14.10.11

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία-εκδήλωση από το 9ο Δημοτικό Σχολείου Κορυδαλλού. Σε μία εποχή που τα περιθώρεια στενεύουν επικίνδυνα ας κάνουμε κουμάντο τουλάχιστον το περίσευμα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού
Αρ. Πρωτοκόλλου 213
Αισχύλου & Ησιόδου 25 Κορυδαλλός
Τηλ.- Fax 210-4972036 4 Οκτωβρίου 2011

Σας προσκαλούμε στο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ που διοργανώνουμε για την διάδοση της ιδέας “Μην το πετάς , xariseTo” την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 10 πμ. – 1μ.μ στο προαύλιο του σχολείου μας.

Ας ψάξουμε τα πατάρια μας , την αποθήκη και την ντουλάπα μας και να μαζέψουμε ότι δεν θέλουμε και δεν χρησιμοποιούμε και να τα χαρίσουμε αντί να τα πετάξουμε και να καταλήξουν στις χωματερές μπορούμε να δώσουμε χαρά σε «νέους» ιδιοκτήτες.

Όλα τα αντικείμενα θα στηθούν σε υπαίθριους πάγκους και θα χαριστούν σε όποιον το έχει ανάγκη.

Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι άμυνα ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος. Δεν σημαίνει φιλανθρωπία ή απλά άδειασμα της αποθήκης ή της ντουλάπας μας , αλλά αλληλεγγύη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν ό,τι τους φανεί χρήσιμο, χωρίς να δώσουν χρήματα, απλά με την προϋπόθεση πως θα το χρησιμοποιήσουν.

Φέρτε αντικείμενα, Ρούχα, Παπούτσια, Βιβλία, cd, Παιχνίδια και ό,τι άλλο δεν χρησιμοποιείτε στο παζάρι του Xariseto.Gr και πάρτε ό,τι σας είναι χρήσιμο! Τα αντικείμενα θα μαζεύονται στις τάξεις από τις 10 Οκτωβρίου (θα μπορεί κάποιος να φέρει ό,τι θέλει να χαρίσει και την ημέρα της εκδήλωσης).

«Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου…..
Όταν δίνεις γεμίζει η ψυχή σου………..»

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΡΙΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