20.7.12

Για πόσο και τι δικά μας παιδιά πρόκειται;;;

Μοιάζει απίστευτο, αλλά διάλεξαν την σημερινή Παρασκευή (όπου όπως κάθε χρόνο συμβαίνει μεγάλη έξοδος με ΙΧ...) για να κάνουν επέμβαση Αστυνομικές Δυνάμεις στην Ελληνική Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο!!!

Το κυκλοφοριακό που δημιουργήθηκε από αυτή την επιλογή έχει φράξει κυριολεκτικά το μισό λεκανοπέδιο της Αττικής. Συγκεκριμένα η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου, η Ιερά Οδός και Λ. Σχιστού είναι ακίνητες ενώ η Αττική Οδός δεν έχει την ικανότητα να παροχετεύσει το όγκο οχημάτων που μετακινήθηκε προς το δίκτυο της με αποτέλεσμα ουρά χιλιομέτρων από οχήματα και στην Εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, από το Περιστέρι έως την είσοδο της οδού. 

Θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς πως απαράδεκτη αυτή επιλογή ημέρας επέμβασης μπορεί να ήταν ένα πολύ καλό δώρο προς τα ταμεία της Αττικής Οδού.

Επίσης θα μπορούσε πάλι εύκολα κανείς πως να πει πως η ταλαιπωρία αυτή και το αυξημένο και χρονικά και οικονομικά κόστος μετακίνησης των Αθηναίων μπορεί να είναι δώρο προς τα παπαγαλάκια της tv.

Εμείς όμως διαπιστώνουμε πως η επέμβαση αυτή έγινε μάλλον εσπευσμένα μετά τις δηλώσεις του κ. Βασίλη Κικίλια περί σύλληψης των απεργών της Χαλυβουργικής...

κι επειδή κάποια παιδιά μοιάζουν πιο χαϊδεμένα από άλλα, αυτό εμάς μας βάζει σε πολλές σκέψεις για το ποιος μπορεί να ήταν ο πραγματικός λόγος που η Αττική μπήκε σε αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία σήμερα μιας και που η Ελληνική Αστυνομία με την εμπειρία που έχει αποκλείεται να μην έθεσε την προέκταση αυτή...