31.5.08

Πάνθηρες στον Κορυδαλλό (των δρόμων)

Τους Πάνθηρες των δρόμων θα τους βρείτε εδώ, αλλά και οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το μαύρο fiat με το αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος! Παρκάρω όπου γουστάρω» είναι το αμάξι του Αντιδημάρχου Κορυδαλλού Κοσμίδη Ηλία. Παρκάρει σχεδόν καθημερινά επί του πεζοδρομίου πάνω στην πλατεία απέναντι από τους παιδικούς σταθμούς στα 88 στρέμματα.Καροτσάκια με παιδιά, καροτσάκια αναπήρων δεν περνούν από εδώ. Εδώ παρκάρει ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και υπεύθυνος Πρασίνου!!! Δηλαδή ο άνθρωπος που θα έπρεπε αν φροντίζει για τις πλατείες το πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρους στην πόλη μας!!!Ούτε πεζοί περνούν ούτε και τα λεωφορεία μπορούν να πάρουν στροφή. Ο Δήμος όμως δεν έμεινε αμέτοχος σε όλα αυτά, φρόντισε λοιπόν από τις 04/02/2008 να φτιάξει και ράμπα για την εξυπηρέτηση όχι γερόντων και αναπήρων της πόλης μας, αλλά για να ανεβάζει και να κατεβάζει το αμάξι του πιο εύκολα στο πεζοδρόμιο της πλατείας ο Αντιδήμαρχος μας.Φωτογραφία:04/02/08 από το από 05/02/08 άρθρο 'Έκαναν τις πλατείες parking των ΙΧ τους!!!'

28.5.08

Αιδώς Αργίοι. Αιδώς αχρείοι…

Την Πρωταπριλιά με μια μεγάλη δόση αστείου γράφαμε για «Ένα ασύλληπτο σχέδιο από τον Δήμo Κορυδαλλού!!!» και την υλοποίηση σχεδίου «Ζώνης Μελλοντικής Αξιοποίησης» με την μεταφορά των οχλούσων δραστηριοτήτων από την μία πλευρά τον πρώην λατομείων στην άλλη πλευρά της οδού Ποταμού.
Παρά τις πολλές καταγγελίες σε Δημοτική Αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, Δήμο Κορυδαλλού αλλά και τη Νομαρχία Πειραιά οι μάντρες οικοδομών ξεφυτρώνουν η μία μετά την άλλη και μάλιστα σε εκτός σχεδίου δόμησης δασική περιοχή.Σήμερα αφιερώνουμε το άρθρο στην τελευταία μάντρα που ξεφύτρωσε εκεί που στις 8 Μαίου 2008 στην συγκεντρωση κατά της ΔΕΗ ήταν όλοι παρόντες και σίγουρα θυμούνται, αν όχι ας δούνε τις φωτογραφίες να θυμηθούν.Αυτό που μας προκαλεί την χείριστη εντύπωση είναι ότι η κατασκευή γίνεται πρωί με το φως του ήλιου . . . αλλά και ότι συνεχίζουν να φτιάχνονται κι όλες οι άλλες μάντρες, αυτές, που έχουν καταγγελθεί εδώ και δύο μήνες με τον ίδιο τρόπο.

Υ.Γ. Τώρα που άρχισαν να πέφτουν φάπες κι από τον Περιφεριάρχη, κλάψτα Χαράλαμπε . . .

26.5.08

Περπατάω στο δάσος κι ακούω φίδια, λες να ξαναεκλεγώ; μπα αρχ . . .

Ρε ζαγάρια, αλλά τι φταίνε κι αυτά τα ζωντανά για τα χάλια σας; Πάμε από την αρχή: Ρε καφάσια (μην φάμε και καμιά μήνυση από τη φιλοζωική) αναρωτηθήκαμε τις προάλλες αν «Είμαστε άραγε στο σωστό δρόμο;» που δεν είμαστε.

Πήγατε ρε καφάσια σε μια μέρα να φτιάξτε όσα δεν κάνατε ολάκερη βδομάδα; Ολάκερο μήνα; Αν μπορούσατε θα τα είχατε κάνει από μόνοι σας δεν θα χρειάζονταν να σας βάζουμε εμείς χέρι . . .

Αλλά εντάξει να σας μοιράσουμε το βραβείο προχειρότητας ανικανότητας και τσαπατσουλιάς μαζί και να συνεχίσουμε, Πάντως κάτω από πίεση τα κάνετε σκατά (παλιά το λέγαμε και θάλασσα αλλά έτσι όπως κατάντησε ο Σαρωνικός είναι πλέον συνώνυμα).

