9.4.09

μαθήματα κορυδαλλιώτικης αξιοπιστίας . . .

Αυτό το μπλογκ ασχολείται και στηλιτεύει κάθε τι καλό και κακό στην πόλη μας , το βουνό μας (όρος Αιγάλεω) αλλά και την ευρύτερη γειτονιά μας, αυτή του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής.

Στα πλαίσια αυτά έχουμε θέσει δεκάδες σοβαρά και πολύ σοβαρά θέματα και ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και τον Δήμο Κορυδαλλού χωρίς ποτέ να έχουμε πάρει καμία απάντηση, λες και είμαστε αόρατοι . . .

Έλα όμως που δεν . . . κι έτσι ως τώρα για θέματα μας, ο Νομάρχης Πειραιά μας επαίνεσε, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ πήρε απόσταση από τον Δήμο Κορυδαλλού, τα ΜΜΕ σε πανελλαδικό δίκτυο έχουν αναπαραγάγει δεκάδες από αυτά και ο Δήμος Κορυδαλλού κάνει πως δεν μας ξέρει . . .


Και τώρα σιγά σιγά στο ζουμί: Στις 29 Μαρτίου αναρτήσαμε το σοβαρό θέμα των φυλακών. Ο διοργανωτής Δήμος, ουραγός και για αυτό το σοβαρό θέμα, την επομένη αναρτά το ίδιο θέμα. Είναι καθυστερημένοι στον Δήμο σε σχέση με εμάς.

Και τώρα στο ζουμί: Η εικόνα του φυλλαδίου που ανάρτησε ο Δήμος Κορυδαλλού στην σελίδα που την βρήκε; Την σκάναρε; Την φωτογράφισε; Είναι αυτή του φυλλαδίου; Της αφίσας μήπως;Τίποτα από τα παραπάνω, την δανείστηκε από εδώ, το korydallos.blogspot.com το οποίο συστηματικά ο Δήμος Κορυδαλλού κάνει πως δεν βλέπει, δεν θέλει να ακούει και ελπίζει να μην υπήρχε . . . έλα όμως που o Δήμος κι ο Δήμαρχος είναι όπως όλα δείχνουν οι καλύτεροι αναγνώστες μας . . .

Διότι έτσι ρε αδελφέ, είπαμε, να δούμε ποιοι μας διαβάζουν και ποιοι μας αντιγράφουν . . . και για την πλάκα μας προσθέσαμε αρκετά εμφανώς στο φυλλάδιο που σκανάραμε δύο ακόμη συρματάκια ένα πάνω κι ένα κάτω τα οποία και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Στην μεγαλόνησο λένε:
Ξέρεις να κλέψεις; ΞΕΡΩ.
Ξέρεις να κρυφτείς; ΟΧΙ.
Ε, τότε δεν ξέρεις να κλέβεις.

Φιλούθια . . .