29.6.12

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι έλληνες που κέρδισαν τους Γερμανούς

και μετά ραντεβού στα γουναράδικα...

Έλα Αντώνη, πότε πήρες ψήφο εμπιστοσύνης;

Αποφασίζουν, κάνουν, δείχνουν, ράνουν και πάλι απο την αρχή...

Ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή  πότε έλαβε η Κυβέρνηση Σαμαρά;

Πότε;;;;;

Σε οικονομική ασφυξία ο Δήμος Κορυδαλλού!!!

από το Πάμε Αλλιώς

Κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού ( 27-6-2012) συζητήθηκε ο Απολογισμός του Δήμου Κορυδαλλού έτους 2011, ο Ισολογισμός και τα Αποτελέσματα χρήσης έτους 2011. Το Πάμε Αλλιώς καταψήφισε τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής και η επικεφαλής, κ. Καίτη Κυλάκου, στην τοποθέτησή της ανέφερε ότι: -Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός γιά να καταλάβει ότι η οικονομική πορεία του Δήμου Κορ/λού απειλείται πλέον σοβαρά, ακόμα και με αδυναμία ανταπόκρισης στα λειτουργικά έξοδα,π.χ. μισθοδοσία, λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών, κοινωνικών υπηρεσιών κ,λπ. -

Πρόκειται περί οικονομικής ασφυξίας που θα γίνεται όλο και πιό εκκρηκτική μέχρι το τέλος του χρόνου με δεδομένο ότι τόσο η Αυτοδιοίκηση συνολικά έχει φτάσει σε οριακά για την επιβίωσή της όρια, όσο και το γεγονός ότι ο Δήμος Κορυδαλλού ήδη από την εποχή της δημαρχίας Χρήστου και στη συνέχεια δημαρχίας Κασιμάτη επέλεξε την εύκολη λύση της δανειοδότησης και της υπέρογκης υπερχρέωσης με τόκους και προσαυξήσεις , ερήμην των αναγκών της κοινωνίας, - Υποστηρίζουμε ότι η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και του κοινωνικού πλούτου της πόλης δεν μπορεί να γίνεται αγνοώντας τους πολίτες. Ιδιαίτερα σήμερα που με δραματικό τρόπο πλήττονται δικαιώματα και κατακτήσεις του κόσμου της εργασίας, ο Δήμος Κορυδαλλού όχι μόνο πρέπει να αναπροσανατολίσει την διαχείριση των οικονομικών του, αλλά και να σταθεί συμπαραστάτης και αλληλέγγυος στον αγώνα όλων όσων αντιστέκονται στον εργασιακό μεσαίωνα - Η εκτίμησή μας ότι ο «Καλλικράτης» είναι η εφαρμογή του μνημονίου στην αυτοδιοίκηση και το όχημα για την επιβολή νεοφιλελεύθερων πολιτικών, έχει απολύτως δικαιωθεί.

Αρκεί κάποιος να αξιολογήσει το στοιχείο εκείνο σύγκρισης των τριών τελευταίων χρόνων των προϋπολογισμών για την Τ.Α και θα διαπιστώσει ότι τα έσοδα της από το Κράτος μειώνονται στο εκπληκτικό ποσοστό που προσεγγίζει το 60%. -Με αυτό τον τρόπο, αλλά και με ευθύνη των Δημάρχων που στήριζαν αυτές τις πολιτικές και ταυτόχρονα επέλεγαν τον άκρατο δανεισμό και την κακοδιαχείριση «επιτυγχάνεται» η υποχώρηση της αυτοδιοίκησης σε κρατική διοίκηση, ο ακρωτηριασμός των αυτοδύναμων αποφάσεων, η έλλειψη και των ελάχιστων πόρων για άσκηση πολιτικής, η αδυναμία καταβολής ακόμα και των ανελαστικών εξόδων με απλήρωτους εργαζόμενους και πιστωτέ Γιά τα οικονομικά του Δήμου Κορυδαλλού δείτε και εδώ

28.6.12

Λύκος στο μαντρί!

 «Διαβατήριο εξόδου από την επικίνδυνη ζώνη της χρεοκοπίας» (σ.σ.: το Μνημόνιο) (Γιάννης Στουρνάρας, παρουσίαση έκθεσης του ΙΟΒΕ, 5/7/2010)
*
«Τα μέτρα (σ.σ.: του μνημονίου) έχουν κάποια (!) κοινωνική δικαιοσύνη»... (Γιάννης Στουρνάρας, δηλώσεις στον «Φλας», 6/8/2010)
*
«Το Μνημόνιο είναι ένα αναγκαίο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής (...). Αν βγούμε από το Μνημόνιο σήμερα αυτό σημαίνει ακαριαίος θάνατος. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αμέσως (...)». (Γιάννης Στουρνάρας, δηλώσεις στον «Βήμα Fm», 21/9/2010)
*
«Χωρίς τη στήριξη της τρόικας, η ελληνική οικονομία θα είχε υποστεί μια απότομη συρρίκνωση της τάξης του 20% "και αυτό είναι μια αισιόδοξη πρόβλεψη" (...) έχουμε την καλή τύχη να έχουμε το "μαξιλάρι" της ευρωζώνης από κάτω μας (...) Αν αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρωθεί για την ασωτία μας, δεν πρόκειται για τόσο μεγάλη τιμωρία. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το αν συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους του μνημονίου, δεν λέμε ανόητα πράγματα όπως το ότι υπάρχει άλλος τρόπος και δεν ακούμε εκείνους που μας λένε ότι υπάρχει άλλος τρόπος». (Γιάννης Στουρνάρας, εφημερίδα «Μακεδονία», 19/3/2011)
*
«Η μόνη εναλλακτική στο Μνημόνιο είναι η χρεοκοπία (...) το Μνημόνιο αποτελεί μονόδρομο έναντι της χρεοκοπίας, που είναι και η μόνη εναλλακτική εκδοχή». (Γιάννης Στουρνάρας, συνεδρίαση Επιτροπής Ερευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, «newscode.gr», 24/5/2011).
*
«Υπάρχει έλλειψη συναντίληψης ακόμα και με τους υπουργούς. Οι μισοί φαίνεται να στηρίζουν το μνημόνιο και οι υπόλοιποι είναι αντίθετοι. Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή, η υλοποίηση και η έλλειψη πολιτικής συναίνεσης. Δεν υπάρχει ουσιαστική εναλλακτική λύση από το μνημόνιο, αλλά αυτή η διαπίστωση δεν γίνεται αποδεκτή. Υπάρχει μία ανάπτυξη δημαγωγικής τοξικής ρητορικής κατά του μνημονίου, σε αντίθεση με την Πορτογαλία, όπου τα τρία μεγάλα κόμματα συναίνεσαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση». (Γιάννης Στουρνάρας, συνεδρίαση Επιτροπής Ερευνας και τεχνολογίας στη Βουλή, «Express.gr», 25/05/11).
*
«...ο μεγαλύτερος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι η ακύρωση του μνημονίου λόγω της δαιμονοποίησής του από μέρος του πολιτικού κόσμου, του Τύπου, του συνδικαλιστικού κινήματος, των ποικιλώνυμων επαγγελματικών επιχειρηματικών συμφερόντων που θίγονται». (Γιάννης Στουρνάρας, παρουσίαση έκθεσης ΙΟΒΕ, 5/7/2010)
***