Είδατε το άρθρο εδώ στις 19/05/2008 για την πολύ καλή εκδήλωση για τα παιδιά, καταλάβατε πως υπολείπεστε και προσπαθήσατε να καλύψετε την Παρασκευή 23/05/2008 όλα δεν είχατε φροντίσει πριν.Αποτέλεσμα: στην ανακοίνωση σας, κι αυτή, στις 23/05/2008 (γόνιμη μέρα αποδείχθηκε η Παρασκευή και είκοσι τρεις για τον Δήμο μας) γράφει στον τίτλο «Αθλητικός Οργανισμός» και από κάτω «Το Πνευματικό Κέντρο». Καλό θα είναι να μάθετε σιγά σιγά να ξεχωρίζετε μεταξύ τους τις Υπηρεσίες του δήμου μην στείλετε και κανένα ΚΑΠΗ σε αγώνα Ράγκμπι.

Η σημερινή εκδήλωση αφορά το θεατρικό «*Περπατάω στο δάσος* κι ακούω φίδια, λες να ξαναεκλεγώ; μπα αρχ . . .» που βρίσκεται μέσα στα * *, όσο για το υπόλοιπο το εμπνευστήκαμε από το κλασικό στιχάκι που λέγαν οι παλιοί στους νέους στον στρατό.

24.5.08

Αν ο ήταν Ιάπωνας θα έκανε χαρακίρι αν ήταν Γερμανός θα παραιτούταν αν . . .

Αυτή είναι η πραγματικότητα στον Κορυδαλλό σήμερα 23 Μαίου 2008. Το υπηρεσιακό mercedes του Δημάρχου παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα κάθετα σε αυτό. Πεζοί, παιδιά με καροτσάκια, ανάπηροι κτλ στα αχαμνά τους!!!Βέβαια επειδή οι κακές συνήθειες είναι σαν τις καλές, αν τις έχεις τις κουβαλάς πάντα μαζί σου. Έτσι κι η επόμενη φωτογραφία είναι τις 8 Μαίου 2008 την ημέρα της διαμαρτυρίας στην οδό Ποταμού στην ΔΕΗ. Πάλι κι εκεί ενώ όλα τα αυτοκίνητα έχουν παρκάρει κανονικά το δημαρχικό καβάλησε πεζοδρόμια. Αν ο Δήμαρχος ήταν Ιάπωνας θα έκανε χαρακίρι αν ήταν Γερμανός θα παραιτούταν αν . . . Αλήθεια η μοτοσικλέτα της Δημοτικής Αστυνομίας έδωσε κλήση στην παράνομα παρκαρισμένη mercedes του Δημάρχου ή δεν την είδε;Για να τελειώνουμε, στους Δημάρχους παρέχετε οδηγός που τον πληρώνουμε για να πηγαίνει τον εκάστοτε Δήμαρχο στις δουλειές και να μην χάνει χρόνο να ψάχνει για παρκάρισμα (νόμιμο), αν είναι εδώ στον Κορυδαλλό και να πληρώνουμε τον οδηγό και να καβαλάτε κι όποιο πεζοδρόμιο βρείτε τότε έναν από τους δύο σας δεν τον χρειαζόμαστε.

Τα δέντρα που εξαφανίσθηκαν από τα πεζοδρόμια της οδού Ποταμού τα προσέξατε; Τα μηχανέλαια ποίος-οι να τα έριξαν ακριβώς εκεί που ήταν τα δέντρα;

Είμαστε άραγε στο σωστό δρόμο; (συνέχεια)

Τώρα κάτι πάει να γίνει με σας, πάτε προς τον δρόμο τον καλό. Έπρεπε δηλαδή να γραφτεί εδώ; για να καταλάβετε ότι έπρεπε να βάλετε έστω και τόσες μέρες μετά στο site του Δήμου μας μια τόσο σημαντική εκδήλωση;Ας είναι λοιπόν, συνεχίστε έτσι και διαβαζετε με καθημερινά, σας κάνει καλό, βελτιώνεστε.

19.5.08

Είμαστε άραγε στο σωστό δρόμο;

Προφανώς κι όχι, αφού κι εκεί που γίνεται αξιόλογη δουλειά, ο ίδιος ο Δήμος Κορυδαλλού δεν είναι σε θέση ούτε να τη προβάλει ούτε να τη δείξει. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου δεν γράφει τίποτα.

