούσατε θα τα είχατε κάνει από μόνοι σας δεν θα χρειάζονταν να σας βάζουμε εμείς χέρι . . .

Αλλά εντάξει να σας μοιράσουμε το βραβείο προχειρότητας ανικανότητας και τσαπατσουλιάς μαζί και να συνεχίσουμε, Πάντως κάτω από πίεση τα κάνετε σκατά (παλιά το λέγαμε και θάλασσα αλλά έτσι όπως κατάντησε ο Σαρωνικός είναι πλέον συνώνυμα).

Είδατε το άρθρο εδώ στις 19/05/2008 για την πολύ καλή εκδήλωση για τα παιδιά, καταλάβατε πως υπολείπεστε και προσπαθήσατε να καλύψετε την Παρασκευή 23/05/2008 όλα δεν είχατε φροντίσει πριν.Αποτέλεσμα: στην ανακοίνωση σας, κι αυτή, στις 23/05/2008 (γόνιμη μέρα αποδείχθηκε η Παρασκευή και είκοσι τρεις για τον Δήμο μας) γράφει στον τίτλο «Αθλητικός Οργανισμός» και από κάτω «Το Πνευματικό Κέντρο». Καλό θα είναι να μάθετε σιγά σιγά να ξεχωρίζετε μεταξύ τους τις Υπηρεσίες του δήμου μην στείλετε και κανένα ΚΑΠΗ σε αγώνα Ράγκμπι.

Η σημερινή εκδήλωση αφορά το θεατρικό «*Περπατάω στο δάσος* κι ακούω φίδια, λες να ξαναεκλεγώ; μπα αρχ . . .» που βρίσκεται μέσα στα * *, όσο για το υπόλοιπο το εμπνευστήκαμε από το κλασικό στιχάκι που λέγαν οι παλιοί στους νέους στον στρατό.