31.10.12

Μετά τον Βαξεβάνη η σειρά έχει ο Σπίλμπεργκ;

Πιθανή θεωρούν κάποιοι τη σύλληψη του σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ μετά από αυτή του Κώστα Βαξεβάνη που συνελήφθη καθώς αποκάλυψε τη Λίστα Λαγκάρντ.

Μην ξεχναμε πως ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ είχε αποκαλύψει τη "Λίστα του Σίντλερ"

από όνειρο, κουφάλα

Ο Όρκος στο Ιερό Ευαγγέλιο;

Ο Δήμαρχος Πειραιάς Β. Μιχαλολιάκος φαίνεται να δήλωσε πως "Ναούς δεν γκρεμίζω!"

Φυσικά έτσι φαίνεται να εξασφαλίζει την στήριξη της δεξιάς του Κυρίου αλλά πατά τον όρκο του, που έδωσε στο Ιερό Ευαγγέλιο!!! 

Ο νομοθέτης προβλέπει την ορκωμοσία των εκλεγέντων, με την οποία δεσμεύονται να διοικήσουν το Δήμο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους... και συγκεκριμένα ορκίζονται ως: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Ξεκάθαρα ο αυθαίρετος ναϊσκος που τέθηκε παράνομα πάνω στην δημόσια πλατεία (φωτογραφία κάτω, ως δρόμος) στον Πειραιά είναι προκάτ μπετόν (δείτε την φωτογρφία αριστερά) πάνω σε χαλυβδοδοκούς "Η" με οπές στις τέσσερις γωνιές του, οπότε δεν υπάρχει θέμα να γκρεμιστεί όπως εσφαλμένα ή και εσκεμένα δηλωσε ο Δήμαρχος Πειραία.

Μπορεί όσο εύκολα τέθηκε πάνω στην πλατεία αν και παράνομα, τόσο εύκολα να απομακρυνθεί μιας και θα είναι και νόμιμη διαδικασία.

Έτσι  λοιπόν το αβάσιμο δίλημμα και η πίεση στο θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών που εκτόξευσε ο Δήμαρχος είναι μία φτηνή δικαιολογία για να προστατεύσει όλους τους Κρατικούς Υπαλλήλους και Υπηρεσίες που λειτουργησαν σε βάρος της πολιτείας.

Η επαναφορά της Νομιμότητας σε αυτή την περίπτωση έχει κόστος μόλις μερικές εκατοντάδες Ευρώ ενώ η επαναφορά της αξιοπρέπειας της τιμής και της νομιμότητας έχει αναγκή μόνο από 'Αντρες με κάκαλα.

30.10.12

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ

Δημοσιογραφία είναι...

«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που ο άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις»

Τζορτζ Όργουελ

29.10.12

Λίστα, ληστεία και απληστία


Αναφορά στην εισαγγελική παραγγελία και τη ένταλμα σύλληψης κατά του Κώστα Βαξεβάνη κάνει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters με δημοσίευμά του: «Η ελληνική αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση του εκδότη περιοδικού για να τον συλλάβει μετά τη δημοσίευση της λίστας με –πάνω από 2.000 ονόματα πλουσίων Ελλήνων που έχουν καταθέσει σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ανέφεραν από την Αστυνομία το Σάββατο.

Η επονομαζόμενη λίστα Λαγκάρντ- που δόθηκε στην Ελλάδα από τις γαλλικές αρχές το 2010 με ονόματα που πιθανώς φοροδιαφεύγουν- έχει γίνει μείζον θέμα στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες εβδομάδες. Η λίστα πήρε το όνομα της Κριστίν Λαγκάρντ, αφού ήταν εκείνη την περίοδο υπουργός οικονομικών στη Γαλλία. Το Hot Doc δημοσίευσε το Σάββατο τη λίστα με 2059 ονόματα συμπεριλαμβανομένων και γνωστών προσωπικοτήτων, λέγοντας ότι την παρέλαβε ανώνυμα. Οι αρχές δεν επιβεβαίωσαν αν η λίστα είναι αυθεντική.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη σύλληψη του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη για παραβίαση του νόμου δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων, είπε η αστυνομία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα πρόσωπα ή οι εταιρίες που συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα έχουν παραβιάσει το νόμο φοροδιαφεύγοντας ή ξεπλένοντας χρήμα, είπαν επίσημα χείλη.

Η λίστα έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα στην σχεδόν χρεοκοπημένη Ελλάδα, με το λαϊκό θυμό για τους πολιτικούς και την πλούσια ελίτ να μεγαλώνει όσο τα μέτρα λιτότητας επηρεάζουν τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας».

λίστα ντροπής

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa αναφέρεται στην αποκάλυψη του HOT DOC, στη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ρισκάρει την ελευθερία του για μια «λίστα ντροπής» που εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από το πουθενά… με τίτλο « Ελλάδα, on line η λίστα των 2000 φοροφυγάδων.

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Βαξεβάνης» η εφημερίδα αναφέρει στο δημοσίευμά της τα εξής:Επιχειρηματίες, πολιτικοί και ακόμα και ένας Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε μία λίστα που δόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση το 2010 .

Αυτό είναι το περιεχόμενο της λίστας που αποκαλύφθηκε από το περιοδικό HOT DOC και ο λόγος για τον οποίο ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ρισκάρει να μπει φυλακή με την κατηγορία παραβίασης προσωπικών δεδομένων»

σε πανικό...

Ο Κώστας Βαξεβάνης δημοσίευσε 2059 ονόματα Ελλήνων κατόχων τραπεζικών λογαριασμών στις ελβετικές τράπεζες. Η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται πως το γνήσιο αντίγραφο της λίστας εξαφανίστηκε.

«Αντί να συλλάβουν τους κλέφτες και τους Υπουργούς που παραβιάζουν το νόμο, θέλουν να συλλάβουν την αλήθεια» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiiter.

Η λίστα προέρχεται από στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από έναν εργαζόμενο της τράπεζας HSBC στην Ελβετία. . Είχε δοθεί στην ελληνική κυβέρνηση το 2010 από την πλέον επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωσταντίνου, ο οποίος ήταν ο αποδέκτης της λίστας δήλωσε πως δεν ήξερε τι απέγινε η γνήσια εκδοχή της «λίστας Λαγκάρντ» Ο νυν Υπουργός Οικονομίας δήλωσε την περασμένη Τετάρτη πως είχε ζητήσει από τη Γαλλία να του στείλει ένα αντίγραφο.

Η νέα κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα – προϊόν των εκλογών του Ιουνίου είχε αρχικά αποκλείσει να χρησιμοποιήσει τα ντοκουμένα που αποκτήθηκαν παράνομα ενάντια στους φοροφυγάδες.

Υ.Γ.1 Τη στιγμή που στην χώρα τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν μούγκα στη στρούγκα τα Ευρωπαικά ΜΜΕ ενημερώνουν με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και δεν μαθαίνονται. Τα ανωτέρω από τη Liberation.

Υ.Γ.2 το HOTDOG έχει πέσει, άγνωστο σε εμάς αν είναι από τρομακτική επισκεψημότητα 'ή από δάκτυλο...


26.10.12

Υποστολή Νοημοσύνης με δανεικό δούρειο ρύπο...

Η ανάρτηση που ακολουθεί είανι από το Lakonia-gr.blogspot και θα μείνει κι εδώ ως φόρος τιμής και φάρος αλήθειας έως την 28η Οκτωβρίου τουλάχιστον!!!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο φιλοξενεί ενυπόγραφο κείμενο σύμφωνα με το οποίο αποκαλείται ψέμα το γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος με τον Απ. Σάντα κατέβασαν τη γερμανική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Μάλιστα αυτό τεκμηριώνεται σύμφωνα με τη σελίδα ως ακολούθως: "είναι τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! Και εξηγούμε: ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;".

