9.12.09

μαθήματα κορυδαλλιώτικου ήθους... (update)

Δύο φωτογραφίες με διαφορά λιγες μέρες... Η πάνω από τον ΠΕΣΥΔΑΠ (24/11) στο όρος Αιγάλεω κι η κάτω από εμάς χθές (08/12) στο 1 ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.Κοινό σημείο, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ και Διευθυντής του 1 ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Στην πρώτη φωτογραφία μαζί με το το κ. Γουρδομιχάλη βρίσκεται κι ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. ΝΙΩΤΗΣ Γρηγόρης ο οποίος θα θέλαμε να ξέραμε μιας που ανέβηκε στο όρος αν είδε όσα συμβαίνουν κει πάνω (μπάζα, μαντρια κτλ)

Στην δεύτερη φωτογραφία στο 1 ΕΠΑΛ όπου Διευθυντής είναι ο κ. Γουρδομιχάλης θα θέλαμε να ξέραμε, μιας και το ανυπόγραφο πάνο δίπλα στην "είσοδο καθηγητών" υπάρχει από χθες 08/12/09 το πρωί εκεί αν το έχει δει......βέβαια την σημαία της φωτογραφίας (πάνω) έκανε τρία χρόνια να την δει και το ΤΕΕ από λυόμενα έγινε το μεγαλύτερο ΕΠΑΛ του Νομού, οπότε μην είμαστε αυστηροί για το πανό.

(πρωινό update) Ξημερώματα σήμερα και το πανό συνέχιζε να υπάρχει κανονικά στο 1 ΕΠΑΛ κορυδαλλού από χθες. Αργότερα το πρωί αποκαθηλώθηκε. Η Αστυνομία αλήθεια είχε κάποια δουλεία σχετικά με το πανό ή απλή σύμπτωση;;;