21.3.11

πόλη ρεντίκολο...

Το korydallos.blogspot ασχολείται συνήθως με τα της πόλης μας, της γειτονιάς μας και ελάχιστα με τα υπόλοιπα. Η ανάρτηση που ακολουθεί δεν είναι δική μας κι αφορά πρώτιστα τον ελληνικό λάο (αφού πλερώνει) και μετά την κ. Μιλένα Αποστολάκη (κάνει τον λογαριασμό, εδώ ακούσια).

Τώρα, υπάρχει σχέση Μιλένας και Κορυδαλλού;
Φυσικά και υπάρχει καθώς η βουλευτής είναι αυτή που έσχιζε τα ημάτια της και πίεσε αφόρητα το 2005 κάθε εμπλεκόμενο ώστε να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρήστου (Αντιεριφερειάρχης Πειραιά σήμερα, Δήμαρχος τότε με 57% σε εκλογές με συμμετοχή!!!) αλλά ο κ. Κασιμάτης. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν η κ. Αποστολάκη γνωριζε πολύ καλά τα του Κορυδαλλού μιας και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Τώρα αυτα που λένε πως όπως η κ. Αποστολάκη έτσι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στήριξαν την γραμμή Βενιζέλου βάζοντας τρικλοποδιά στον κ. Παπανδρέου όπως και ότι η Νέα Δημοκρατία, όπως άλλωστε έχει δημόσια δηλώσει, στήριξε τον κ. Κασιμάτη και ο κ. Κασιμάτης νοικιάζει και συνεχίζει να νοικιάζει κτίρια που δεν χρησιμοποιεί του τότε επικεφαλή του ΚΚΕ στην πόλη αλλά και ότι ενοικιάζε υπαλλήλους στον Αριστερό Δήμο Νικάιας θεωρούνται αποκύματα της φαντασίας.

Ανάρτηση από το Zimotirio
Άσυλο ρεντίκολο - O οικογενειακός καυγάς της Αποστολάκη τιμώρησε τη Βουλή
Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης...

Καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η ΕΛληνική Βουλή, πρέπει να… πληρώσει …πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα! Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!