17.2.12

Δικαίωση του αγώνα των πολιτών για το άδικο, βάρβαρο και αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ

Από το ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ: Με προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά απαγορεύεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στους δημότες του Κορυδαλλού!!!
Η σημερινή προσωρινή διαταγή της Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά με την οποία απαγορεύει την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στους 1.165 δημότες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ, είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί εκδήλωσαν την ανυπακοή τους σε ένα άδικο, αντισυνταγματικό και βάρβαρο χαράτσι συνιστά νίκη του κινήματος των πολιτών του Κορυδαλλού και των συλλογικοτήτων της πόλης που κρατούν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας για μια δικαιότερη κοινωνία και αντιστέκονται στην εξαθλίωση της ζωής τους.Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» συμμετείχε και στήριξε έμπρακτα τους αγώνες αυτούς και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω στη πόλη και την κοινωνία και θεωρεί θετική την πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού να συγκεντρώσει τους λογαριασμούς και να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια δια του Δικηγόρου του Δήμου και με την εθελοντική παράσταση των δικηγόρων Καίτης Κυλάκου, επικεφαλής Δημοτικού Συμβούλου του "Πάμε Αλλιώς" και της Βασ. Καλομπράτσου.

Συμπολίτες,Συμπολίτισσες ,
Συνεχίζουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας. Θα αρνηθούμε να πληρώσουμε το χαράτσι, που λεηλατεί το εισόδημα που μας έχει απομείνει και πηγαίνει στη μαύρη τρύπα του χρέους, στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους-τραπεζίτες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταργήσουμε το νόμο, να ανατρέψουμε τα χαράτσια της εξαθλίωσης και κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ που τα εφαρμόζουν.
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ! Συλλογικά και αποφασιστικά! Με όπλο την αλληλεγγύη! Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, οργανώνουμε τον αγώνα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια φτιάχνοντας επιτροπές αγώνα, ανοιχτές σε όλους, με κάλεσμα προς όλους.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, καμιά οικογένεια χωρίς θέρμανση, κανένας συνάνθρωπός μας πεινασμένος, κανένας μόνος του!

Εκεί που το σύστημα και τα «παπαγαλάκια» του σπέρνουν την απελπισία, τη μοιρολατρία και την απογοήτευση, εμείς θα σπείρουμε την ελπίδα και τη διάθεση για αγώνα και διεκδίκηση:ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ–ΣΥΖΗΤΑΜΕ–ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