25.6.08

Την Δευτέρα 30/07/2008 έχουμε επέτειο με θλιβερό απολογισμό

Δυστυχώς τα άρθρα του korydallos.blogspot.com τον τελευταίο καιρό φιλοξενούνται σε ιστοσελίδες, σε έντυπα αλλά και τηλεοπτικά κανάλια. Ειδικά την βδομάδα που μας πέρασε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha είχαν πάμπολλες παρουσιάσεις θεμάτων μας. Επίσης υπήρξε και ζωντανό ρεπορτάζ το Σαββάτο πρωί από τον Κορυδαλλό με κατοίκους οι οποίοι μιλούσαν στην κάμερα για όσα λέμε στα θέματα μας στο blog.

Ευτυχώς με την τροπή αυτή και την ευρεία δημοσιότητα ο Δήμος Κορυδαλλού αναγκάστηκε να ξεκινήσει κάνει όσα έπρεπε, τα αυτονόητα, αυτά για τα οποία εκλέχθηκε και για τα οποία πληρώνουμε φόρους και τέλη. Αυτά τα οποία τόσο καιρό δεν έκανε παρά τις δεκάδες οχλήσεις και καταγγελίες δημοτών και κατοίκων.

Μετά το ζωντανό που έδειξε ο Alpha το Σάββατο 21/07/08 επιτέλους ο Δήμος απομακρύνανε τα σπασμένα και ξερά πεύκα αλλά μόνο από την Σαλαμινομάχων. Την Δευτέρα 23/07/08 τα ξερά και παρατημένα από τον ίδιο το Δήμο χόρτα της αποψίλωσης, μία μέρα μετά τα μπετόνια και τα ξύλα για τα οποία φωνάζουμε κι εμείς κι οι κάτοικοι από τον Γενάρη στην Καρόλου Κούν κ.τ.λ.

Σαν blog ευχαριστούμε τις όλες τις ιστοσελίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κοινωνούς της αγωνίας μας και του δίκιου του κορυδαλλιώτη, για την βοήθεια τους, χάρη στην οποία ο μηχανισμός του Δήμου εξαναγκάστηκε ώστε έστω και τώρα μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσει να κάνει αυτά που έπρεπε να είχε τελειώσει από την Άνοιξη.

Κλείνοντας γείτονα θέλω να σου πω δύο λόγια:
Μην στέκεσαι απαθής σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, νοιάσου. Στηλίτευσε κάθε τι κακό και κάθε έναν, μην χαρίζεις το μέλλον της ζωής σου και των παιδιών σου σε μάντρες οικοδομών, μαντριά και καφετέριες. Μην αφήσεις κανένα να εξανεμίσει την περιουσία σου σε ένα περιβάλλον που κάθε μέρα υποβαθμίζεται.