Αυτός ο κύριος,
αφού διετέλεσε μέλος του κλαμπ του Σημιτικού «εκσυγχρονισμού» που έπληξε τη χώρα από τα μέσα του '90, αφού συμμετείχε στις διαβουλεύσεις για την είσοδο της Ελλάδας στον «ευρωπαράδεισο» της ΟΝΕ, αφού πέρασε από τη θέση του αρμοδίου για τις ετήσιες διαβουλεύσεις της χώρας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αφού διετέλεσε ακόμα και τραπεζίτης, τόσο από τη θέση του αντιπροέδρου της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, όσο και από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εμπορικής Τράπεζας οργανώνοντας την κύρια φάση του ξεπουλήματος της τράπεζας στους Γάλλους, κι αφού διετέλεσε επικεφαλής του ΙΟΒΕ, δηλαδή του Ινστιτούτου που απηχεί τις θέσεις των βιομηχάνων και συνιστά τον τρόπον τινά «τεχνοκρατικό βραχίονα» του ΣΕΒ, τώρα, πλήρης... υπηρεσιών προς το μεγάλο κεφάλαιο, την πλουτοκρατία και το σάπιο πολιτικό σύστημα της ολιγαρχίας, αναλαμβάνει να «σώσει» (!) τον ελληνικό λαό, από τη θέση πια του «τσάρου της Οικονομίας» της τρικολόρε κυβέρνησης των Μνημονίων.

Εν ολίγοις, ο κ. Στουρνάρας, ο υπέρμαχος της άποψης ότι «το Μνημόνιο είναι μονόδρομος», ο θιασώτης του «Μνημόνιο ή θάνατος», ο τελάλης της καλοσυνάτης «στήριξης της τρόικας», είναι ο ίδιος άνθρωπος που θα αναλάβει να «επαναδιαπραγματευτεί» (!) το Μνημόνιο ως υπουργός Οικονομίας μιας κυβέρνησης, η οποία για να μην αφήσει καμία αμφιβολία περί του τι εννοεί - και του τι περιμένει τον ελληνικό λαό - όταν μιλάει για «επαναδιαπραγμάτευση», επέλεξε για τη θέση του «διαπραγματευτή» τον κ. Στουρνάρα...

Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

να αποκαλύψουμε το προσωπό μας;


27.6.12

Να κάνουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Κινδύνεψαν να καούν σπίτια και αυτοί κάνουν πως δεν κατάλαβαν...


Ο Δήμος Κορυδαλλού μας έχει συνηθίσει σε ρεσιταλ δημοσιευμάτων και προβολής κάθε μπούρδας του αλλά για την φωτιά υπάρχει μόνον η μούγκα.

Δείτε τα βίντεο για έχετε δική σας άποψη για την σοβαρότητα όσων δεν παρουσιάζει στην πόλη η Διοίκηση Κασιμάτη... Στις 24/6/2012 τα ξημερώματα στο Σχιστό Κορυδαλλού κινδύνεψαν σπίτια και κάτοικοι από τις δύο εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα από τρία αυτοσχέδια αερόστατα.

Ο Δήμος κορυδαλλού κάνει το γνωστό του "Μούγκα στη Στρούγγα" όπως συνήθως δηλαδή. Κι εμείς αναμένουμε σύντομα να μας φλωμώσει και πάλι στην προπαγάνδα περί πρασίνου και αγάπης για τα δέντρα μέσα από συνεργατικά ΜΜΕ...

26.6.12

όταν σου τελέψει η περηφάνια...



Κιτρίνισε ο Κορυδαλλός

Σε επιδείξεις δεξιοτεχνίας συμμετείχε το τμήμα Ακαδημιών της κιτρινόμαυρης ποδηλασίας στον Κορυδαλλό.


Η ΑΕΚ επίσημα προσκεκλημένη του Δημάρχου έδωσε το παρών σε εκδήλωση με θέμα το ποδήλατο και κέντρισε το ενδιαφέρον όλων.



Δεκάδες παιδάκια της περιοχής συγκεντρώθηκαν γύρω από τις κίτρινες φανέλες με τον δικέφαλο αετό στο στήθος και θαύμασαν τους συνομηλίκους τους που έδειχναν με υπερηφάνεια την τέχνη του ποδηλάτου. Πολλά παιδάκια από την περιοχή έδειξαν μάλιστα ενδιαφέρον να ενταχθούν στις κιτρινόμαυρες ακαδημίες. Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και η συμμετοχή της ΑΕΚ χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη. Μπράβο στην Έφορο Θωμαή Κυριακάκη και τον προπονητή των Ακαδημιών Δημήτρη Καραμπέρο.

πηγή: original21livadias.gr

25.6.12

Καλώς τα παιδιά!!!

Νάτα μας!!!

