24.5.09

Κουρνιαχτό χωρίς ουρλιαχτό...

Λίγους μήνες πριν πολλά μπλογκ ανάρτησαν φωτογραφία με μία νεαρή γυμνή κοπέλα στον Πειραιά, ξαπλωμένη στην άσφαλτο, μπροστά από την αφετηρία των λεωφορείων για Κορυδαλλό. Παρουσιάστηκε δε, ως διαμαρτυρία ...

Στον καιρό που ακολούθησε ανέβηκαν βίντεο στο διαδύκτιο με την ίδια κοπέλα να σταματά αμάξια στην κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού την πλ. Ελευθερίας, να σηκώνει την μπλούζα της ή και να γυμνώνεται, ενώ πολλές φορές ξάπλωνε και στα καπό των αυτοκινήτων.

Μεσημέρια, απογεύματα στο πιο κεντρικό σημείο μιας ζωντανής πόλης με 120.000 κατοίκους όπως ο Κορυδαλλός και η Βαρβάρα να βγαίνει από τα ρούχα της.

Συγνώμη αλλά πέραν του σίγουρου, η κοπέλα αυτή χρειάζεται βοήθεια και στήριξη. Ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί υπάρχουν στην πόλη μας; Κι αν υπάρχουν κι αφού προφανώς τους πληρώνουμε (κι ως υψηλόμισθους μάλιστα) γιατί αυτή δουλεία εδώ και τόσους μήνες να συμβαίνει στο κέντρο της πόλης μας; Δεν την είδαν ποτέ την Βαρβάρα, δεν το έμαθαν; Δεν το άκουσαν πουθενά;

Ευχαριστούμε τους χρήστες που κατέβασαν τα βίντεο με την Βαρβάρα από το youtube κι όπου αλλού και πιστεύουμε πως έτσι θα γίνει και με το τελευταίο.