15.11.09

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, πέμπτη συνεχόμενη νίκη

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ ΟΜΙΛΟΣ – 5η Αγωνιστική Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς, κατάφερε να πάρει ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ επικρατώντας της έμπειρης ομάδας της Αγίας Παρασκευής με 3-1 σετ (18-25, 25-19, 32-30, 25-14). Ετσι και μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, νεανική ομάδα του Κορυδαλλού βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ που έχει καλύτερο συντελεστή σετ.

Παρά το άσχημο ξεκίνημα η παίκτριες της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ έχασαν το 1ο σετ με 18-25, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα κερδίζοντας το 2ο σετ με 25-19 και έκαναν την πλήρη ανατροπή στο 3ο σετ , κατακτώντας το με 32-30…!!!! Με κεκτημένη ταχύτητα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση από το κερδισμένο σετ, το 4ο σετ ήταν για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ ήταν απλά τυπική διαδικασία, καθώς οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των παικτριών του Βαγγέλη Ζαρκαλή.

Οι Νεάνιδες Τουρνάκη(17 πόντους) και Χριστοδούλου Χρυσάνθη(16 πόντους), είχαν εξαιρετική απόδοση και μαζί με τις έμειρες κεντρικές Φλωροπούλου και Ζούγρη(από 10 πόντους) οδήγησαν την ομάδα σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας κος Γιώργος Σαραντέας δήλωσε:
"Eίναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπεις τον σχεδιασμό του καλοκαιριού να αποδίδει. Εμπιστευτήκαμε για μια ακόμα φορά νεαρά παιδιά που δουλεύουν συνεχώς στο γήπεδο και έχουν ένα υγιή συναγωνισμό μεταξύ τους για μια θέση στην 6άδα. Κοντά στις παλιότερες και με πολύ δουλειά, αν μείνουν προσγειωμένες θα αποδίδουν με τον καιρό ακόμα καλύτερα. Δεν είναι και λίγο στα 18-19 σου, από μικρές κατηγορίες ή αναπληρωματική να καλείσαι να πάρεις την ομάδα πάνω σου στην Α2. Πιστεύω ότι ο σωστός καταμερισμός ρόλων και χρόνου συμμετοχής είναι το κλειδί για να προχωρήσει η Ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλες παλιές και νέες, όχι για τις νίκες, αλλά για την δουλειά που κάνουν όλη την εβδομάδα και το πολύ καλό κλίμα που διατηρούν στο γήπεδο και τα αποδυτήρια".
Στην αποστολή κλήθηκαν:Μουτζουρίδου(αρχηγός), Φλωροπούλου, Ζούγρη, Καραχάλιου, Καπνιά, Θεοδωρακέα, Χριστοδούλου, Τουρνάκη, Λόμιτζε, Κουτουζίδου Ντίνα, Κουτουζίδου Χριστίνα, Ρόγκα(λίμπερο).