Δεν βλέπουν την τύφλα τους και θέλουν και επίσκέψεις απρόσκλητοι στο blog μας;

Τους ευχόμαστε να μην έχουν κάνει χρήση παράνομου συστήματος, αμαρτία είναι να  ξηλώθει τέτοιο ακριβό μηχάνημα για μία ανοησία, έτσι;

Χάρισμα σας η ανακατωσούρα παρακάτω...

''Γιατί πάντα οι μεγαλύτερες αλήθειες γράφονται στους τοίχους ''


 ''Γιατί πάντα οι μεγαλύτερες αλήθειες γράφονται στους τοίχους''

Έντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή

Έχετε ποτέ προσέξει τους στοίχους που ακολουθούν;;; ΟΙ "MAGIC DE SPELL" ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠAΝΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ "Έντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή"...

Ακολουθεί η πρώτη εκτέλεση του 1975 απο το δισκο "Πάνος Τζαβέλλας - Τραγούδια από το αντάρτικο λημέρι του"

φωτιά στα μπατζάκια μας

Παράκληση: Μην βάζετε φωτιές το Σαββατόβραδα, οι εθελόντες και οι βάρδιες το Δήμου Κορυδαλλού αργούν... Δείτε προσεχτικά τους δεκάδες κατοίκους που πολεμούν τις φλόγες με κλαδιά μόνοι τους...

Άλλη μία φορά που πήρε φωτιά στο Σχιστό Κορυδαλλού και οι Βάρδιες (η Αττική ήταν  σε φουλ ετοιμότητα στις 23-24/6/12, έτσι;;;) του Δήμου Κορυδαλλού όπως και τα ένστολα "εθελοντικά" "μηχανικίνητα" τμήματα που έχει συγκροτήσει δεν κατάφεραν παρά αν φτάσουν στην φωτιά (από τα 500 μέτρα απόσταση των εγκαταστάσεων τους) μετά κι από τα τελευταία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που φτάσαν εδώ από κάθε άκρη της Αττικής!!!

Αυτή η υπόθεση με τις και καλά εθελοντικές ομάδες μοιάζει με ξεκάθαρη φαρσοκομωδία ενώ αρκετοί μιλούν για σκοτεινά κονδύλια και μυστήριες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ ταμπέλες...

Δείτε λίγο το βρώμικό παρελθόν του ςεπί Κορυδαλλού:
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ (ΕΔΟΚ & ΕΣΕΠΑ)

Μαύρα Μεσάνυχτα στον Κορυδαλλό

Δήμαρχε που πήγε το πεύκο; (ΠΕΥΚΑ, τεύχος ΙΙΙ)

Μόνοι οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια, απέναντι στην φωτιά...


Δείτε εικόνες και βίντεο από την χθεσινή φωτιά στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Αυτή δεν είναι καν η πρώτη φωτιά στο Σχιστό για φέτος, αλλά από τον άφλεκτο Δήμο μας δεν είδαμε κάτι ως τώρα. Για να μην ξεχιόμαστε,  ο Δήμος επί Κασιμάτη, απέκρυψε την μεγάλη καταστροφη στο πευκοδάσος στο Σχιστό και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές συνεργάτες το θεώρησαν και επιχτυχία κιόλας.

Δείτε λοιπόν από το korydallos-gr εικόνες και βίντεο...

Βίντεο από την φωτιά στον Κορυδαλλό... (με σχολιασμό)

10 λεπτα λήψης από κατοίκους του Κορυδαλλού, περιγράφουν τι βλέπουν αλλά και τι είδαν κι έζησαν πριν φτάσουν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις όπως κι ο νυσταγμένος δήμος Κορυδαλλού.

Επίσης άλλοι έχουν χιούμουρ κι άλλοι...

22.6.12

Δεν έβαλε χθες στην κυβέρνηση μέλος της οικογένειας, σήμερα εισήχθη στο νοσοκομειό!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν συμπεριέλαβε στην Κυβέρνηση μέλος της γνωστής οικογενείας και σήμερα εισήχθη στο Αττικό νοσοκομειό!

Έτσι είναι αν τα βάζεις με τα στοιχεια της φύσης....

Πάντως η ανακοίνωση πως πρόκειται για προγραμματισμένη επέμβαση δεν πείθει μιας και υπήρχε προγραμματισμένο Υπουργικό συμβούλιο για σήμερα το απόγευμα που αναβλήθηκε με την εισαγωγή. Πάντως η ευκολία του να μας δουλεύουν και να μας λένε με τρομερή ευκολία κάθε μπούρδα υπάρχει ακόμη...

Υ.Γ. Περαστικά.

σε πνεύμα Χριστιανικό...


δεν είναι δα, και πρώτη φορά...


20.6.12

Αφού, ναι. Τότε γιατί;

Αφού, ναι το πηγαίνατε το γράμμα...

Τότε γιατί ταλαιπωρήσατε την χώρα και τον λάο;

Υ.Γ. η φαρσοκομωδία περί "ακυβερνησίας" της χώρας είναι χοντρά μλακία μιας κι εδώ φτάσαμε κυβερνημένοι και μάλιστα από ισχυρές κυβερνήσεις...

good, bad and best


19.6.12

Μπεεεεεεεεεεεεέ

θα βελάξουμε;

18.6.12

Ο κομμουνιστικός κίνδυνος αποσοβήθηκε!!!!

Ο κομμουνιστικός κίνδυνος αποσοβήθηκε!!!!

Οι αναρχοκομμουνιστές δυνάμεις δέχτηκαν (τηλεοπτικό) πλήγμα…

Στις οικίες των διευθυντών τραπεζών άρχισαν τα πανηγύρια και φημολογείται ότι σήμερα θα φωταγωγηθεί η Γερμανική πρεσβεία και θα συσκοτιστεί η Ακρόπολη ενώ στον Λυκαβηττό με εντολή του υπηρεσιακού πρωθυπουργού θα κυματίζει και η Γερμανική σημαία(λίγο πιο ψηλά από την ελληνική και μεγαλύτερη σε μέγεθος).

