20.7.11

8κτώ δρόμοι και μ1α χαβούζα...

Mετά την ένταξη του Δήμου Κορυδαλλού στο "σχέδιο του ΥΠΕΣ για υπερχρεωμένους κόκκινους Δήμους" δημιουργήθηκε μια διαμάχη για το καταπόσο κι αν είμαστε στους "πέντε δρόμους".

Παραλάβαμε την πόλη μπροστά από τον γκρεμό, έχει πει ο Δήμαρχος (δηλ: φταίει ο προκάτοχος που βρεθήκαμε ξυπόλητοι στους πέντε δρόμους;).

Φτιάξαμε οκτώ δρόμους! μοιάζει να απαντά ο προκάτοχος και σήμερα Αντιπεριφερειάρχης, εμφανίζοντας τη "διαφορά" κι αναφέροντας πέντε φορές (όσοι και οι πέντε δρόμοι) τη λέξη Κορυδαλλός και καμία φορά (όσο και το έργο του;) το όνομα του σημερινού Δημάρχου.

Το δελτίο κατά σύμπτωση έχει την ημερομηνία που ψηφίζεται -κατά πλειοψηφία- ο ισολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού.Μεγάλη αίσθηση και θαυμασμό προκαλέι η διαφορά έργων της Αντιπεριφέρειας έναντι του Δήμου: Ο τελευταίος δρόμος που μελέτησε (εξ΄ολοκλήρου με δικά μας χρήματα) η δημοτική αρχή Κασιμάτη και -πιθανό-, όπως ακριβώς γράφει ο ντενεκές, αυτό να είναι και σκόπιμο προκειμένου "να μπει στο μάτι" του Αντιπεριφερειάρχη, αφού έχει θέα από το παράθυρο της κατοικίας του την ανοικτή χωματερή 115 στρεμματων...

όλη η ανάρτηση: ντενεκεδούπολη