25.2.11

ο STEREO MIKE επιστρέφει στον Πειραιά

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, ο Stereo Mike επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πειραιά και παρουσιάζει στο Passport το νέο του δίσκο με τίτλο ANELI3H (ΕΜΙ).

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι φίλοι του Νέα Τάξη Πραγμάτων, κύριος Μέγας, καθώς επίσης παρόντες θα δηλώσουν και ο Tus, ο Evnus, ο FreeSpirit και η Helena Micy.

Ποιος είναι όμως ο Stereo Mike και τι τον κάνει ξεχωριστό; Ο Μιχάλης Έξαρχος είναι ο μόνος Έλληνας ράπερ και παραγωγός που παράλληλα διατηρεί έδρα καθηγητή πανεπιστημίου στο Westminster University του Λονδίνου! Ένα επίτευγμα που πολλοί θα ζήλευαν, λίγοι όμως είναι σε θέση να συνδυάσουν την ακαδημαϊκή ζωή με αυτή του καλλιτέχνη. Τα κατορθώματα του όμως δεν σταματούν εκεί. Ο Stereo Mike, ως γνωστόν, έχει συνεργαστεί με γιγαντιαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Χάρις Αλεξίου στη διασκευή του κομματιού «Φευγω» και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα κομμάτια «Μισιρλού» και «Πιάσε με» καθώς και με δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς όπως η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο «Δες καθαρά», η Τάμτα στο «Σε όποιον αρέσει», οι Onirama στο «Ο παράδεισος είναι μακριά», οι Stavento στο «Σήμερα το γιορτάζω» και ο Γιώργος Σαμπάνης στο τραγούδι «Τι να μας κάνει η νύχτα».

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αυτοσυγκέντρωσης και σιωπηλής εργασίας, ο ταλαντούχος κύριος Mike επέστρεψε με τον νέο του δίσκο «Aneli3h» για να βάλει τα πράγματα και τα μικρόφωνα στις βάσεις του.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε από κοντά τον πολύπλευρο Stereo Mike, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε παρόν στην παρουσίαση δίσκου που θα γίνει στο Passport (Καραΐσκου 119, Πλατεία Kοραή, Πειραιάς, τηλ 2104296401) την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του event στα decks θα βρίσκεται η Ino Mei, η οποία θα κρατήσει την ενέργεια της βραδιάς σε υψηλά επίπεδα.Η ώρα έναρξης ορίζεται στις 20:30 ενώ η είσοδος είναι 10€. Διοργάνωση: Action Εστί.