26.2.08

Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία

Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία, το Ναυτικό του Κόσμου, από την "Unesco Πειραιά" & την "Εταιρία Τεχνών Επιστήμης & Πολιτισμού Κερατσινίου". Στο Πνευματικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" του Δ. Κερατσινίου την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:00. Διεύθυνση Εμ. Μπενάκη 70 Αμφιάλη Κερατσινίου.

Ένα πολύ καλό βίντεο από την "μηχανή του χρόνου".
Ο ποιητής, ο άνθρωπος, ο Κόλιας, ο Μαραμπού, ο Νίκος Καββαδίας.

17.2.08

Στον Κορυδαλλό μοιράζουν μαντολάτο κι αμα δεν το θες στο βάζουνε στον πάτο (σύνθημα των γηπέδων στον Κορυδαλλό)

Η χιονόπτωση από Σαββάτο προς Κυριακή δεν ήταν αυτή που περίμενε η πολιτική προστασία, ευτυχώς η θερμοκρασία στον Κορυδαλλό δεν έπεσε κάτω από το μηδέν καθόλου και πουθενά.
Παρά αυτά και την ετοιμότητα (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα) του δημοτικού μηχανισμού ο δρόμος από Κορυδαλλό για Χαϊδάρι έμεινε επί ώρες κλειστός (με περιπολικό μάλιστα της τροχαίας να φυλάει την διάβαση του, το περιπολικό του δήμου είναι στουκαρισμένο και τα ανταλλακτικά του ξεπερνούν την αξία του) ως ότου τα χιονάκια έλιωσαν!!!
Τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την αφετηρία τους αφού ο δημοτικός μηχανισμός κοιμόταν με συνέπεια να κάνουν αφετηρία 2 με 3 χλμ μακριά κι όπου μπορούσε ο κάθε οδηγός. Στις 06:00 το πρωί της Κυριακής (κι ενώ τα λίγα χιόνια που έπεσαν έλιωναν από μόνα τους) ξύπνησε κι ο δήμος Κορυδαλλού κι άρχισε να φορτώνει αλάτι για να ρίξει στους δρόμους!!!
Λοιπόν το αλάτι δεν το ρίχνουμε γύρω από τις εκκλησίες όταν έχει κόσμο για να μας βλέπουνε, το ρίχνουμε εκεί που πρέπει κι όταν πρέπει. Επίσης μπορεί κατά την διάρκεια της νύχτας να μην φαίνεται η δουλεία (αλάτι κτλ) αλλά φαίνονται τα αποτελέσματα της!!!
ΖΩΑ.

11.2.08

€15.000.000 ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!!!

Δάνειο €15.000.000 (ΔΡΧ 5.126.250.000) από ιδιωτική τράπεζα για τον Κορυδαλλό;
Ολογράφως: ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ (για να νοούν και οι μεγαλύτεροι)
Το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων δεν σας γουστάρει;
Από ιδιωτική τράπεζα ΔΗΜΑΡΧΕ; Και για πόσα χρόνια η αποπληρωμή του;
Πάρε δάνειο από ιδιωτική τράπεζα και αποπλήρωσε το στα τρία επόμενα χρόνια που είσαι εσύ Δήμαρχος, θα πω: ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΜΑΓΚΑΣ.
Τόσο σίγουρος είσαι πως δεν υπάρχει αύριο κι εφαρμόζεις το όσα αρπάξει ο κώλος μας που λένε και στο Λεωνίδιο Αρκαδίας;

6.2.08

Έκαναν τις πλατείες parking των ΙΧ τους!!!

Ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ παρκάρει μόνιμα μέσα σε πλατεία. Η θέση του μάλλον του επιτρέπει να μην τον γράφουν αλλά κι αν τον γράψουν αυτός τσακ! την σβήνει.
Τώρα σοβαρά, πιστεύεις Αντιδήμαρχε ότι σε ψήφισε έστω και ένας Κορυδαλλιώτης για να συμπεριφέρεσαι έτσι;

Δεν σου έφτανε όπως το έκανες τόσα χρόνια; ήθελες και καλύτερη ράμπα; Τα μηχανάκια αν κτυπήσουν με αυτό που βάλατε καπάκι στην στροφή δεν σε νοίαζει;
Την πίσσα Λιάκο ποιος την έβαλε στις 04/02/2008 κι έφτιαξε καλύτερη τη ράμπα «σου»; Πουλάνε πίσσα εδώ κοντά και δεν το ξέρουμε; Λιάκο χρησιμοποίησες εργάτες και υλικά του Δήμου για ιδιωτικό και μη νόμιμο σκοπό; Ποιας υπηρεσίας όχημα και εργάτες χρησιμοποίησες;
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές αφήνουν κουσούρια, δημιουργούν κακό προηγούμενο και χειρότερη συνέχεια. Υπάρχει και ένα καλό σε τέτοιες καταστάσεις: δείχνει ο καθένας μας τι άνθρωπος είναι και πως λειτουργεί με έργα κι όχι με λόγια. Λιάκο δεν είναι ούτε η πρώτη κοτσάνα σου αλλά ούτε και η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος προσπαθεί να μαζέψει σπασμένα σου. Καλύτερα θα έλεγα να φρόντησεις από μόνος να ξηλώσεις άμεσα τις πίσσες από τη πλατεία και να παρκάρεις όπως όλοι μας. Σε τρία χρόνια έχει πάλι εκλογές. Αν τώρα από όλα αυτά το μόνο που νιώθεις είναι να θίγεσαι μπορείς να πας στην Εισαγγελία Πειραιά και να πάρεις παραγγελία για δυσφήμιση.
Υ.Γ.1 μην κάνεις κι εσύ σαν αυτούς του Δήμου Αμαρουσίου που προσπαθούν να βρουν ποίοι είναι οι διαχειριστές του PRESS-GR με hacker και πανεπιστημιακούς, γιατί απλά θα φας κι εσύ πόρτα!!!
Υ.Γ.2 θα πρότεινα να μετονομάσουμε την πλατεία σε πλατεία Αντιδημάρχου Κοσμίδη Ηλία.