12.11.10

Ρε, λές;

Ο κ. Ραγκούσης, είχε στείλει συγκεκριμένο και σαφές προειδοποιητικό μήνυμα σε πιθανούς παραβάτες ότι Θα εκπέσουν, από το αξίωμα τους, αν δεν τηρήσουν τον εκλογικό νόμο.

Κάποιοι μοιράζαν στον βρόντο ψηφοδέλτια, ακόμη και σε περαστικούς απροκάλυπτα!!! Όποιος πέρναγε για να ψηφίσει τον φιλεύαν (είτε Περιφέρειας είτε Δήμου).

Παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και πλέον υποψήφιος στην Περιφέρεια χρησιμοποίησε νεαρά παιδιά αδιαφορόντας για το τι θα γινόταν και τις επιπτώσεις σε περίπτωση εφαρμογής του Νόμου΄για τα παιδιά αυτά!!!

Απίστευτο αλλά υποψήφια του κ. Κασιμάτη έδωσε σε άλλον υποψήφιο άλλης παράταξης σταυρομένο ψηφοδέλτιο της έξω από εκλογικό κέντρο την Κυριακή των εκλογών!!!

Όλα όμως τα λεφτά είναι τα sms που έστειλαν το Σαββατο, ναι το Σάββατο, που απαγορεύοταν καθολικά η διακίνηση προεκλογικού υλικού τουλάχιστον δύο από τους υποψηφίους του κ. Κασιμάτη στον μισό Κορυδαλλό!!!

Οπότε είναι θέμα επιλογής. Αν οι επιλαχόντες του συνδυασμού Κασιμάτη επιθυμούν να καταλάβουν την θέση που τους ανήκει νόμιμα μπορούν να στείλουν τους παρανομούντες εκέι που τους πρέπει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρχει εφαρμογή της δικαιοσύνης.