Για αρχή και δεν θα σταθούμε μόνον εδώ, αυτή η ανοησία είναι δανεική μιας κι ακούγεται για δεύτερη φορά καθώς  πρώτη φορά ειπώθηκε από τον τότε Βουλευτή ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο ο οποίος μάλιστα τη χαρακτήρησε και ως "αποκάλυψη".

Τώρα θα δούμε δύο φωτογραφίες από το Γερμανικό Reichstagsgebäude (το κτήριο που στεγάζει το Γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο το οποίο για την ιστορία πυρπολήθηκε το 1933...).



Η πάνω είναι ημέρα (απογευματάκι προς νύχτα).


Η δεύτερη νύχτα (πρόκειται για την μπλέ ώρα φωτογράφισης που γίνεται περί μία ώρα μετά την δύση ηλίου ή μία ώρα πριν την Ανατολή, γι αυτό και το έντονο μπλέ του ουρανού αλλά και το στυλ φάντασμα στις μπροστινές σημαίες) και μιας και μόνο στα στρατόπεδα γίνεται έπαρση και υπσοτολή σημαίας θα θυμίσουμε εδώ σε όποιους μπορεί να μην γνωσρίζουν πως αυτό συμβαίνει με την Ανατολή και τη Δύση του Ηλίου.

Βέβαια η αλήθεια πως για ένα τέτοιο φρικτό λάθος δεν αρκεί η ανοησία και η ασχετοσύνη περί σήμαίας και στρατού αλλά χρειάζεται και η σκοπιμότητα μιας δεν είνια ανάγκη να γνωρίζει κανείς αυτές τις "Γερμανικές συνήθειες" καθώς θα δούμε πως αντίστοιχα και η Ελληνική Σημαία κυματίζει κι αυτή στην Ελληνική Βουλή και τη νύχτα όπως κα τη μέρα...

                  Η ανάρτηση αυτή θα μείνει εδώ ως φόρος τιμής, κύρια και πρώτη, έως το πέρας του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου για όλους τους Έλληνες πατριώτες που πολέμισαν τους Γερμανούς κατακτητές και σε ένδειξη διαμαρτυρίας της διαστρεύλσης της κρυστάλινης αλήθειας και του δόγματος "πες, πες, πες  ψέματα κάτι θα μείνει να μοιάζει με αλήθεια". 

25.10.12

Εδώ είναι Βαλκάνια, εδώ είναι Ελλάδα...

Φαντάσου αυτό τον "Κύριο" να είχε και δίκιο να μην είχε δεδουλευένα απλήρωτα και να μην είχε κάμερες και άλλους ανθρώπους παρών...

Κυριακή 21/10/2012, κινητοποίηση των εργαζόμενων του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 8/2, μαζί με το συνδικάτο Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων και την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς.

Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό

ο πιτσιρίκος φωνάζει...

Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μια φράση-κλειδί που ακουγόταν πολύ στην Ελλάδα τις προηγούμενες δυο δεκαετίες, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική». Ακούστηκε πολλές φορές από χιλιάδες χείλη απλών πολιτών. Μπορεί να την είπες κι εσύ. «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική». Ακούστηκε, ως απάντηση, από εκατοντάδες «καλλιτέχνες» και ηθοποιούς, όταν ερωτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τα όσα συνέβαιναν στη χώρα μας. Το πίστευαν; Το έλεγαν γιατί ήθελαν να τα έχουν καλά με όλους και να μη χάσουν «πελάτες»; Πάντως, το έλεγαν.

Τις προηγούμενες δεκαετίες, η πολιτική στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο είναι σήμερα. Αν ξεκινούσες πολιτική συζήτηση, οι άνθρωποι δυσανασχετούσαν. Ήταν «βαρετό».

Κάτι ακόμα που δεν ήταν διόλου δημοφιλές στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες ήταν η γνώση και η πνευματικότητα. Ο χαρακτηρισμός «κουλτουριάρης» σου ερχόταν αμέσως σαν ταμπέλα όχι αν προσπαθούσες να πεις κάτι πολύ βαρύ και ασήκωτο αλλά αν έκανες το λάθος να ξεφύγεις λίγο από το Κλικ, το Nitro, το ποδόσφαιρο και τα τηλεοπτικά κλισέ.

Αν δεν άκουγες Βίσση, Ρέμο, Σφακιανάκη, Ρουβά και Χατζηγιάννη, ήσουν κουλτουριάρης. Κι έτσι φτάσαμε κάποια στιγμή να θεωρούνται κουλτουριάρικα τα λαϊκά τραγούδια του Τσιτσάνη και του Χατζιδάκι.

Μιλώντας με νέους ανθρώπους, συνειδητοποιείς πως δεν έχουν διαβάσει σχεδόν τίποτα. Εντάξει, δεν ήμασταν ποτέ ένας λαός βιβλιολάγνων που δεν άφηναν το βιβλίο από το χέρι αλλά οι παλαιότερες γενιές όλο και κάτι είχαν διαβάσει. Έστω, τους κλασικούς συγγραφείς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν κορόιδευαν αυτούς που αγαπούσαν το διάβασμα.

Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του «Αλχημιστή» του Πάολο Κοέλιο στη χώρα μας. Αφενός το βιβλίο ήταν μικρό και αφετέρου περιείχε μια φράση που οι Έλληνες αποστήθισαν μαζικά: «Όταν επιθυμείς κάτι, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Πώς; Μόνο με την επιθυμία; Χωρίς κόπο; Χωρίς πόνο; Χωρίς διάβασμα; Χωρίς γνώση; Ό,τι κι αν εννοούσε ο Κοέλιο, οι παθητικοί -και λόγω Ορθοδοξίας- Έλληνες καθησυχάστηκαν, αφέθηκαν στο σύμπαν και το περίμεναν να συνωμοτήσει υπέρ τους. Το σύμπαν δεν συνωμότησε.

 Η αδιαφορία για την πολιτική και η απόλυτη αντιπνευματικότητα οδήγησαν στην χρεοκοπία. Πρώτα στην κοινωνική, ηθική και πολιτιστική χρεοκοπία και μετά στην οικονομική.

Ακόμα κι αν διαφωνεί κάποιος πως η αδιαφορία της πλειοψηφίας των πολιτών για την πολιτική και η αποστροφή τους για την γνώση οδήγησαν στην οικονομική χρεοκοπία, δεν θα διαφωνήσει στο ότι οι πολίτες καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν την χρεοκοπία με τα πνευματικά εφόδια που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή, με τον Σφακιανάκη, τη Μενεγάκη, τα ζώδια, τους μάγειρες, τις συνταγές και ό,τι άλλο πρόβαλε η ιδιωτική τηλεόραση.

Κοίταξε τα cd που αγόρασες όλα αυτά τα χρόνια, τα βιβλία που διάβασες (αν διάβασες), θυμήσου τις ταινίες, τις θεατρικές παραστάσεις και τις συναυλίες που παρακολούθησες (αν παρακολούθησες), γιατί είναι αυτά τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσεις την χρεοκοπία. Αυτός είσαι.

Βέβαια, ένα μεγάλος αριθμός Ελλήνων αντιμετωπίζει την χρεοκοπία με μόνο εφόδιο την αποβλάκωση που του πρόσφερε η ελληνική τηλεόραση. Και συνεχίζει να αποβλακώνεται.

Χρειάζονται εφόδια για να σκεφτείς. Και αυτά τα εφόδια δεν θα τα βρεις στην τηλεόραση.

Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία, την γνώση και το πνεύμα. Είναι ένα μέσο που μπορεί κάποιες φορές –και υπό προϋποθέσεις- να είναι ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό αλλά στην Ελλάδα δεν συνέβη ούτε αυτό. Η ελληνική τηλεόραση απευθύνεται στα χαμηλά ένστικτα και –με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι ένας σκουπιδοτενεκές, με ξεπουλημένα λαμόγια, χαζογκόμενες, βιζιτούδες και διάφορους άλλους φελλούς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι Έλληνες που σέβονται τον εαυτό τους δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση. Ίσως, να δέχτηκαν να εμφανιστούν σε κάποια αξιοπρεπή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης αλλά μέχρι εκεί.

Το να μην εμφανίζεσαι στην τηλεόραση σημαίνει -μεταξύ άλλων- πως δεν πιστεύεις πως πάνω απ’ όλα είναι το κέρδος. Γιατί η τηλεόραση έχει να κάνει με πολλά χρήματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης δεν ενδιαφέρονταν, βέβαια, για την πολιτική. Ήταν εθνικοί σταρ, οπότε ανήκαν σε όλους τους Έλληνες και δεν έπαιρναν ποτέ θέση για τίποτα. Επίσης, τα πρόσωπα της τηλεόρασης –τουλάχιστον αυτά που κυριάρχησαν- είναι βαριά αμόρφωτα.

Σε μια χώρα που μεγάλο μέρος των πολιτών δεν ενδιαφέρονταν για την πολιτική και την γνώση -και η «εκπαίδευσή» τους ήταν τηλεοπτική-, δεν θα πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Αν δεν σε ενδιέφερε ποτέ η πολιτική και, παράλληλα, έχεις την εντύπωση πως ο Καζαντζάκης είναι ποδοσφαιριστής, είναι απόλυτα λογικό –όταν χρειαστεί- να εκφραστείς πολιτικά με το απόλυτο σκοτάδι, τον φασισμό, τους ψευτοτσαμπουκάδες, τις μαγκιές, τις κλωτσιές, τα ουρλιαχτά και όλη αυτήν την κτηνωδία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Το κτήνος το εκφράζουν τα κτήνη.

Φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαία η συμπάθεια των τηλεοπτικών προσώπων για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μαζί τους αισθάνονται πολύ άνετα, αφού πνευματικά βρίσκονται στην ίδια κατάσταση: σε αυτή του χιμπαντζή.

Η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε τώρα. Ο νεοναζισμός δεν ήρθε τώρα. Ο φασισμός δεν ήρθε τώρα. Θα έπρεπε να τον είχες διακρίνει στον ναρκισσισμό της Ελένης, στην εγωπάθεια του Σάκη, στη ρηχότητα της Ρούλας και του Γρηγόρη, στον αδίστακτο κυνισμό του Θέμου και στην κτηνώδη βλακεία που κουβαλάνε όλα αυτά τα εγωκεντρικά ανθρωποειδή που θεοποίησαν το εύκολο κέρδος, προώθησαν την ιδιωτεία και πούλησαν τη ψυχή τους στον διάολο.

Κι αν αυτοί έβγαλαν πολλά χρήματα, αυτοί που τους παρακολουθούσαν μαγεμένοι –και τους παρακολουθούν ακόμα αφού είναι πια ανάπηροι πνευματικά- παίρνουν για τρόπαιο τη Χρυσή Αυγή.

Οι πολίτες έχουν χρέος να ασχολούνται με τα κοινά και να ενδιαφέρονται για την πολιτική.

Οι πολίτες έχουν χρέος να φροντίζουν την ψυχή τους και το μυαλό τους, να επιζητούν την γνώση και να αποφεύγουν τα σκουπίδια.

 «Μας πρόδωσαν οι πολιτικοί» λένε οι πολίτες. Ναι, αλλά πολύ πριν, οι πολίτες είχαν προδώσει τους εαυτούς τους. Το πρώτο δεν θα είχε συμβεί, αν δεν είχε συμβεί το δεύτερο.

 Ο φασισμός είναι εδώ. Μέσα μας.

(Στη φωτογραφία -με ελληνική φορεσιά- είναι ο Όσκαρ Ουάιλντ. Αν και τα βιβλία του Όσκαρ Ουάιλντ υπάρχουν πια παντού -και στο διαδίκτυο-, εκατομμύρια Έλληνες στη διάρκεια της ζωής τους δεν θα διαβάσουν ούτε μια φράση του επειδή το σύμπαν δεν θα συνωμοτήσει.)

24.10.12

Συγνώμη, Όλγα!


Του Κώστα Βαξεβάνη

Αγαπητή Όλγα,

Πήραμε την αγωγή με την οποία ζητάς από ένα περιοδικό έρευνας, όπως το δικό μας, να σου καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για όσα γράψαμε.

Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση η αξίωσή σου. Χρησιμοποιώντας τον νόμο του φίλου σου Βενιζέλου (έναν ακόμα από αυτούς που έχει κάνει και κοσμούν το άθλιο τοπίο του σημερινού πολιτικού συστήματος), δεν υπερασπίζεσαι την «τιμή και την υπόληψή σου» κάνοντας μήνυση ή ζητώντας έστω ένα συμβολικό ποσό το οποίο θα πήγαινε σε φιλανθρωπίες, (πράγμα που συνηθίζουν να κάνουν κυρίες όπως εσύ) αλλά ζητάς την εξόντωση ενός ανεξάρτητου μέσου ενημέρωσης.

Ως δημοσιογράφος είσαι δημόσιο πρόσωπο. Έχεις δικαίωμα να κάνεις και αγωγές και ό,τι άλλο θες. Αλλά ως δημόσιο πρόσωπο, έχεις υποχρέωση να απαντήσεις σε όσα αποκαλύπτει η έρευνα. Πως δηλαδή, ήσουν αντιπρόεδρος σε μία εταιρεία η οποία είχε αναλάβει να κάνει δημόσιες σχέσεις σε εμπόρους όπλων.

Φαντάζομαι πως στην δημοσιογραφική σου καριέρα αναγκάστηκες να ζητήσεις την «άλλη άποψη» και να δώσεις το λόγο σε αυτόν για τον οποίον υπήρχαν επιβαρυντικά στοιχεία. Αυτό ακριβώς κάναμε.

Δεν απάντησες, όπως κάνουν αυτοί που δεν έχουν να πουν και πολλά πράγματα, γιατί βρίσκονται απέναντι σε πραγματικά γεγονότα και μάλιστα έγγραφα. Ισχυρίζεσαι στην αγωγή εναντίον του HOT DOC, πως η συμμετοχή σου στην εταιρεία η οποία «δούλευε» για τους εμπόρους όπλων, ήταν χωρίς χρήματα. Αφιλοκερδώς και «φιλικά». Μετά από αυτό, την αποκάλυψη δηλαδή της φιλικής και αφιλοκερδούς προσφοράς σε μια εταιρεία όπλων, οφείλω να αποδεχθώ αυτό που λες: Ότι πρόσφερες ανυστερόβουλα και αφιλοκερδώς. Σε εμπόρους όπλων. Γι’ αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο από «συγνώμη, Όλγα!»

ΥΓ. Μόνο θα μου δώσεις το δικαίωμα να αναρωτιέμαι «πόσα Van Cleef αγοράζεις με 3 εκατ. ευρώ»;

Διαβάστε την αγωγή της Τρέμη κατά του Βαξεβάνη και του HOT DOC

Τα Βορίδια των Τραπεζών (με απλά λόγια).

Για τις Τράπεζες κι όχι για τους δανειολήπτες φαίνεται να έγινε η "απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας"!!!

Μάλιστα τέθηκε και ως τιμή εκκίνησης για κάθε πληστηριαμό η αντικειμνική αξία του οποιουδήποτε ακινήτου.