Οι αναρχικοί Σάντος και Γλέζος θα φρουρούνται από την οργάνωση/εκλεγμένο κόμμα Χρυσή Αυγή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ….

Τέλος η διαχείριση της κρίσης αποτελεί παράδειγμα το οποίο θα διδάσκεται παγκοσμίως σε σχολές δημοσιογραφίας (για το θετικά αποτέλεσμα της ωμής παρέμβασης στα εσωτερικά θέματα μιας χώρας) καθώς και πρακτορικές μέθοδοι τύπου «κόκκινη προβιά» (αριστεροί διανοητές που επικαλούνται τις προφητείες του Νοστράδαμου, Παϊσίου και εκλιπαρούν το ζαλισμένο κοπάδι να ψηφίσει ΝΔ)

Αντώνιος Ρέλλας από το zimotirio

ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ

Πέμπτο το ΠΑΣΟΚ στην Β'  Πειραιά!!!

Το έως το 2009 κάστρο του ΠΑΣΟΚ, πέρα από την Κρήτη, επιφύλαξε και την πιο σκληρή στάση κι απάντηση στο βαθύ ΠΑΣΟΚ με τους Δεξιούς και τους επαγγελματίες...

Υ.Γ. η Χρυσή Αυγή είναι μπροστά με 1,5 μονάδες...

Αφιέρωμα στον Νικ. Βρεττάκο στο πλαίσιο της 20ης γιορτής Βιβλίου στον Κορυδαλλό

Η 20η «Γιορτή Βιβλίου» στον Κορυδαλλό είναι αφιερωμένη στον Λάκωνα ποιητή, πεζογράφο και δοκιμιογράφο Νικηφόρο Βρεττάκο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του.

Έναν από τους από τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοελληνικής λογοτεχνίας, ποιητή, πεζογράφο και δοκιμιογράφο με διαχρονικό έργο που εξακολουθεί να διαβάζεται και να συγκινεί τους αναγνώστες του. Επικεντρώνεται στην ανθρώπινη ύπαρξη γράφοντας για τη συγκίνηση και τα αισθητήρια, την έννοια της ομορφιάς μέσα στη Φύση, τη δύναμη της μνήμης, την ελληνικότητα μέσα από τη γλώσσα, την ουσία του πολιτισμού.

 Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 στις 20:00 στην πλατεία Ελευθερίας θα λάβει χώρα εκδήλωση- αφιέρωμα στον ποιητή όπου θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο συγγραφέας και γιος του ποιητή Κώστας Βρεττάκος καθώς και η δημοσιογράφος- κριτικός τέχνης και φίλη του Νικηφόρου Βρεττάκου Αντιόπη Τορβά- Μανιάτη.

 Θα ακολουθήσει ομιλία του καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Γιώργου Ανδρειωμένου, ενώ το αφιέρωμα θα κλείσει με μελοποιημένα ποιήματα από τη χορωδία του Δήμου Μονεμβασιάς "Το κυκλάμινο".

 Η Γιορτή Βιβλίου στον Κορυδαλλό έχει ζωή είκοσι ετών με τη συμμετοχή βιβλιοπωλών της πόλης. Έχει ξεκινήσει από τις 14 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 24 Ιουνίου στην πλατεία Ελευθερίας. Ώρες λειτουργίας καθημερινά 19.00 έως 22.30. Στη διάρκεια της γιορτής θα λειτουργεί κινητή έκθεση με εργοβιογραφικά στοιχεία, εξώφυλλα βιβλίων, φωτογραφικό και αρχειακό υλικό για τη ζωή και το έργο του Νικηφόρου Βρεττάκου σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σπάρτης.


Ο Λάκωνας Νικηφόρος Βρεττάκος τραγουδιέται από έναν Κρητικό τον Βασίλη Σκουλά και αυτό είναι μια ευτυχής συγκυρία.

Ο "πικραμένος αναχωρητής" είναι από τα αγαπημένα ποιήματα του Νικηφόρου Βρεττάκου. Η ερμηνεία του Σκουλά είναι μοναδική...

 ο Βρεττάκος προτάθηκε 4 φορές για το βραβείο Νόμπελ.

πηγή: κορυδαλλός

και πάλι θρίλερ με τη μία έδρα για το ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Πειραιά

Μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παίζει μία έδρα στην Β΄ Πειραιά και συγκεκριμένα αν την έδρα πάρει ως δεύτερη η ΝΔ τότε βγαίνει ο Αναστάσιος Νεράντζης ενώ αν την έδρα λάβει το ΠΑΣΟΚ όπως σηναίβει και τον Μάϊο τότε ξαναβγαίνει ο Δημήτριος Λιντζέρης.

17.6.12

τα exit poll και η πρωινή ψήφος των ηλικομένων

τα exit poll βασίζονται σε δείγματα πρωινά και μεσημεριανά.

οι νέοι όμως ψηφίζουν πιο αργά...

βρειτε τις διαφορές

Το ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ (2012)

Και δεξιός και κεντρώος και Έλληνας περιοδεύων δημοτικός παράγοντας.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ν.ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ!


Για άλλη μια φορά φοβερός ο Νικόλας (Κλικ). Είναι ο μόνος που κατάφερε να πάει μέσα σε δύο ώρες σε τρεις συγκεντρώσεις διαφορετικών κομμάτων.

Χθες στις 6:10 ήταν στην επίσκεψη Σαμαρά στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στον Κορυδαλλό αμέσως μετά πήγε στην ομιλία του Βενιζέλου και στο καπάκι πετάχτηκε και στους Ανεξάρτητους Έλληνες(!). ..

και ο ντενεκές της πόλης, από όπου και η ανάρτηση, ρωτά: Νικόλα στην Παπαρήγα θα πας;

Υ.Γ. Πάντως μετά την επαφή με χειριστή θεμάτων της Ρηγίλλης και της Συγγρού οι κομματικές λίστες του ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται κατά πολύ με αυτές της ΝΔ στον Κορυδαλλό!!!

14.6.12

όλα για τον Τσίπρα...

