18.5.09

Το αυγό του φιδιού...

Κόβουν δέντρα, χρεώνουν το φραπέ €4,40, έχουν κάνει την πλατεία Ελευθερίας τη μεγαλύτερη παράνομη κατασκευή στον Πειραιά και πλέον θέτουν κι απαγορεύσεις σε Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για τους δημόσιους-δημοτικούς χώρους που τους έχουν παραχωρηθεί με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Που να μην ήταν και υποψήφιος πριν χρόνια για Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά ο φυσικός ιδιοκτήτης...
Διαβάστε τα ακόλουθα:

Οι υπεύθυνοι του καφέ μπάρ"ΑΙΓΛΗ",στην Πλατεία Ελευθερίας, απαγορεύουν την διακίνηση εντύπων πολιτικού περιεχομένου στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Για την ενημέρωση του Δήμου Κορυδαλλού,του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Δημοτικών Παρατάξεων και των Αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου.

Το Σάββατο,16-5-2009 και περί ώρα 11.30 μμ,και ενώ περιόδευε στην Πλατεία Ελευθερίας Κορυδαλλού, κλιμάκιο της τοπικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Βουλευτή Β΄Πειραιά,Παν. Λαφαζάνη,οι υπεύθυνοι του Καφέ μπάρ "ΑΙΓΛΗ" απαγόρευσαν!!! την διανομή έντυπου προεκλογικού υλικού γιά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009 στα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται πάνω στην πλατεία.Το επεισόδιο αυτό έχει επαναληφθεί και άλλες φορές,προφανώς,με εντολή του ιδιοκτήτη-επιχειρηματία, στον οποίο φαίνεται ότι δεν αρέσει η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, γι ΄αυτό και την απαγορεύει, αποφασίζοντας και διατάσσοντας ερήμην των νόμων και της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου,που έχει ληφθεί γιά παρόμοιο περιστατικό ήδη από τον Ιούλιο 2005Πράγματι,το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από το προ ημερησίας θέμα, που είχε θέσει τότε η Κ. Κυλάκου γιά παρόμοια απαράδεκτη συμπεριφορά του επιχειρηματία μέσω των υπαλλήλων του σε κλιμάκιο του ΣΥΝ Κορυδαλλού με τον Παν.Λαφαζάνη ,είχε αποφασίσει ομόφωνα ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον, θ΄ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.

Να λοιπόν που η συμπεριφορά αυτή επαναλαμβάνεται και δεν είναι η δεύτερη φορά, αλλά έχουν προηγηθεί και άλλες.Τί σκέπτεται να πράξει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο; Ως εδώ και μη παρέκει.Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να εμποδίζει την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και καλούμε τον Δήμαρχο, όπως και όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα.

22 Απριλίου 2009