Δηλαδή τεχνιέντος από το 2007 ως και σήμερα κρατούν πλασματικά τις τιμές των ακινήτων σε δυσθεώρητα ύψη καθώς αν γινόταν κανονική πλειδοτική διαδικασία μετά βίας το προσφερώμενο τίμημα θα άγγιζε το 50% της αντικειμενικής τιμής.

Και τι με αυτό;

Απλά οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν το αποθεματικό τους κυρίως σε τέτοια προσημειωμένα ακίνητα και αυτό σημαίνει πως αν αφήναν να φανεί μέσα από πλειστηριαμούς η πραγματική αξία αυτών των ακινήτων που στην πραγματικότητα είναι και δεν ειναι η μισή της αντικειμενικής  τότε και η τράπεζα θα αποκαλυπτόταν ότι διαθέτει το μισό αποθεματικό άπο όσο χρειάζεται για να λειτουργεί!!!!

Κι έτσι θα έπρεπε τράπεζα και επενδυτές να καλύψουν την διαφορά με ρευστό!!!

Οπότε δίχως το επιπλέον ρευστό (ναι σιγά) και μη έχοντας το αποθεματικό που πρέπει δεν θα συνέχιζαν την λειτουργία τους ή θα πήγαινε ο έλεγχος τους στο κράτος.

Τώρα όμως που "δήθεν" θα λάβουμε κοντά στα 30 δις ΕΥΡΩ αλλά στην ουσία πρόκειται για εσωτερικά  χρήματα που περικόπτονται από μισθούς και συντάξεις συγκεκριμένων ανθρώπων και προωθούνται σχεδόν όλα μαζί στις τράπεζες, αυτές. Οι τράπεες πλέον δείχνουν να αποκτούν το ρευστό που χρειάζονται για να έχουν την ταμιακή ευστάθια που είπε κι ο μπένι.

Αφού δεν βοηθά και δεν αφορά τις τράπεζες αν και σε τι τιμή θα εκποιηθούν τα σπίτια των Ελλήνων, αυτές  δείχνουν να αποκτούν τα αποθεματικά που πρέπει σε χρήμα και να ήρθε η ώρα να το ανταλλάξουν με πολύ φθηνά ακίνητα....

Νότη, πες αλεύρι....

Ο Νότης γουστάρει Χρυσή Αυγή, ναι αυτούς, που χαιρετούν ναζιστικά...

Ο Νότης ξέρει τι έκαναν στους τσιγκάνους οι προηγούμενοι που χαιρετούσαν ναζιστικά;;;

Υ.Γ. FA  σημαίνει μάρκα σαπουνιού ή from Antimahia?

23.10.12

14 Νοέμβρη Γενική Απεργία από τους PIGS

να κεράσουμε ένα;

μην το βλέπεις μικρό το γλυκό, άγγιξέ το 
με κλικ με το ποντικι σου και θα μεγαλώσει... 

τετάρτη 24 οκτωβρίου… ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του κέρδους ή των κοινωνικών αναγκών;

Η εκδήλωση - συζήτηση είναι μια ευκαιρία να εξετάσουμε πόσα από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε προκύπτουν από το νομικό/ θεσμικό καθεστώς και τις επιταγές της τρόικα και πόσα από την ανικανότητα ή την έλλειψη οραμάτων ή από την διαπλοκή των "αυτοδιοικητικών".

22.10.12

Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...

Από το αυτί και στον δάσκαλο..... θα ήθελε ο Δήμαρχος να σύρει τους Δημοτικούς Συμβούλους του, που τον εγκαταλείψαν και δήλωσαν αποχώριση. Ενώ, είτε δεν έβλεπαν δεν άκουγαν και δεν ένιωθαν ως τώρα που ψήφιζαν και στήρζαν τα πάντα.

Δηλαδή τα σκουπίδια και τα μπάζα αντί για αθλητικό κέντρο, τα κομμένα δέντρα, τους ποδηλατόδρομους μαϊμού (τα λεφτά τους ήταν κι αυτά μαϊμού;) και γενικά όλα τα δρώμενα τις Διοίκησης Κασιμάτη....

Και μία ωραία ημέρα αποχωρούν δίχως τίποτε, λευκό παρελθόν και λευκές επιταγές;

Ωρε τι μας λέτε,  αν είναι όλα εντάξει να μείνεται εκεί που σας εξέλεξε ο Κορυδαλλιώτικος λαός, αν όμως υπάρχει κάποιο θέμα έχετε την υποχρώση να ενημερώσετε τον Κορυδαλλιώτικο λαό πρώτα και τις αρμόδιες αρχές έπειτα....

Αλλά ας μη ξεχνάμε ο δάσκαλος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος μιας και η κατάσταση αυτή είναι carbon με την αποχώριση του ιδιού του κ. Κασιμάτη και λίγων δικών του από την παράταξη Χρήστου κάπου πριν τις εκλογές του 2006 ...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης όπου γλαφυρά περιγράφεται η πραγματικότητα που δημιούργησαν και συντήρησαν οι ίδιοι με την υπόλοιπη Διοίκηση Κασιμάτη από κοινού και πουθενά μα πουθενά οτιδήποτε συγκεκριμένο, οτιδήποτε χειροπιαστό αν και είναι σίγουρο πως μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά όλα όσα ψήφιζαν, υπόγραφαν, αποφάσιζαν και σήμερα μας αποκρύπτουν (έως τώρα...):

Κύριε Πρόεδρε
Αδυνατούμε πλέον να δεχτούμε έστω και δια της ανοχής ή και αποχής μας αυτή την κατάσταση. Αδυνατούμε να συμμετέχουμε άμεσα ή έμμεσα σε μια Διοίκηση που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους του Δημου ως φτωχούς συγγενείς και σε συνθήκες οικονομικής κρίσης τους αφήνει απλήρωτους στο έλεος της δικής της αλόγιστης πολιτικής. Αδυνατούμε να συνοδοιπορήσουμε με μια διοίκηση που έχει επιλέξει τον διαδρομισμό και τον πολιτικό εκβιασμό ως όπλο απέναντι στα φαντάσματα και τους εφιάλτες που ορθώνονται μπροστά της. Αδυνατούμε να καθαγιάσουμε τις πρακτικές του πολιτικού ακροβατισμού και των προσωπικών συμμαχιών στο όνομα της διασφάλισης της εξουσίας με κάθε μέσο και έναντι οποιουδήποτε κόστους. Αδυνατούμε να αντικρίσουμε κατάματα τους συμπολίτες μας που πικραμένοι αλλά και αγανακτισμένοι μας ζητούν να πάρουμε πρωτοβουλίες για να απεγκλωβιστεί ο Δήμος από τη μέγγενη της υπερχρέωσης, του πολιτικού ερασιτεχνισμού και των "προσωπικών πολιτικών". Αδυνατούμε τελικά, να ακολουθήσουμε τα οπισθοδρομικά βήματα της Διοίκησης του Δήμου ως προς το κοινωνικό, ανθρώπινο και προοδευτικό του χαρακτήρα.

 Σε συνθήκες ενορχηστρωμένης οικονομικής καταπίεσης και αφανισμού για ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων της πόλης αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας γενικά, οι εκπρόσωποι του λαού και ιδιαίτερα οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οφείλουν να μπαίνουν μπροστά αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος. Αυτό ακριβώς κάνουμε με την απόφαση ανεξαρτητοποίησης μας.

Παραμένουμε μάχιμοι και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου μας. Τιμούμε την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας και τους καλούμε σε μια κοινή προσπάθεια για τη σωτηρία του Δήμου μας. Αυτό θεωρούμε ότι είναι το χρέος μας.

