14.10.10

Το τέλος της Αλαζονείας, η συμετοχή μας.

Η Αλαζονεία και η Εξαθλίωση στους Δήμους και στις Νομαρχίες της χώρας είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από το ίδιο το κακό βαθύ κράτος της χώρας μας. Αθρώες προσλήψεις σε ανύπαρκους και μη οργανισμούς, χωρίς τέλος και σκοπό δάνεια, αποφάσεις συμβουλίων για θέματα εκτός αρμοδιότητας και εξουσίας που όμως κατά πολύ περίεργο τρόπο βρίσκουν άμεση εφαρμογή και προστασία.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που η Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα το 2009 χαρίζει τις τέσσερις από τις επτά πρώτες θέσεις στους ΟΤΑ (Όπου Υπουργείο Μεταφορών είναι αντίστοιχες Δ/νσεις εκάστοτε Νομαρχίας όπου οι πολίτες έρχονται σε επαφή με την Υπηρεσία).

Η ασφαλιστική δικλέιδα στο οικοδομήμα αυτό ήρθε με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων του Παυλόπουλου και της ΝΔ και συγκεκριμένα με το άρθρο 150 παράγραφος 2 ¨Ο Γενικός Γραμματέας αποφαίνεται επί της προσφυγής, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από την υποβολή της. Αν παρέλθει η ανωτέρω προθεσμία χωρίς να εκδοθεί απόφαση θεωρείται ότι η προσφυγή έχει απορριφθεί.¨ Δηλάδη για κάθε νόμιμη η παράνομη απόφαση, όποιος κι αν προσφύγει εναντίον της, την χάνει απλά γιατί ο Γ.Γ. μπορεί γράφοντας την προσφυγή και τον πολίτη να βάλει πλάτη σε κάθε παρανομία...

Όσο πιο πολύ καλλιεργούν το κλίμα της απάθειας και της αποστροφής μας τόσο πιο ελεύθεροι είναι στο παιχνίδι τους. Το τέλος της Αλαζονείας είναι η συμετοχή μας.

Υ.Γ. Ανεξάρτητοι όλοι, αδέσμευτοί όμως;