4.11.09

Δερβενακίων, δρόμος ήπιας κυκλοφορίας!!!

Η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού είναι χαρακτηρισμένη οδός ήπιας κυκλοφορίας με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και δέκα χρόνια, επί τεχνικού Αντιδήμαρχου τότε κ. Κασιμάτη.Αυτές τις μέρες ο κ. Κασιμάτης κι ο Δήμος διαφημίζουν το "Πες μας την γνώμη σου, για μας μετράει".

Η οδός Δερβενακίων χαρακτηρίσθηκε "ήπιας κυκλοφορίας" με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου μετά από έντονες κινητοποιήσεις των κατοίκων και των γονιών στο Σχιστό Κορυδαλλού οι οποίες τράβηξαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ.

Μόλις εκλέχθηκε Δήμαρχος ο κ. Κασιμάτης εξαφανήσθηκαν οι σημάνσεις των 3,5 τόννων στην οδό Δερβενακίων όπως και στα Κουνέλια στο Χαιδάρι και στην θέση τους στον Κορυδαλλό μπήκαν αρχικά 4 τόννων και μετά αυτές που βλέπουμε των 6 τόννων!!!

Αυτό εξυπηρετεί τα φορτηγά και μόνο. Αυτά, από τις παράνομες δραστηριότητες στα πρώην λατομεία, αυτά που πάιρνουν τα αδρανή υλικά, αυτά που φέρνουν τα μπάζα, αυτά που δραστηριοποιατί ιούται στην δασική έκταση του όρος Αιγάλεω...

Δήμαρχε, λοιπόν, η γνώμη μας κατά πρώτον είναι πως αν ποτέ πάρθηκε απόφαση αποχαρακτηρισμού της οδού από ήπιας κυκλοφορίας για διέλευση φορτηγών 6 τόννων αυτή είναι σαφώς λανθασμένη και σε πλήρη αντίθεση με την σχετική απόφαση επί Αντιδημαρχίας σου. Επίσης κατά δεύετερον αν δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση κι ο δρόμος παραμένει "ήπιας κυκλοφορίας" τότε ποιός είναι αυτός που άλλαξε τις σημάνσεις και γιατί ο Δήμος τρία χρόνια τώρα είναι απλός θεατής σε όλα αυτά;;;