Ας μπούμε εμείς στον κόπο να κάνουμε την δουλειά του Δήμου (αν είναι για καλό ναι αλλά πόσο εμείς να κάνουμε το καλό και το άλλο αυτοί;)

Λοιπόν ας τους αφήσουμε δαύτους κι ας ενημερωθούμε μεταξύ μας για μια πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμη ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ» την Τετάρτη 28 Μαίου στις 20:00 στην Αίθουσα ΠΛΕΙΑΔΕΣ στο Πνευματικό κέντρο του Κορυδαλλού (Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη & Ταξιαρχών).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

18.5.08

Αιδώς Αργίοι. Αιδώς αχρείοι…

Oi "'Ελληνες ενεργοί πολίτες" πραγματοποίησαν στις 15 & 16/5/2008 διημερίδα για τις περσινές πυρκαγιές. Διαβάστε το κείμενο που ακουλουθεί από το blog τους και νιώστε τις ομοιώτητες με την φωτιά στο δάσος στο Σχιστό Κορυδαλλού.ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
Η διημερίδα ήταν γεμάτη εκπλήξεις, κυρίως για εμάς που δεν έχουμε την επιστημονική γνώση.
Τα αποτελέσματα κατά τη γνώμη μας κινούνται σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο είναι τι γίνεται για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και τι γίνεται στον τομέα της πρόληψης.
Εδώ τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα στις πυρόπληκτες περιοχές παρά τις μεγαλόστομες προεκλογικές εξαγγελίες.
Στον τομέα της πρόληψης επίσης χάος.
Οι Νομαρχίες καταγγέλλουν το κράτος, το κράτος καταγγέλει τους Δήμους, οι Δήμοι καταγγέλουν την περιφέρεια ότι δεν έχουν λεφτά και αρμοδιότητες. Παράλληλα άνθρωποι και φυσικό περιβάλλον ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ κατά κόρον.

Στο σημείο των καταλογισμό ευθυνών καταλήξανε όλοι ότι δεν έχει κανείς ευθύνη είναι αρμοδιότητας άλλων!!!
Περιττό να πούμε ότι για άλλη μια φορά κανείς δε ζήτησε συγνώμη για τα 2.5 εκατομμύρια στρέμματα, το 40.000 ζώα και τις 80 ψυχές που κάηκαν!!!
Φωτεινή εξαίρεση η Δήμαρχος Μελιγαλά η οποία όχι μόνο έσωσε την περιοχή της αλλά μίλησε και για σημαντικά λάθη που έκανε!!!

Όπως είπε και κάποιος ομιλητής: είναι λογικό να έκανε λάθη αφού έκανε και δουλειά, οι υπόλοιποι δεν έκαναν λάθη γιατί δεν έκαναν τίποτα!!! Όλοι οι υπόλοιποι να φύγει η ευθύνη από πάνω τους.
Να τους χαιρόμαστε!!!

Το δεύτερο και ίσως ακόμη πιο σημαντικό ήταν οι παρουσιάσεις των επιστημόνων.
Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι οι έλληνες επιστήμονες έχουν και τη γνώση, και την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία.
Έχουν δημιουργήσει τα κατάλληλα λογισμικά και έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά συστήματα πρόληψης πυρκαγιών αλλά και διαχείρισης κρίσεων και πυρκαγιών.
Επίσης αυτά τα συστήματα έχουν λειτουργήσει και σε πρακτικό στάδιο και έχουν φέρει αποτελέσματα.
Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ εύκολο να στηθούν τα ανάλογα συστήματα σε όλη τη χώρα και να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος μεγάλων καταστροφών σε περιβάλλον και ανθρώπινο δυναμικό.
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά καταλάβαμε ότι το ελληνικό κράτος αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες (πολιτική προστασία, πυροσβεστική και δασική υπηρεσία), νομαρχίες και δήμοι, δεν έχουν καμιά διάθεση να χαλάσουν τον ύπνο του δικαίου που κοιμούνται.
Παρ’ όλο τις παρουσιάσεις που τους έχουν κάνει οι επιστήμονες όλοι οι αρμόδιοι κωφεύουν…
Όσο για το πώς αξιοποιεί η Πυροσβεστική τις νέες τεχνολογίες και αξιοποιεί τις επιστημονικές προτάσεις, ένας εκ των ομιλητών παρατήρησε πολύ εύστοχα: «η πυροσβεστική χρησιμοποιεί την τεχνολογία της μάνικας»!!!

Τρία σημεία αξιοσημείωτα:
1. Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Πέρα από το δημοσιογραφικό, το προσωπικό ενδιαφέρον ήταν εκπληκτικό!!!