Με εκτίμηση οι δημοτικοί σύμβουλοι:
ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΚΟΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ

δεν λειτουργεί

Για το στάδιο πίσω από τις γυναικείες φυλακες Κορυδαλλού μιλάμε, λέμε και ρωτάμε, από πότε έως πότε και αμ πως;

Υ.Γ. πάλι;

19.10.12

Για τον ούτσον

Κι όμως αυτό που βλέπεις είναι το πεζοδρόμιο στην οδό Ποταμού δίπλα στο αυθαίρετο ΚΥΤ της ΔΕΗ και μόλις 30 μέτρα από το Γκαράζ του Δήμου Κορυδαλλού και πλήθους Υπηρεσιών του. Α! και που είσαι βρίσκεται και μόλις 60 με 70 μέτρα από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά κάτσε πριν δεις τα επόμενα...

Και τώρα που είδαμε το πρώτο πεζοδρόμιο με περίφραξη σκαμπό ξύλινα και δερμάτινα, ναό (το σταυρό σας, να κάνετε)  ας δούμε και το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κορυδαλλού που δημοσιεύτηκε χθες:
*ΑΡΧΙΖΕΙ*
Συντονισμός από τον Δήμο για την αντιμετώπιση των αυθαιρεσιών σχεδίου περιοχή του Σχιστού (18/10/2012)

Την εφαρμογή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης που έχει εκδώσει το Δασαρχείο Αιγάλεω για τις αυθαίρετες κατασκευές στη χαρακτηρισμένη ως αναδασωτέα περιοχή του Σχιστού ζητά ο Δήμος Κορυδαλλού. Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μετά από εντολή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Δημόπουλου, του εντεταλμένου συμβούλου για το Περιβάλλον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, του μέλους της επιτροπής Μιχάλη Ευθυμιάδη, εκπρόσωπων του Δασαρχείου Αιγάλεω και της Αστυνομίας συζητήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εφαρμοσθεί η νομιμότητα στην περιοχή.

Ζητήθηκε επίσης η συνδρομή της Αστυνομίας για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αφού υπάρχουν καταγγελίες για ρίψη λυμάτων, θόρυβο, απειλές σε περιοίκους κλπ.

Μετά και την αυτοψία στην περιοχή αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν με ταχύτερους ρυθμούς το Δασαρχείο Αιγάλεω, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά, προκειμένου να εφαρμοστεί άμεσα η νομιμότητα. Ταυτόχρονα, δηλώθηκε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Πειραιά θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για την εφαρμογή των αποφάσεων.
*ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ*

Δηλαδή ομιλούν για όσα ομιλούν στο ΔΤ τη στιγμή που οι ίδιοι "δεν βλέπουν" πως έχει μετατραπεί, πολύ πρόσφατα και συνεχίζει  το πεζοδρόμιο, δίπλα ακριβώς από τις Υπηρεσίες πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου!!!

Πριν πάμε στα παρακάτω, δείτε λίγο για τα περί λυμάτων (22,03,09) & (09.05.09) που χωρίς ντροπή αναφέρουν στο ΔΤ.

Τώρα τι συνδέει την κατάληψη πεζοδρομίου της φωτογραφίας με την ξαφνική καούρα των απόντων Υπηρεσιών και ανθρώπων με τα αυθαίρετα στο Δήμο και γενικά όλο αυτό το σκηνικό;  Οι Ρομά και οι απίστευτη κατάσταση που επώασαν  ο Δήμος και η Αστυνομία στο Σχιστό Κορυδαλλού τα τελευταία κυρίως χρόνια καθώς οι συνθήκες απειλής και ενόχλησης από τους Ρομά προς του υπόλοιπους κατοίκους έχουν ξεπεράσει οποιοδήποτε όριο και κανόνα....

respect


Κυριακή 21/10/2012... Ποδηλατοβόλτα στην Ιερά Οδό

Τρέχουμε για τα μνημεία στα ίχνη της Ιεράς Οδού.

5η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚo ΠΟΔΗΛΑΤo ΔΙΑΔΡΟΜή

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, 11:30π.μ. στον απόηχο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η MONUMENTA, ο Γιώργος Αμυράς και ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου – Φίλοι της Φύσης τρέχουν για τα μνημεία για ασφαλή και οικολογική μετακίνηση στην πόλη, συνδιοργανώνοντας την 5η ΠολιτιστικοΠοδηλατοΔιαδρομή στα ίχνη της Ιεράς Οδού.

περισσότερα: ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ

χρωστήρας της μνήμης

Μία εξαιρετική έκθεση από τη ζωγράφο Μαρία θεοδωράκη συμβαίνει στο Κορυδαλλό (Πνευματικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη) έως την 21η Οκτωβρίου 2004.

Η Ζωγράφος Μαρία Θεοδωράκη γεννήθηκε στο Κάϊρο και σπούδασε ζωγραφική στο Κάίρο, την Αθήνα και στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου.

Έχει βραβευτεί και διακριθεί κατ΄επανάληψη σε αρκετές χώρες. Τα θαυμάσια έργα της είνα δουλεμένα με τρεις διαφορετικές τεχνικές:
* Με πενάκι - σινική (προσωπικός τρόπος έκφρασης)
* Με την εγκαυστική τέχνη με κερί (παλιός τρόπος έκφρασης, 2.500 πχ)
* Βότσαλο με πενάκι και χρώμα (πάνω στη μορφολογία της πέτρας)

πηγή: κορυδαλλός

15.10.12

η Βουλευτής Β΄ Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη ρώτα αν οι Νόμοι θα ισχύσουν ή αν θα κάνει στραβά μάτια ο Υπουργός

Κύριε Υπουργέ,
Την 1η Οκτωβρίου ο Βουλευτής Η. Παναγιώταρος του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή κατέθεσε προς το Υπουργείο σας την υπ’αριθμ354  ... Επίκαιρη Ερώτηση μέσω της οποίας αιτήθηκε την γνωστοποίηση του ακριβούς αριθμού των αλλοδαπών παιδιών που επελέγησαν να καλύψουν τις θέσεις Δημοτικών και Κοινοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Σύμφωνα με καταγγελίες εκπαιδευτικών και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας το Υπουργείο σας αποφάσισε να συναινέσει στο αίτημα του εν λόγω Βουλευτή και να προβεί στην συλλογή των σχετικών στοιχείων, με την μορφή του κατεπείγοντως. Παρά το γεγονός ότι αυτή η συλλογή των στοιχείων αφορά καθαρά ποσοτικά στοιχεία, εξακολουθεί και αποτελεί παραβίαση του ν. 2492/1997 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με τον νομοθετικό ορισμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δεν λογίζονται ως τέτοια, συγκεντρωτικά, ποσοτικά στοιχεία από τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα υποκείμενα των δεδομένων.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα, αυτά τα ποσοτικά στοιχεία, σε συνδυασμό με προσδιορίσιμους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, εν δυνάμει ταυτοποιούν φυσικά πρόσωπα και ως εκ τούτου η δημοσιοποίησή τους συνιστά παραβίαση του εν λόγω Νόμου. Ο ανωτέρω συσχετισμός επιβεβαιώνεται και από την υπ’αριθμ. 4/2007 Γνωμοδότηση της Ομάδας Εργασίας των Ευρωπαϊκών Αρχών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Επιπλέον, δεδομένα που αφορούν εθνική ή φυλετική προέλευση θεωρούνται ευαίσθητα δεδομένα, των οποίων η επεξεργασία χωρίς την άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κρίνεται παράνομη. Η άδεια χορηγείται για σκοπούς, όπως αυτοί προβλέπονται στο άρθρο 7 παρ. 2 ν.2472, ανάμεσα στους οποίους δεν συγκαταλέγεται ο σκοπός του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Επιπροσθέτως, η διαδικασία συλλογής αυτών των στοιχείων απαιτεί την καταγραφή ονομαστικών στοιχείων και την συγκρότηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, με εθνικά ή φυλετικά κριτήρια, το οποίο συνιστά παραβίαση του σχετικού Νόμου, έστω και αν αυτό δεν είναι δημοσιοποιήσιμο.