Στην διακαναλική του ΣΥΡΙΖΑ προχθές δεν έπεφτε καρφίτσα. Ιάπωνες κινέζοι και κάθε λογής άνθρωποι προσπαθούσαν να χωρέσουν για να δουν κα ι να ακούσουν τον Τσίπρα.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, λοιπόν,  τα έχασαν καθώς τόσο ενδιαφέρον δεν υπήρξε ούτε στην Ολυμπιάδα του 2004 από δημοσιογράφους....

13.6.12

και ο Βενιζέλος στον Κορυδαλλό

Με αφορμή την σημερινή συγκέντρωση του κ. Βενιζέλου σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό ο ντενεκές της πόλης δίνει τα ρέστα του!!!

Ο δήμαρχος κ. Σταύρος Κασιμάτης υποδέχεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο στον Κορυδαλλό...

Στιγμές μεγάλης συγκίνησης...

ο Τσίπρας τόλμα, ότι έριξε τον Παπανδρέου, για το λαό και την Χώρα.

Χθες  ο κ. Τσίπρας μίλησε ξεκάθαρα στην διακαναλική υπέρ του Λαού και της Ελλάδας.

Δηλαδή για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με "κοινές μετοχές" με "δικαίωμα ψήφου". Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως τα απίστευτα Δις ΕΥΡΩ που έχουν δοθεί στις τράπεζες (και που πήγαν;;;) από το 2008 έως σήμερα (πολύ πιθανόν υπερβαίνουν το χρέος του 2009 που μας έβαλε στο ΔΝΤ!!!) θα είναι χρήματα του ελληνικού κράτους κι όχι δωράκι στις ιδιωτικές αυτές εταιρίες.

Στις 8.11.2011, είχαμε την ακόλουθη ανάρτηση "όταν τα ΜΜΕ αντικατέστησαν τα τανκς" και αφορά την αποδόμηση και πτώση του τότε Πρωθυπουργού μέσα σε δύο μόλις ώρες από τα ΜΜΕ που τόσον καιρό τον πατρονάριζαν όταν "τόλμησε" και είπε το αντίστοιχο...

Μείωση μισθών, κομμένα δώρα, η ανεργία καλπάζει, φόροι που πέφτουν σαν καρπαζιές στον λαό...

Όλα πηγαίνουν προς το χειρότερο, ο λαός πλήρωνει και ξαναπληρώνει για τους υπόλοιπους, τους άλλους, τους ελάχιστους.

Και φτάνουμε στο "κούρεμα", που συνοδεύεται με επανακεφαλαίωση των τραπεζών (ουσιαστικά μιλάμε για εθνικοποίηση των τραπεζών η οποία αποτελεί και μονόδρομο μιας και όλοι θυμόμαστε που πήγαν ή πιο σωστά που δεν πήγαν τα χρήματα που έλαβαν οι τράπεζες ως λευκή επιταγή από την κυβέρνηση Καραμανλή).

Η "αναμόχλευση" περιορίζεται (τουλάχιστον εδώ οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε αποδεκτή κατάσταση) αλλά η περιουσία τους σε ακίνητα είναι ξεκάθαρα εικονική (μιας και η πραγματική αξία τους βρίσκεται δύο ή και τρεις φορές κάτω από την "αναγραφόμενη", αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που έχουν παγώσει τους πλειστηριασμούς, όχι για τον λαό).

Η κρατικοποίηση των τραπεζών δεν μπορεί να αποφευχθεί μιας και οι ίδιες δεν δείχνουν να εχουν σκοπό ή δεν μπορούν να στηρίξουν την οντότητα τους.

Μετά την πολύ κακή κατασταση που έχει πριέλθει η χώρα τίποτα δεν δείχνει ικανό να προστατέψει το καθεστώς των τραπεζών εκτός από μία "ανατροπή".

Σε άλλες εποχές οι ανατροπές γίνονταν με τανκς (αν και η ιδιαίτερη συμπεριφορά της Αστυνομίας την Κυριακή και την Δευτέρα που μας πέρασε καθώς και η ξαφνική αλλάγη στις ένοπλες δυνάμεις ξυπνούν θυμισες), αλλά για το 2011 και μάλιστα σε κράτος της ΕΕ αυτό φαντάζει αδύνατο...

Κι όμως τα ΜΜΕ που ως τότε κοιμούνται αλλά και πατρονάραν, θα μπορούσε να πει κανείς, τα ως τώρα αντιλαικά μέτρα ξυπνούν και ξεσπούν με τρομερή μανία κατά του πρωθυπουργού και μόνον όταν συμφώνησε στην επανακεφαλαίωση. Αιτία του κακού και ρίζα για όλα σε αυτή την χώρα σε μία και μόνο στιγμή ένας άνθρωπος! Έφυγε χθες, σήμερα;

Σήμερα λοιπόν, τα ΜΜΕ, μας τάζουν να παρακαλλάμε έναν άνθωπο των τραπεζών να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας μας. Οι πολιτικοί πετούν την καυτή πατάτα ο ένας στον άλλο και κάνεις δεν δείχνει πρόθυμος αλλά ούτε και συζητά την επανακεφαλαίωση των τραπεζών που θα διασφάλιζε τις καταθέσεις των "μικροελλήνων"...

Κάποιοες αποφάσεις θέλουν να πάρουν, αλλά κανείς πολιτικός δεν θέλει να συνδεθεί με αυτές. Ο ΓΑΠ θα προχωρούσε στην επανακεφαλαίωση των τραπεζών αλλά ανατράπηκε η επιλογή και η ρότα του.

Τι είναι αυτό που θα προχωρήσουν άλλοι πολιτικοί μας αλλά δεν θέλουν όπως φαίνεται κανείς τους να χρεωθεί τις επιλογές αυτές;;;

Είναι ξεκάθαρο πως όπως κάποτε υπήρχε το κώνειο, τα άρματα κτλ εμείς ζήσαμε μία ανατροπή προιόν των ΜΜΕ (και τα οποία μάλιστα κατάφεραν ότι κατάφεραν στην δύση τους μιας και πλέον αποτελούν παρελθόν καθώς η μία εφημερίδα κλείνει μετά την άλλη και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν χάσει τα πρωτεία της ενημέρωσης από τα νέα ηλεκτρονικά μέσα!!!).

