24.9.11

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: Moving Planet και στην Αθήνα


ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Αύριο στην Ακαδημία Πλάτωνος!
Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής (εμείς "βγαίνουμε" στις 6μμ):

-Γύρω στις 12:00 οι πρώτοι απο μάς θα είναι στην Ακ.Πλάτωνα για να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε τον χώρο και να ετοιμάζουμε την κουζίνα.
-Κατά τις 14:00 θα ξεκινήσει Συλλογική Κουζίνα. Θα φάμε, θα πιούμε κανά κρασάκι κτλ
-Στις 18:00 θα ξεκινήσουν δραστηριότητες για παιδιά (και γι’αυτούς που αισθάνονται παιδιά) με θεατρικό παιχνίδι, βιωματικές δραστηριότητες με εμψυχωτές απο τον σύλλογο προστασίας άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ.
... -Με την δύση του ήλιου η θεατρική ομάδα elanadistikanoume θα παρουσιάσει μια απο τις δουλειές τις με τίτλο: ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

-Κατά τις 21:00 θα πραγματοποιηθεί μάθημα και πρακτική Tango απο το εργαστήρι χορού Danzarin.
-Ακολουθεί γλέντι με χορό και παραδοσιακά όργανα απο τον σύλλογο ΠΕΡΠΕΡΟΥΝΑ.
-Απο πιο νωρίς φίλοι μας θα απαγγέλουν ποίηση (μετά μουσικής) μέσα στο πάρκο.

Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαιολογικό άλσος της Ακ.Πλάτωνα και στο συνεργατικό καφενείο (Μοναστηρίου 140 και Τηλεφάνους).

Κάποιες σημειώσεις:

-- Στόχος μας είναι αυτή την ημέρα να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις εγχρήματες συνναλαγές και να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του μοιράσματος και του αντιπραγματισμού. Έτσι το καφενείο δεν θα πουλήσει τίποτα αλλά θα προσφέρει για την γιορτή φαγητό και ποτό. Οπότε φέρτε κάποιο φαγητό και ποτό για να φτάσει για όλους . (γενικά η σκέψη είναι να αποφύγουμε τα «βαριά» ποτά και τα αναψυκτικά που τα συνοδεύουν συνήθως και να δώσουμε έμφαση στο κρασί, ρακί και μπύρα)
-- Επίσης μπορείτε να φέρετε παλιά ρούχα, βιβλία ή παιχνίδια για παιδιά τα οποία θα προσπαθήσουμε μετά να τα δώσουμε σε συμπολίτες μας.
-- Η γιορτή γίνεται με σεβασμό προς την γειτονιά και τους κατοίκους της γι’αυτό και το καφενείο θα κλείσει γύρω στις 01:00. Η γιορτή μπορεί να συνεχιστεί μέσα στο πάρκο όπου δεν ενοχλούμε και κανέναν.

Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία ΕΔΩ και γενικότερες πληροφορίες για τους διοργανωτές ΕΔΩ

Θα περάσουμε μια βόλτα....