19.1.12

Αλλαγές - Ανταλλαγές...

Τις αρμοδιότητες της Διοίκησης, των αδειών καταστημάτων, καθώς και της διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προγραμματισμού του Δήμου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Φίλης, που επανέρχεται στη θέση του Αντιδημάρχου με απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη. Ο Δήμαρχος προχωρά και σε αλλαγές στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου και των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Ανδρέας Καπιτσίνος, ενώ Αντιπρόεδρος παραμένει ο Ηλίας Κοσμίδης.

Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΟ τοποθετείται ο Κώστας Καλούδης με Αντιπρόεδρο τον Γιώργο Βιδάλη. Στην ΔΗΚΕΚ πρόεδρος αναλαμβάνει ο Σπύρος Αγιώτατος με αντιπρόεδρο τον Χαράλαμπο Τσιρακίδη.

Παραμένουν: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Γιώργος Δημόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας η Λαμπρινή Μάνου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας ο Γιάννης Μελάς και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δημάρχου ο Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Επίσης παραμένουν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Γαλανοπούλου αρμόδια για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης (ΠΕΣΥΔΑΠ) για περιβάλλον, πράσινο και δημοτική αστυνομία, Μαρία Διακάτου για τα ΕΔΑΠΕ, Γιώργος Μακρυνός για θέματα Παιδείας, Δημόσιας Υγείας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς και οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων Α΄θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννα Καλομπράτσου και Β’ θμιας Αλέξης Θανόπουλος.