2.Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων των μελετών και των συστημάτων πρόληψης και διαχείρισης πυρκαγιών, καθώς και της έκθεσης αποκατάστασης πυροπλήκτων, ΚΑΝΕΝΑΣ εκ των εκπροσώπων των τοπικών και νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων δεν έμεινε να παρακολουθήσει!!!

3. Εάν οι Έλληνες πολίτες μάθουν τι συστήματα υπάρχουν, πόσο εύκολα είναι στη λειτουργία τους, και πόσο ανάλγητοι αλλά και πόσο ανόητοι ίσως κάποιες φορές είναι οι αρμόδιοι, θα πρέπει να ξεσηκωθούν και να φτάσουν σε ακραίες μορφές αντίδρασης καθώς θα καταλάβουν πόσο άδικα καταστρέφεται – καίγεται η ελληνική αγροτική παραγωγή, τα δάση τα οικήματα, τα ζώα και οι άνθρωποι!!!

Αιδώς Αργίοι. Αιδώς αχρείοι…

14.5.08

Για τον γάμο του Καραγκιόζη . . .

Η επίσημη εφημερίδα του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει εικόνα που χαρακτηρίζεται ευγενικά ως «για τον γάμο του Καραγκιόζη . . .».

Στο τεύχος 11 (Δεκέμβριος 07, Ιανουάριος-Φεβρουάριος 08) στην σελίδα 5 παρουσιάζει όλο καμάρι «Προχωρούν τα έργα αποχέτευσης στο Σχιστό». Γράφει δε και συγκεκριμένες οδούς όπως Κ. Βάρναλη, Ιωαννίνων, 14ης κτλ

Πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος; πόσο άσχετος; πόσο αδιάφορος; πόσο άχρηστος; Πόσο ανίκανος; Πόσοι είναι όλοι αυτοί μαζί; και πως κατάφεραν και βρέθηκαν όλοι μαζί;

Για πιο Σχιστό μιλάτε ωρέ σεις; για πια έργα στο ΣΧΙΣΤΟ; οι δρόμοι αυτοί είναι στον ΚΑΡΑΒΑ, όπως επίσης από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, από τον ΚΑΡΑΒΑ κι ΟΧΙ από το ΣΧΙΣΤΟ που τσαμπουνάτε εσείς!!!

Αν δεν μπορείτε να ξέρετε που γίνονται κι αν γίνονται έργα στον Δήμο μας όπως επίσης αν δεν μπορείτε να γνωρίσετε τις γειτονιές του Κορυδαλλού τραβάτε να βοσκάτε τίποτα γίδια στην Αρκαδία και να μάσετε ρίγανη καλύτερα (για όλους).

Σαν την Λαμπρή που ετσιθελικά το αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» το ονόμασε για το καλοκαίρι του 2007 «θεατράκι 88 στρεμμάτων»; Μέχρι που θα φτάσετε; Με την ευκαιρία ας δούμε και λίγο Θανάση, αφιερωμένο σε σας.

13.5.08

Στον Κορυδαλλό έχουμε βενζίνη παρά την απεργία αλλά δεν έχουμε φάρμακα παρά την εφημερία.

Στον Κορυδαλλό την Κυριακή 11/05/2008 από τις 23:00, το φαρμακείο του ΜΑΝΤΗ Ιωάννη στην Ατταλείας 233, ήταν κλειστό συνεχώς, ως και τις 07:30 τουλάχιστον της επομένης το πρωί, Δευτέρας 12/05/2008. Το φαρμακείο εμφανιζόταν παντού ως το μόνο που κάλυπτε εφημερία στους Δήμους Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου και Περάματος.Το μόνο που μπορούσε να βρεί κάποιος εκεί ήταν ένα μεγάλο λουκέτο και τίποτα άλλο, ένα σημείωμα έστω . . .


Από την άλλη ξημερώνοντας η Δευτέρα 12/05/2008 στον Κορυδαλλό λειτουργούσε και συνεχίζει αδιάκοπα το βενζινάδικο στην οδό Ποταμού γωνία με Καραολή & Δημητρίου.Βέβαια η ουρά των αυτοκινήτων που προσέγγιζαν για ανεφοδιασμό είχε κόψει τον Κορυδαλλό στα δύο. Λεωφορεία, αυτοκίνητα ακόμη και μηχανές εγκλωβισμένα στην κάθοδο της οδού Ποταμού αλλά Αστυνομία πουθενά. Είχαμε τύχη να χουμε βενζίνη αλλά δεν είχαμε τύχη στον δρόμο μας.

8.5.08

Δρομολόγια λεωφορείων ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ)

Μέχρι να έρθει το ΜΕΤΡΟ στην Πλατεία Ελευθερίας, ο Κορυδαλλός συνδέεται με τοπικά δρομολόγια του ΟΑΣΑ με το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω.