Υ.Γ. Από την αλήθεια της ρητορείας προτιμώ τη ρητορεία της αλήθειας

έχουν ξεφύγει...

Όταν ακούω τη Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ να επικαλούνται και να προβάλλουν σχέσεις και πάρε δώσε με την Ρωσία ως λύση όλων τον θεμάτων της χώρας από την μία και από την άλλη ακούγονται λέξεις όπως "κουμούνια" αλλά και ιστορικές διδαχές με κονσερβοκούτια, ξυπόλητους και νοικοκυραίους... 

χέστα, μεγάλε...

έχουν ξεφύγει...

καλλιτεχνόραμα Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας


12.6.12

Η πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – τρόικας οδηγεί τη χώρα εκτός Ευρώ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Αλλά ταυτόχρονα θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν το πρόγραμμα λιτότητας, επειδή δεν λειτουργεί. Αυτό το γνωρίζει, στο μεταξύ, κάθε οικονομικά καταρτισμένος άνθρωπος. Πριν από δύο εβδομάδες, το ελληνικό κράτος αναγκάστηκε να δανειστεί από τον μηχανισμό διάσωσης EFSF 4,2 δισ. ευρώ με επιτόκιο περίπου 4%.

Η κυβέρνηση ενέβασε το ποσό αμέσως στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, για να αγοράσει ληξιπρόθεσμα ελληνικά κρατικά ομόλογα. Επομένως, η Ελλάδα δανείζεται χρήματα από μια Αρχή της Ε.Ε. για να τα δώσει αμέσως σε μια άλλη ευρωπαϊκή Αρχή. Ταυτόχρονα, επιβάλλονται στη χώρα μέτρα λιτότητας, τα οποία την οδηγούν στην καταστροφή. Πώς θα μπορέσει λοιπόν να απαλλαγεί κάποτε η Ελλάδα από το χρέος της;«, αναρωτιέται σε συνέντευξή του ο γνωστός οικονομολόγος, Γ. Βαρουφάκης.

Ταυτόχρονα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν μπορούν να διαπραγματευτούν, μια και, αν επικρατήσουν και ακολουθήσουν την τακτική που υπόσχονται, δεν θα έχουν πειθώ. Διαπραγμάτευση του Μνημονίου: “Όταν μπαίνεις σε μια διαπραγμάτευση, αν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να λέει όχι, καλύτερα να μην μπεις”.

 «Αυτό επειδή οι διαπραγματευτές θα έχουν προκαταβολικά αποδεχθεί την ισχύ των συμφωνιών σε τελευταία ανάλυση και άρα δεν θα έχουν πειστικό τρόπο πίεσης. Το πολύ-πολύ, να επιτύχουν μια ανούσια επιμήκυνση και τίποτα άλλο. Εφαρμόζοντας όμως το πρόγραμμα του Μνημονίου, το οποίο όλοι ξέρουν πως δεν βγαίνει, άσχετα αν το παραδέχονται, οι υστερήσεις στα δημόσια έσοδο θα είναι τέτοιες που ήδη τον Σεπτέμβριο θα μας ζητηθεί από την τρόικα ένα πρόγραμμα τέτοιων περικοπών που θα είναι ανεφάρμοστο. Θα είναι τόσο αβάστακτα τα μέτρα που θα απαιτηθούν ώστε θα δημιουργηθεί λαϊκό κίνημα που θα απαιτεί την έξοδο από το ευρώ. Η γραμμή Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, πολιτική της ενδοτικότητας, μας οδηγεί αμέσως εκτός ευρώ», καταλήγει ο γνωστός οικονομολόγος

ΠΗΓΗ: ecoleft.gr

αγανακτισμένος...


11.6.12

Το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει...


Το πελατειακό κράτος ζει και βασιλεύει από allthewebnews

Σκότωσε την Μητέρα του για την πρέζα...

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία στην οδό Σουλίου στον Κορυδαλλού, της 39χρονης, που είχε βρεθεί νεκρή με τραύμα στο λαιμό, μέσα στην οικία της από την ανήλικη κόρη της.

Δράστης είναι ο γιος του θύματος, 21 ετών, τοξικομανής, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Ο γιος διαπληκτίστηκε με τη μητέρα του και την σκότωσε, κατόπιν αφαίρεσε από το σπίτι 20 ευρώ και μία συσκευή τηλεόρασης την οποία στην συνέχεια πούλησε για 50 ευρώ.

BLOCK-άρετε τα πιστόλια


Αν δεν πεις την αλήθεια την ώρα που πρέπει, θα βρεθείς κάποια στιγμή υπόλογος απέναντι στο ψέμα που θα κυριαρχήσει ως αλήθεια. Ας μιλήσουμε λοιπόν με αλήθειες για το ίντερνετ πριν είναι αργά. Το ότι γράφω αυτές τις γραμμές τις οποίες θα διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι, χωρίς να μεσολαβήσει κάποια προσπάθεια λογοκρισίας, είναι κάτι που συνοδεύει την μεγάλη ανακάλυψη του διαδικτύου.

Το ίντερνετ είναι μια μεγάλη προϋπόθεση ελευθερίας. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αξιωματικά ελεύθερο. Στο διαδίκτυο υπάρχουν και ψέματα και ανακρίβειες και προπαγάνδα και καλά στημένες παγίδες. Πέρασαν χρόνια μέχρι να καταλάβει ο κόσμος τον τρόπο που λειτουργούσαν να παραδοσιακά ΜΜΕ. Πως πίσω από τα πρωτοσέλιδα, υπάρχουν συμφέροντα, πιέσεις και όχι μόνο απόψεις ή ειδήσεις. Στην εποχή του ίντερνετ, η κατανόηση λειτουργίας του πρέπει να γίνει γρήγορα. Εννοώ πως το κοινό πρέπει να κατανοήσει γρήγορα πως είναι ένα εργαλείο με προϋποθέσεις ελευθερίας αλλά όχι απαραίτητο και τοτέμ ελευθερίας. Είναι πολύ επικίνδυνο, οι πολίτες που έχουν αγανακτήσει με τα παιχνίδια «δημοσιογραφίας» στον παραδοσιακό Τύπο, να εκχωρήσουν το δικαίωμα της κρίσης και να παραδοθούν αγανακτισμένοι σε ένα ίντερνετ που μοιάζει ελεύθερο, επειδή «τα λέει χοντρά», «βρίζει», και δεν «μασάει».

