21.12.10

ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και οι smith and wesson τον έκαναν ίσο.

Ζούμε σε μία χώρα χωρίς κωδικοποίηση Νομοθεσίας που συνεχίζει να βυθίζεται στην ανομία τα χρέη και την αυθαιρεσία..
Στις 2 Δεκεμβρίου 2010 ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ, έδεσε με σύρμα συγκεκριμένη υπάλληλο, την περιέλουσε με βενζίνη και απειλούσε να της βάλει φωτιά.

Σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, στην ΔΟΥ Βόνιτσας εισέβαλε 45χρονος "πελάτης"* οπλισμένος (κρατώντας περίστροφο) αλλά και ένα μπιτόνι με βενζίνη κι απειλεί να κάψει την εφορία, κρατώντας όμηρο συγκεκριμένο υπάλληλο από τον οποίο όπως ακούστηκε του επιβλήθηκε πρόστιμο από λάθος χειρισμούς (έληξε με τραυματισμό).

Υ.Γ. ο τίτλος "ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και οι smith and wesson τον έκαναν ίσο" είναι Αμερικάνικη παροιμία αλλά αν στην χώρα μας όπως και στην Φινλανδία η οπλοφορία ήταν ελεύθερη, πιθανόν η χώρα να μην είχε φτάσει εδώ που είναι τώρα.

Καθώς ο κάθε υπάλληλος οπλισμένος πίσω από Αντισυνταγματικούς Νόμους και κρυφά Διατάγματα που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο κι όχι μαζί... αλλά και άγνωστους εσωτερικούς κανονισμούς κρατά ομήρους τους πολίτες της χώρας και την χώρα ουσιαστηκά και μπορεί να εκβιάζει για το γρηγορόσημο και τα άλλα...

Τότε είναι που συνήθως η αγανάκτηση μπορεί να φτάσει στην ανοησία να πάρει κανείς ένα μπιτόνι και να κάψει το μέλλον του.

*έτσι αποκαλούν κάποιοι εφοριακοί τους πολίτες