Βάσει των ανωτέρω, Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Προτίθεται να προβεί στην ακύρωση της συλλογής των εν θέματι στοιχείων, δεδομένου του αντισυνταγματικού χαρακτήρα της ενέργειας αυτής;
2. Προτίθεται να επιστρέφει ως απαράδεκτα, αναλόγου περιεχομένου ερωτήματα τα οποία καταργούν τον χαρακτήρα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ως κορυφαία εκδήλωση άσκησης ελέγχου της Εκτελεστικής εξουσίας;

Βουλευτής Μαρία Γιαννακάκη

κοκαίνη και lifestyle...

Έλαβαν 11.000.000 ευρώ μόνον από τη Περιφέρεια Αττικής;;;

‎11.000.000 ευρώ πήρε η Εκκλησία το 2011 από την Περιφέρεια Αττικής; Έντεκα εκατομμύρια ευρώ πήραν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι "παπάδες" λεφτά του ελληνικού λαού που πεινάει και υποφέρει;

Αλλά για αυτή την εθνική προδοσία η Χρυσή Αυγή και οι "καλόγεροι" δεν λένε κουβέντα!

Το CORPUS CHRISTI τους πείραξε!

Με αυτά τα 11.000.000 πόσοι Έλληνες που δεν έχουν να φάνε και να κοιμηθούν θα είχαν φροντίδα και αξιοπρέπεια;

12.10.12

Τι δεν καταλαβαίνεις;


Υπερασπίζοντας την ευσέβεια

όλοι οι Έλληνες είναι απέναντι στο Νόμο... τι;


Ο βουλευτής της Χ.Α. κ. Παππάς όρμησε σε αστυνομική κλούβα και απελευθέρωσε με όλη την άνεση, προσαχθέντα ενώ οι αστυνομικοί- θεατές, απλά, κοιτούσαν (διαδόθηκε πως έκοψαν και ειστήριο για την παράσταση που παρακολούθησαν)...

...για να μην ξεχνιόμαστε πριν από λίγο καιρό με αφορμή τις "δράσεις" της Χ.Α. σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, ο αρμόδιος Υπουργός και οι Εισαγγελείς είχαν δώσει εντολές: όποιοι παρανομούν να συλλαμβάνονται ή να ασκείται δίωξη εναντίον τους, ακόμη κι αν είναι βουλευτές!!!

και να θυμάστε, μόνον ο Χριστός Αναστήθηκε...

ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

11.10.12

κατέβηκε ο ΘΕΟΣ στην Ελλάδα...

... και πως θα ήταν τα πράγματα αν γινόταν αυτό σύμφωνα με τα όσα ζούμε και βιώνουμε...

Ο Θεός βλέπει το πρόβλημα της Ελλάδας και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ιστορική αυτή χώρα και αποφασίζει να κάνει άμεση παρέμβαση... 

Κατεβαίνει στην βουλή των ελλήνων και μεταξύ των άλλων λέει τα εξής :
"Ακούστε ρεμάλια αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. Επίσης αποφάσισα να λύσω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό και το αλβανικό ζήτημα και εφεξής οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.

Τέλος θα ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα, θα σας υποδείξω συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βγάλετε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα και χαρίζω όλα τα δάνεια και των ελλήνων προς τις τράπεζες τους".

Στο άκουσμα όλων αυτών το ελληνικό κοινοβούλιο σείεται από ιαχές, χειροκροτήματα και αγκαλιάσματα όλων των παρατάξεων. Ο θεός όμως τους κάνει νεύμα να καθίσουν κάτω και τους λέει :
"μισό λεπτό ρεμάλια ακούστε και το τελευταίο, θέλω από εσάς όμως να κάνετε και μια μικρή ελάχιστη παραχώρηση σε όλα αυτά που δίνω στην χώρα που αγαπάτε............".

Οι βουλευτές ζητοκραυγάζουν από τα έδρανα ενθαρρύνοντας τον θεό να συνεχίσει και αυτός λέει........ "Θα ήθελα όσοι έχουν εκλεγεί την τελευταία 20ετία να φύγουν και να μην ξαναβάλουν ποτέ ξανά υποψηφιότητα σε κυβερνητική θέση".

Η βουλή παγώνει και οι βουλευτές αποσύρονται για να το σκεφτούν. Σε δύο ώρες εκδίδονται πύρινες ανακοινώσεις από τα κόμματα που καταγγέλλουν την επέμβαση ξένου παράγοντα στην χώρα και την προώθηση εκβιαστικών διλημμάτων για την υποδούλωση της χώρας και του λαού της, ενώ πολλά ΜΜΕ μιλούν για θεσμική εκτροπή από την χωρίς κανένα λόγω απρόκλητη και θρασεία επέμβαση του θεού στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας.

HOT DOG

Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα


Κυβέρνηση της Ελλάδας,  είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. 4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα.

Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε. Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε.

Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας... Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα;

Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε. Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις. Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.

Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια.

Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα. Πολίτες της Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας.

ΧΑΟΣ

Τα Παιδιά Πάνε Cinema

"Τα Παιδιά Πάνε Cinema", το 2ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου,  στο "Σινέ Παράδεισος" στον Κορυδαλλό από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 28 Απριλίου.

Με εισιτήριο, 2€ για τις κινηματογραφικές προβολές, 3€ για τις θεατρικές παραστάσεις και το Φεστιβάλ Μαριονέτας και Σκιών &  8,50€ εισιτήριο διαρκείας 2 ατόμων για 4 θεάματα.


Το πρόγραμμα του Οκτωβρίου έχει ως εξής :

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Οκτωβρίου 2012
10:30 Ο Αστερίξ και η μεγάλη μάχη
12:00 Ο Αστερίξ και η μεγάλη μάχη
13:45 Αστερίξ και οι Βίκινγκς
15:30 Ο Αστερίξ και οι Ινδιάνοι
17:30 Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα
19:30 Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς αγώνες

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Οκτωβρίου 2012
10:30 Ο Αστερίξ στη Βρετανία
12:00 Ο Αστερίξ στη Βρετανία
13:45 Αστερίξ και οι Βίκινγκς
15:30 Ο Αστερίξ και οι Ινδιάνοι
17:30 Αστερίξ και οι Ρωμαίοι
19:30 Αvant Premiere Αστερίξ και οι Βίκινγκς: Αποστολή στη Βρετάνη

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 και 21 Οκτωβρίου 2012

Μαδαγασκάρη 3 : Φυγάδες Στην Ευρώπη τις εξής ώρες :
10:30 – 12:00 – 13:45 – 15:30 – 17:30 και 19:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Οκτωβρίου 2012
10:30 & 12:00 Το Αγόρι Ιδιοφυΐα
13:45 & 15:30 Φάρμα Story
17:30 & 19:30 Μπομπ ο Σφουγγαράκης

ΚΥΡΙΑΚΗ 28Οκτωβρίου 2012
16:00 Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλος "Το μεγάλο όχι"
17:30 & 19:15 Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλος "Ελληνοϊταλικός πόλεμος"

10.10.12

έργα και ημέρες, 2012...

Δείτε πως ενώ ασφαλτόστρωσαν την παραλιακή λεωφόρο της πρωτεύουσας "Ποσειδώνος" ξέχασαν ή άφησαν ή δεν μπόρεσαν ή , ή , ή τα πιο επικίνδυνα σημεία της λεωφόρου.

Δηλαδή τα δύο τμήματα που το τραμ διασχίζει κάθετα την οδό. Μία στου Πράπα στο Παλαιό Φάληρο και μία στο Ξιφασκίας στον Άγιο Κοσμά!!