Το ίντερνετ δεν είναι ελεύθερο. Απλώς δίνει θεωρητικά το δικαίωμα στον καθένα να εκφραστεί. Και ας πάμε από τα θεωρητικά στα πρακτικά. Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με blogs. Όλα τα blogs δεν είναι τα ίδια. Όταν εμφανίστηκαν τα blogs,τα παραδοσιακά μέσα ξεκίνησαν μια τρομερή επίθεση βλέποντας ότι χάνουν την ισχύ τους. Τα κατηγόρησαν για αναξιοπιστία και ερασιτεχνισμό. Να σας θυμίσω όμως πως το ρεπορτάζ για την επίσκεψη Ερντογκάν στην Ελλάδα που δεν έγινε ποτέ, δεν το έκαναν τα blogs αλλά μεγάλα συγκροτήματα εφημερίδων. Η διάδοση των blogs ήταν ραγδαία. Σήμερα ανάμεσα στους χιλιάδες ιστότοπους, μπορείς να βρεις blogs με άποψη, σοβαρότητα ,εξαιρετικά άρθρα που δεν συναντάς ούτε σε «σοβαρές» εφημερίδες, ακόμη και έρευνα. Ένας πλούσιος κόσμος με όχημα τη σκέψη και την ανθρώπινη πρωτοβουλία. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο ρομαντικά.

Στην Ελλάδα ξεχώρισαν γρήγορα 5-6 blogs, που έδειξαν να αντικαθιστούν την ενημέρωση από τον καθεστωτικό Τύπο. Ήταν γρήγορα, έλεγαν πράγματα που δεν λέγονταν και έπαιρναν ενημέρωση και πληροφορίες από το ίδιο το κοινό. Αυτό και αν ήταν κίνδυνος για τα συγκροτήματα Τύπου. Έτσι το ερώτημα πώς θα διαλύσουμε τα blogs αντικαταστάθηκε με το πώς θα αλώσουμε τα blogs. Στα λίγα χρόνια λειτουργίας των blogs, οι μεταβολές είναι τεράστιες. Πολλά blogs άρχισαν να δημοσιεύουν όχι αιχμηρές ειδήσεις αλλά κουίζ για το τι έκανε ο ένας ή ο άλλος. Εμφανίζονται αναρτήσεις για μια μεγάλη αποκάλυψη που περιγράφεται αλλά η ανάρτηση δεν γίνεται ποτέ επειδή ο περιγραφόμενος εξαγόρασε την αποκάλυψη. Πολλά blogs έχουν μετατραπεί σε ανώνυμους εκβιαστές και πιστολέρο συμφερόντων, καλυμμένα πίσω από μια άγνωστη ταυτότητα η οποία δεν απειλείται. Τα παλιά αφεντικά του Τύπου, αλλά κυρίως οι επιχειρηματίες, πληρώνουν τριτοκλασσάτους δημοσιογράφους που δεν ευδοκίμησαν στη δημοσιογραφία αλλά είναι αρκετά πρόθυμοι να πληρωθούν ως πιστόλια για να εκβιάσουν ή να χτυπήσουν κόσμο. Η ταυτότητα των περισσότερων είναι γνωστή στην πιάτσα, αλλά είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Θα δείτε πως πολλά από αυτά τα blogs κατά καιρούς δημοσιεύουν παράπονα «αναγνωστών» για συγκεκριμένα καταστήματα ή επιχειρήσεις, εμφανίζοντάς το μάλιστα ως μια λαϊκή ετυμηγορία. Είναι όσοι δεν ενέδωσαν στον εκβιασμό. Αρκετές φορές παίρνουν εντολές να χτυπήσουν ανθρώπους ή κόμματα γιατί αυτό εξυπηρετεί (δείτε τα γκάλοπ πριν στις πρόσφατες εκλογές). Και μετά τρέχα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Δίπλα στον θεσμικό κορμό ενός σκληρού κράτους διαπλοκής (πολιτική, δημοσιογραφία, επιχειρηματίες) έχει αναπτυχθεί ένας παρακρατικός βραχίονας, όπως ακριβώς στη δεκαετία του ‘60. Μόνο που είναι ηλεκτρονικός. Αν είσαι τυχερός και είσαι ο Βαξεβάνης ο οποίος έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μπορείς να απαντήσεις. Αν όχι; Συστήνεσαι με την ισοπέδωση και την συκοφαντία χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Δείτε λοιπόν ένα τέτοιο blog. Κάνει εκατοντάδες αναρτήσεις κάθε μέρα. Ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ένας άνθρωπος και πολύ περισσότερο ερασιτέχνης. Χρειάζεται ομάδα δεκάδων ανθρώπων. Πώς πληρώνονται όλοι αυτοί;

Εμείς ως koutipandoras.gr με διαφήμιση και δεν τα βγάζουμε πέρα. Πώς τα βγάζουν αυτοί; Αυτοί λοιπόν οι «εκτελεστές», έχουν αγκαλιάσει ο καθένας από έναν επιχειρηματία και παίρνουν εντολές ποιόν θα χτυπήσουν. Οι περισσότεροι δουλεύουν και σε ένα μέσο ενημέρωσης παρότι μπορεί να είναι οι χειρότεροι που υπάρχουν. Και θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους οι οποίοι με μεγάλη χαρά τους δίνουν δουλειά παρότι είναι υπόδικοι για εκβιασμούς και δεκάδες άλλα εγκλήματα: «Από τόσους άξιους και άνεργους δημοσιογράφους που υπάρχουν, γιατί παίρνετε αυτούς; Τους εκβιαστές, συκοφάντες, τα πιστόλια. Γιατί τους δίνετε φωνή στα έντυπά σας τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις σας; Είναι επειδή μόνο εσείς εκτιμάτε αυτούς που όλη η πιάτσα αποκαλεί απατεώνες και εκβιαστές; Ή τους χρησιμοποιείτε;» Αυτή είναι η ερώτησή μου και ας την απαντήσει ο καθένας από εσάς, γιατί αυτοί δεν θα την απαντήσουν. Αυτό το παρακράτος έχει και μία άλλη λειτουργία.

