3.10.10

μπουρδελοδοσία στην αιώνια λιακάδα ενός ηλίθιου λαού

Χρειάστηκαν να περάσουν τέσσερα (04) χρόνια για να κάνει λογοδοσία ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης. Ακολούθως έβγαλε Δελτία Τύπου και διατυμπάνησε την πρώτη (ναι πρώτη) του λογοδοσία ύστερα από τέσερα χρόνια!!!

Κι αφού έγινε στα κρυφά μεταξύ τους μετά από δύο μέρες ανάρτησε την προσκληση στην ιστοσελίδα του Δήμου (με προγενέστερη σειρά)!!!

Επίσης αποκορύφωμα της άτεχνης προπαγάνδας που προσπαθεί να ασκήσει ο Διοίκηση Κασιμάτη είναι ότι παρουσιάζει και δύο φωτογραφιες που έχουν τραβηχθεί με διαφορά ώρας 50 λεπτών μεταξύ τους ως τραβηγένες την ίδια χρονική στιγμή!!!

Τα 250 με 270 άτομα που παραβρέθηκαν στο χώρο είναι κάμποσα, αλλά σίγουρα θα ήταν περισσότερα αν δεν είχε γίνει στα κρυφά η εκδήλωση και το γνώριζε ο κόσμος για να μάθει ρε αδελφέ τι έγινε με την ΔΕΗ, με τα λατομεία, με ...

Αλλά Δήμαρχε αν είχατε κότσια δεν θα κρυβόσασταν στο μικρό Σινε Πράδεισος και η λογοδοσία θα γινόταν στο 5ο Λύκειο (ΕΠΛ) όπως έκανε κάθε χρόνο ο Στ. Χρήστου. Εδώ η 16ΧΡΟΝΗ πόλη στις αρχές της και τόλμησε εκδήλωση στο μεγάλο χώρο του ΕΠΛ κι εσείς τέσσερα χρόνια Δήμαρχος, όχι;

Αν ζοριστεί κανείς, υπάρχει το τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αστυνομία να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί διότι δεν μπορεί μία κρατική ιστοσελίδα που πληρώνει ο ελληνικός λαος να ακροβατεί μεταξύ νομιμοφάνειας και παγαποδιάς...Βέβαια, Δήμαρχε έτσι ίσως είναι καλύτερα από ότι πέρσι το 2009 όπου κρυβόσουν και άλλαζες τοποθεσίες μην και σε βρουν... θυμάσε, αν όχι κλικ εδώ!!!

Υ.Γ. Η λακούβα λακούβα πάντως Δήμαρχε!!! δεν σε ρώτησε όμως είπαμε κανείς από όσους ήταν μέσα τι λακούβα είναι αυτή που άφησες ακριβώς απ' έξω έτσι; Τυχαίο; τσαπρού ρε!!!