Κι εκεί λοιπόν που η πρόσφυση βελτιώθηκε πάρα πολύ από τον νέο ασφαλτοτάπητα έρχεται ξαφνικά απότομα και διαγώνια ο με πολύ κακή πρόσφυση παλαιό μαζί με τις ράγες του τραμ...

Άντε και καλό ταξίδι...

Τα του Αλ Τζαζίρα περί Μέρκελ...

9.10.12

Εάλω η Πόλις

Επιστολή του Μανώλη Γλέζου για την επίσκεψη της Μέρκελ:

«Ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας στην Ελλάδα θεωρούμε χρέος μας να υπενθυμίσουμε τόσο σε εκείνη όσο και στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι:

1. Η μεγάλη και ισχυρή Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να αυτοεξαιρείται από τις υποχρεώσεις της, στερώντας από την Ελλάδα όσα βάσει του Διεθνούς Δικαίου δικαιούται, ενώ και η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να απεμπολεί τα δικαιώματά της.

2. Οι παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου και των πανανθρώπινων αρχών της τιμής και της ηθικής εγκυμονούν τον κίνδυνο επανάληψης φαινομένων που αιματοκύλησαν την Ευρώπη. Η αναγνώριση των ναζιστικών εγκλημάτων αποτελεί στοιχειώδη εγγύηση ότι δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοια ανοσιουργήματα.

Ο λαός μας δεν έχει ξεχάσει και δεν πρέπει να ξεχάσει. Σήμερα δεν επιζητεί εκδίκηση, αλλά δικαίωση. Ευχόμαστε και οι Γερμανοί να μην έχουν ξεχάσει. Γιατί λαοί που αρνούνται την ιστορική τους μνήμη είναι καταδικασμένοι να υποπέσουν στα ίδια λάθη.

Και σε αυτόν ακριβώς τον ολισθηρό δρόμο φαίνεται να οδηγεί η Άγκελα Μέρκελ τη χώρα της και μάλιστα το πιο ευαίσθητο κομμάτι του λαού, τη νεολαία, αφού, σε ομιλία της προς τους νέους του κόμματός της δεν δίστασε να πει ότι «η βοήθεια προς την Ελλάδα πρέπει να συνδέεται με τις υποχρεώσεις της Ελλάδας».

Και οι υποχρεώσεις της Γερμανίας; Θα περιμέναμε η Καγκελάριος να επιδείξει συμπεριφορά ανάλογη αυτής των Συμμάχων προς τη Γερμανία, όταν, το 1953, με το χρεοστάσιο και την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν, συντέλεσαν στην ανάπτυξη και την ανοικοδόμηση της Γερμανίας. Από αυτή την προσπάθεια δεν έλειψε, τότε, η καθημαγμένη Ελλάδα.

Εμείς δεν έχουμε την πρόθεση να καλέσουμε σε γεύμα την Καγκελάριο. Την προσκαλούμε όμως να επισκεφθούμε μαζί το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, για να δει ότι ακόμα και σήμερα, 67 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, το χορτάρι δεν φυτρώνει εκεί όπου χύθηκε τόσο αίμα.

Η γη δεν λησμονεί. Δεν δικαιούνται, λοιπόν, να λησμονούν και οι άνθρωποι.

Είναι ώρα να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή του προέδρου του γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς (Die Linke) Β. Rixingker, που καλεί την Άγκελα Μέρκελ, ερχόμενη στην Ελλάδα, να ακούσει και τη φωνή της αντίστασης στις ωμές περικοπές που απειλούν να εντείνουν την πόλωση στη χώρα και προειδοποιεί ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή.

Την πόλωση στη χώρα την πληρώνουμε ήδη με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας να δούμε και τις επιπτώσεις της ανθρωπιστικής καταστροφής;

Τότε θα είναι πολύ αργά όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».

8.10.12

Σήμερα στις 18:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Κερδίσαμε τους Γερμανούς το 1944 και μας επιτέθκαν οι Βρεττανοί με αεροπλάνα, άρματα, ναυτικό και 50.000 στρατό...


Δείτε στο παραπάνω απόσπασμα εικόνες με τις αεροπορικές επιθέσεις βρεττανικών μαχητικών μέσα στην Αθήνα (που σίγουρα δεν διαβάσατε αλλά ούτε κι ακούσατε ποτέ, ούτε στο σχολείο αλλά ούτε και στο κατηχητικό) τα επίσης Βρεττανικά άρματα και πολυβόλα που κτυπούσαν τους Έλληνες νικητές των Γερμανών...

Το 1944 η Ελλάδα αποτέλσε ένα παγκόσμιο τεστ που ξεπερνούσε κατά πολύ τα μεγέθη της χώρας μας. Η Ελλάδα αν και νικητής αλλά και σύμμαχος του Β' ΠΠ δέχθηκε τρομακτική επίθεση στην Αθήνα με αεροπλάνα, άρματα, ναυτικό και 50.000 στρατό από τους βρεττανούς μόλις το Δεκέμβριο του 1944, τρεις μήνες πριν την συμφωνία της Γιάλτας...

Αυτό θυμίζει σε πολλά καταστάσεις και πράγματα που ζούμε σήμερα...

Respect

Γερμανικά στούκας βομβάρδισαν τον Πειραιά;


Το τραγούδι του Γεννίτσαρη αφορά τον βορβαδισμό του Πειραιά το 1944 από συμμαχικά αεροπλάνα με 500 περίπου νεκρούς Πειραιώτες και άλλους τόσους από τα γύρω προάστια... συνεχίζεται...

η εκκλησία δεν μας βλέπει ούτε και στον θάνατο ίσους


Το βίντεο είναι από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Βόλου κι αφορά το ύστατο χαίρε του αυτόχειρα πρώην Υφυπουργού στην Μαγνησία. Δεν σχολιάζουμε σε τίποτε τη πράξη του ιδίου κι ούτε την επισυνάτουμε γι αυτό.

Όμως έχουμε ένα συγκεκριμένο ερωτημα: Η εκκλησία θα διάβαζε εμένα ή εσένα σε αντίστοιχη πράξη;

5.10.12

ο σταθμός "ΧΑΟΣ"

Το ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ μας ενημερώνει για τον γειτονικό μας στον κορυδαλλό σταθμό του ΜΕΤΡΟ πως άλλαξε για τρίτη φορά η ονομασία του!!!
 Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά η ονομασία σταθμού Μετρό πριν καν λειτουργήσει: Από Χαϊδάρι που ήταν η πρώτη ταμπέλα- Αγία Μαρίνα (μεγάλη η χάρη της) η επόμενη- τώρα "Χάος".

Όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα πάει και το όνομα και το πράμα...

 Με το καλό Σεπτέμβριος 2013 και βλέπουμε, για τον σταθμό στο Χαϊδάρι, δηλαδή τέσσερα χρόνια μετά... φαντάσου λοιπόν για τον σταθμό στον Κορυδαλλό που μας έλεγαν πως το 2015 θα κάνουμε επιβίβαση...