Με κλικ εδώ δείτε τα Δρομολόγια Δημοτικής Συγκοινωνίας Κορυδαλλού για την οποία χρειάστηκαν 5 ολόκληρα χρόνια (από την ανάρτηση των δρομολογιών του 2008 και η ερώτηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από έναν Δημοτικό Σύμβουλο που ανέλαβε τέλος 2013, πρόσφατα, μετά από παραίτηση) ώστε να τα μάθουμε επιτέλους...

Δρομολόγια λεωφορείων 806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (πλ. Ελευθερίας)- ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ)


Δρομολόγια λεωφορείων 807 ΆΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ)
Κορυδαλλός, όλες οι γραμμές λεωφορείων με κλικ στον αριθμό της κάθε γραμμής για να δείτε ώρες, δρομολόγια και στάσεις:

806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ)
807 ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ)
750 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΙΚΑΙΑ
Α17 (ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ 1/12/2010) ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Β17 (ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ 1/12/2010) ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Γ18 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΡΑΜΑ (Μέσω ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ)
809 ΣΧΙΣΤΟ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α (ΚΥΚΛΙΚΗ)
810 ΣΧΙΣΤΟ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ)
814 ΣΧΙΣΤΟ - ΚΑΡΑΒΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
827 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Γ΄ ΝΕΚΡΟΤ. - ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
828 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ - Γ΄ ΝΕΚΡΟΤ. (ΚΥΚΛΙΚΗ)
830 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)
831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ
860 Π. ΦΑΛΗΡΟ-ΓΕΝ. ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΣΧΙΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

7.5.08

Κατάσταση απελπιστική αλλά όχι σοβαρή στον Δήμο Κορυδαλλού.


Όπου φιέστα και χαρά κι ο Δήμος πρώτος!!! Την ίδια στιγμή που η ΔΕΗ οργιάζει με έργα επέκτασης του υποσταθμού της στον Κορυδαλλό ο Δήμος μας προσκαλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση κατά του σταθμού!!! Δήμαρχε, κατά την διάρκεια των τελευταίων έργων που διενεργεί η ΔΕΗ (ακόμη και τώρα) με πλήρη ανοχή αν όχι βοήθεια, εξαφανίστηκαν αρκετά δέντρα από πεζοδρόμια του Κορυδαλλού.
Σου λέει κάτι αυτό; Μήπως ξέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου γι αυτό;

Την Πέμπτη που θα συγκεντρωθούμε, περιμένουμε να ακούσουμε τι έχεις να μας πεις γι’ αυτό. Με την ευκαιρία αν θες να μας πεις και ποιος ήταν αυτός, από τον Δήμο, που υπέγραψε για να γίνει το συγκεκριμένο έργο; Έτσι για να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν.

Υ.Γ.1 Είμαι καλός μαζί σου ρε μπαγάσα, σε συμπαθώ. Έχεις λοιπόν μεθαύριο μια καλή ευκαιρία να πεις ο ίδιος κάποια πράγματα, ξέρεις, οι δημότες χαίρονται να μαθαίνουν την αλήθεια από τον Άρχοντα της πόλης κι όχι από δω κι από κει.

Υ.Γ.2 Τα «θερμοκήπια» που κατασκευάστηκαν επί Αντιδημαρχίας σου Δήμαρχε στην Πλατεία Ελευθερίας είναι κι αυτά παράνομα όπως καλύτερα ξέρεις. Πότε με το καλό θα τα ξηλώσουμε; Α! με την ευκαιρία να σου πω ακούγεται πως κατασκευάστηκε κι μία επιπλέον ακόμη τέτοια παράνομη κατασκευή πάνω στην Πλατεία Ελευθερίας και μιας άλλης έγινε μετακόμιση. Κάτι αλήτες λένε πως και για στις δύο παράνομες αυτές ενέργειες βρίσκονται από πίσω δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κορυδαλλού . . .

2.5.08

Έργα και ημέρες Δήμου Κορυδαλλού

:Αν κανείς αποκαλέσει ΖΩΑ τους υπεύθυνους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κορυδαλλού θα προσβάλει τα ΖΩΑ.-

Φανταστείτε πως το έργο τούτο έγινε στην γειτονιά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Φίλη Μιχάλη, στον Καραβά, από κει ακριβώς που περνά τα πρωινά ο ίδιος για να πάει από το σπίτι του για το γραφείο του στο Δημαρχείο, εκτός και αν δεν πηγαίνει;