Διαβρώνει το ίντερνετ και συκοφαντεί τα blogs. Έτσι πολύ εύκολα θα γίνουν αύριο αποδεκτά από τον κόσμο μέτρα για τον έλεγχο του διαδικτύου. Σε βάρος όλων των ελεύθερων φωνών. Όχι,αυτοί δεν είναι το ίντερνετ. Είναι το παρακράτος του ίντερνετ.

Επιμένω πως δεν χρειάζονται κυβερνητικά μέτρα για το ίντερνετ. Το ίντερνετ πρέπει να αυτορυθμιστεί και να προστατευτεί από όσους το αγαπούν και το θέλουν ελεύθερο. Γιατί οι πρώτοι που θα την πληρώσουν θα είναι αυτοί. Το παρακράτος έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του, θα διασωθεί και πάλι. Δεν ξέρω πώς θα αυτορυθμιστεί. Αλλά είμαι σίγουρος πως η βάση προστασίας του μπορούν να είναι οι πολίτες. Ας μην παραδίδονται τόσο εύπιστα στους απατεώνες και τους εκβιαστές. Ας αρχίσουν να κάνουν αυτό που δεν έκαναν έγκαιρα με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, να αμφισβητούν. Ας δώσουμε φωνή και ελευθερία στο διαδίκτυο. Blockάροντας τα πιστόλια και τους εκτελεστές.

9.6.12

Ένα τραγούδι προφητικό για το σήμερα της Ελλάδας

Το ακούσαμε, το τραγουδήσαμε αλλά δεν καταλάβαμε το νόημα...
Στίχοι: Μπάμπης Τσικληρόπουλος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Πρώτη εκτέλεση: Χαρούλα Αλεξίου
Ερμηνεία εδώ: Ρίτα Αντωνοπούλου

Ζούμε σ' έναν κόσμο μαγικό
με φόντο την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό
Γεμάτα τα μπαλκόνια, πολιτικά αηδόνια
Υποσχέσεις και αγάπες και πολύχρωμα μπαλόνια
για ευτυχισμένα χρόνια

Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη
της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη
Η ζωή σου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη
Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο
κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει

Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη
της επαρχίας, της Αθήνας κοιμωμένη


Ζούμε σ' ένα κόσμο μαγικό
Υποχθόνια δουλεύει με μοναδικό σκοπό
Να σε μπάσει στο παιχνίδι, τη ζωή σου πως θα φτιάξει
Να σου τάξει, να σου τάξει την ψυχή σου να ρημάξει

Κι όταν φτάσει να ελέγχει της ελπίδας σου τον πόνο
δεν του φτάνει ετούτο μόνο
Με γλυκόλογα σε παίρνει απ' το χέρι
Σε βαφτίζει της Ελλάδας νοικοκύρη

Κι εκεί που λες αλλάξανε τα πράγματα και σηκώνεις το ποτήρι
Αρπάζει, κλέβει τ' όνειρό σου και του κάνει χαρακίρι

8.6.12

πατριώτες... νυκοκυραίοι...


Ἀκόμη μία "πατριωτική" προεκλογική συγκέντρωση τῆς Νέας Δημοκρατίας τελείωσε μέ τήν... σύνηθη ἐπιτυχία. Ὁ Ἀντώνης ὁ Σαμαράς, ὁ συνέταιρος τοῦ Βενιζελου στήν καταστροφή καί τήν ὑποδούλωση τῆς πατρίδα μας, ἔκανε "καλή" δουλεία!

Τά κοροϊδα μποροῦν νά πάνε γιά ὕπνο εὐτυχισμένα περιμένοντας τούς "σωτῆρες" νά τούς βγάλουν ἀπό τό ἀδιέξοδο!

Καί οἱ γαλανόλευκες σημαῖες μποροῦν πλέον νά πεταχτοῦν στά σκουπίδια. Ἔπαιξαν τόν ρόλο τους καί δέν χρειάζονται πιά...

βρες τις διαφορές...


γιατί μας θεωρείτε βλαμμένα;


Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας


Το Σάββατο στις 9-6-2012 η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» μαζί με άλλες αντιρατσιστικές οργανώσεις και τοπικούς φορείς, καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας, στις 6 μμ.

Απάντηση στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

7.6.12

όλοι ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Όλα για την εικόνα, ο Μιχαλολιάκος, δήθεν εξοργίζεται δίπλα στην κάμερα με τη μη στάση προσοχής οργάνου της τάξης "Εν Υπηρεσία" την στιγμή που τα "παλικάρια" του με Ελληνικές σημαίες σε στιλιάρια ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο. Βέβαια αυτή η "ιερότητα" που ο ίδιος επικαλείται, αγγίζει τους αλλους όχι τον ίδιο (κάτι σε Πάπα;) που μάλιστα συμμετέχει και στον ψαλμό. Έτσι ο Έλληνας Βουλευτής κ. Μιχαλολιάκος μπορεί να ψέλνει τον Εθνικό Ύμνο, να κινείται και να βρίζει κι έναν αστυνομικό υπό τον Εθνικό Ύμνο...

Υ.Γ.1 Μαλακία, μετά τα κροσέ του ο Κασιδιάρης έπρεπε να βάλει τον Εθνικό Ύμνο να κάτσουν όλοι προσοχή και να μπορέσει φύγειανενόχλητος δίχως να σπάσει και την την πόρτα του ΑΝΤ1.

Υ.Γ.2 Οι ληστές με την ντουντούκα και τον Εθνικό Ύμνο, προσεχώς....

ψηφισε νοικοκυραίους...

Χρυσά Παιδιά

καλή επιτυχία...