30.3.09

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ & Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος απαντά στο korydallos.blogspot.com

Στην από 12/03/2009 ανάρτηση μας με τίτλο "Που ναι τα δέντρα; οέο; που ναι;" απαντά Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ & Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος στο μπλοκ μας με την επιστολή που ακολουθεί:

Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης Περιστέρι,27/03/2009
Οργάνων Συνδέσμου
Γραφείο Προέδρου


Αγαπητοί φίλοι,
Στις 12/03/2009 παρευρέθηκα στο ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορυδαλλού στηρίζοντας τις αποφάσεις που έχουν πάρει ο ίδιος ο Δήμος αλλά και ο ΑΣΔΑ για την απομάκρυνση των φυλακών από τον Κορυδαλλό.
Για όσα αναφέρετε για δενδροφύτευση από τον ΑΣΔΑ θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο ΑΣΔΑ στήριζε, στηρίζει και προτρέπει μαθητές σχολείων για πρωτοβουλίες δενδροφυτεύσεων σε χώρους της Δυτικής Αθήνας. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος αλλά και όταν γίνονται να αποδίδουν όσο το δυνατόν καλύτερα.
Στην συγκεκριμένη περιοχή που αναφέρετε ο ΑΣΔΑ διετέλεσε μέσα και εξοπλισμό για συνολική δενδροφύτευση κάτι που πιστεύω ότι και εσείς επικροτείτε.
Οι ανακοινώσεις και τα «πομπώδη δελτία τύπου», που αναφέρετε, έχουν να κάνουν ουσιαστικά με την επιβράβευση των μαθητών και την ανάγκη το κίνημα αυτό να βρίσκει καθημερινά περισσότερους ανθρώπους που θα ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον.
Ο ΑΣΔΑ με τον Δήμο Κορυδαλλού όπως και με όλους τους Δήμους βρίσκονται πάντα σε μια καλή συνεργασία προσπαθώντας να πετύχουν τους στόχους, που βάζουμε.
Κυρίαρχος στόχος σήμερα είναι να φύγουν οι φυλακές Κορυδαλλού και εμείς θα είμαστε έτοιμοι για την συνολική ανάπλαση των χώρων αυτών.
Πιστεύοντας ότι είναι και δικός σας στόχος, επιθυμούμε κάθε συνεργασία.

Φιλικά, Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ
Λάμπρος Σπ. Μίχος
Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας


Από το korydallos.blogspot.com ευχαριστούμε τον κ. Μίχο για το ενδιαφέρον του και την απάντηση του. Συμπεράσματα μπορεί και θα εξάγει ο κάθε αναγνώστης από μόνος του.
Το μόνο που νιώθουμε υποχρέωση να διεκρινήσουμε εδώ, είναι πως το "Ποικίλο" αποτελεί τμήμα του Όρος Αιγάλεω στο οποίο δεν λαμβάνουν χώρο ούτε ο Κορυδαλλός ούτε κι η Αγία Βαρβάρα σε καμία περίπτωση. Έτσι για τη τάξη των πραγμάτων . . .