«Πίστεψε σε κάτι»

Μια αισθηματική φαρσοκωμωδία της Έφης Μεράβογλου (2ος Χρόνος) βασισμένη σε στερεότυπα και πεποιθήσεις που κουβαλάμε μέσα μας, από γενιά σε γενιά, καυτηριάζοντας τις διαχωριστικές γραμμές που μπαίνουν ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, όταν πραγματική ανάγκη είναι ν’ αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας άντρας, μια γυναίκα, και ένα τρελαμένο φάντασμα συνθέτουν το πορτραίτο της παράστασης. Σε όλη την πορεία τους ο άντρας και η γυναίκα προσπαθούν να συναντηθούν και να είναι μαζί! Έχουν ερωτευθεί χωρίς να έχουν δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Το φάντασμα τους κάνει τη ζωή κόλαση χωρίς να το καταλάβουν και κάνει τα πάντα για να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο. Όλα αυτά φυσικά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

Στην παράσταση υπάρχει συμμετοχή του κοινού και στο τέλος της παράστασης, μια πολύ ωραία έκπληξη! Η παράσταση θα παρουσιάζεται από Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στο ΚΕΟΜΑ BAR. (Διεύθυνση: Καραολή Δημητρίου & Μαγνησίας 100, Βύρωνας)

Ώρα έναρξης:9:30μ.μ.
Διάρκεια:1 ώρα και 15 λεπτά
Είσοδος: 10 ευρώ (με ποτό)
Τηλ. κρατήσεων: 2107647800

Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Έφη Μεράβογλου
Παίζουν: Κώστας Τσακανάκης, Έλενα Δίου, Σοφία Τζιράρκα
Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας
Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου

4.10.12

τίποτα...

τίποτα δεν ξεκινά από το μηδέν και τίποτα δεν χάνεται...

3.10.12

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Κορυδαλλού σχετικά με τον Αποστόλη.

Με αφορμή καλοπροαίρετες, οφείλουμε να γνωρίσουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο τα παρακάτω: η περίπτωση του Απόστολου είναι γνωστή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού από τη «γέννησή» της. Για τον σκοπό αυτό έχει εκπονηθεί ένα θεραπευτικό σχέδιο που προέβλεπε την σταδιακή επανένταξη του Απόστολου στο κοινωνικό σύνολο και την ουσιαστική αποκατάσταση όλων των προβλημάτων σωματικής και ψυχικής υγείας που τον ταλαιπωρούν, σχέδιο που είναι σε πλήρη γνώση και με την έγκριση της οικογένειας. Παρά το ότι είμαστε αντίθετοι στην δημοσιοποίηση στοιχείων προσωπικού χαρακτήρα, αισθανόμαστε την υποχρέωση να απαντήσουμε σε αυτά τα δημοσιεύματα. Πολύ περισσότερο, όταν τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτά είναι αναληθή, ψευδή, παραποιημένα και αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων.

Ο Αποστόλης δεν έχει διωχθεί από το σπίτι του γιατί είναι άνεργος, ούτε έχει μολυνθεί από ποντίκια. Και σίγουρα αυτό που επείγει τώρα δεν είναι η αισθητική αποκατάσταση του προσώπου του αλλά η εξασφάλιση της επιβίωσής του. Ο Αποστόλης παραιτήθηκε από την δουλειά του πριν 4 χρόνια από δική του επιλογή, εξαιτίας «άλλων σοβαρών καταστάσεων» δηλ. εξαρτήσεων που ευθύνονται και για τις μολύνσεις και τους ακρωτηριασμούς στο πρόσωπό του. Πριν από ενάμιση χρόνο αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Έκτοτε κοιμάται στο δρόμο. Κατά την διάρκεια του χειμώνα με παρέμβαση του Δήμου φιλοξενήθηκε σε κλειστό χώρο του Πνευματικού Κέντρου για να προστατευτεί από το κρύο και κινδυνεύσει η ζωή του. Εδώ και 9 περίπου μήνες το τμήμα κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου μας με το επιστημονικό του προσωπικό έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει και να στηρίξει τον Αποστόλη. Εκτός από την διαμονή, του διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, περισσότερο ή λιγότερο να μην εξασφαλίσαμε καθημερινή σίτιση και περίθαλψη, βρήκαμε και του προτείναμε λύσεις για να μπορεί να έχει μια ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση (προγράμματα ΟΑΕΔ, επίδομα και σύνταξη πρόνοιας, έκδοση βιβλιαρίου υγείας κλπ) αλλά ο ίδιος δεν έχει δείξει να ενδιαφέρεται για τίποτα από όλα αυτά. Εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του, τον τελευταίο μήνα, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί 2 φορές στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Παρά τις εκκλήσεις των γιατρών και της οικογένειάς του να παραμείνει για νοσηλεία, ο Αποστόλης υπέγραψε και έφυγε με δική του ευθύνη. Είναι κατανοητό πιστεύουμε σε όλους ότι η περίπτωση του Αποστόλη είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί συντονισμένους και υπεύθυνους χειρισμούς. Απαιτεί επίσης την κατανόηση, τον σεβασμό στον ίδιο και στην οικογένειά του, που περνά έναν απίστευτο Γολγοθά, και την ευαισθησία όλων μας.

Κάνουμε λοιπόν έκκληση να σταματήσουν οι αυθαίρετες παρεμβάσεις κάποιων και να κατέβουν άμεσα όλες οι αναρτήσεις από τα blogs και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. κλίματος συνεργασίας μεταξύ του Αποστόλη και των αρμόδιων υπηρεσιών. Ο Δήμος Κορυδαλλού και η διεύθυνση κοινωνικών υπηρεσιών, θα δεχτούν με χαρά κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογείται η έναρξή τους. Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλοι και όλες οι απόψεις. Κάθε καινούρια πρόταση , κάθε νέα ιδέα, είναι καλοδεχούμενες. Ας είναι η περίπτωση του Απόστολου η ευκαιρία για να ενημερωθεί και κινητοποιηθεί κάθε ενδιαφερόμενος και ευαισθητοποιημένος πολίτης.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει και πραγματικά ενδιαφέρεται παρακαλούμε να επικοινωνήσει μόνο με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και τον υπεύθυνο κοινωνικό λειτουργό στο τηλέφωνο: 210- 4963917, e-mail: koinonikes@korydallos.gr. Διεύθυνση: Ξενοφώντος και Πελοπίδα 2ος όροφος πλ. Μέμου. Τέτοιες συμπεριφορές, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η διατάραξη του

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Λαμπρινή Μάνου

Εδώ η ΔΟΥ, εκεί η ΔΟΥ, που είναι η ΔΟΥ;

Η ΔΟΥ Κορυδαλλού έκλεισε;

Πάντως για το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων η ΔΟΥ Κορυδαλλού ζει και βασιλεύει και το Κορυδαλλό αλλά και για την Αγία Βαρβάρα...

Δείτε εδώ των κωδικό 1210 που σημαίνει ΔΟΥ Κορυδαλλού!!!

Επίσης εδώ δείτε τις ΔΟΥ ανά την επικράτεια όπως μας ενημερώνει πάλι το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων...

Τελικά τα αντανακλαστικά του κράτους είναι απίστευτα...

Με την ευκαιρία, επειδή η ΔΟΥ Κορυδαλλού δεν παίζει πλέονκαλύτερα να πάρει κανείς την κατηφόρα ως την Δ.Ο.Υ. ΝΙΚΑΙΑΣ
(Δηλαδή: ΝΙΚΑΙΑΣ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) Κ.Α.: 1220
Οδός: Καισαρείας 32, T.K.184 50 Νίκαια
Προϊστάμενος 2104912400
Υποδιευθυντής Φορολογίας 2104903383
Υποδιευθυντής Ελέγχου 2104912702
Eλεγχος 2104934314, 2104913207, 2104911049
Εισόδημα 2104931876, 2104251194
Φ.Π.Α. 2104930418
Αυτοκίνητα 2104912727
Μητρώο 2104912436
Κεφάλαιο 2104912807
Έσοδα 2104912430, 2104912307, 2104251195, 2104930215
Έξοδα 2104903215
Δικαστικό 2104910484, 2104912950
K.B.Σ. 2104915978
Γραμματεία 2104912428

1.10.12

η μισή ίντζα που δείχνει έντεκα πόντους διαφορά...

Για όσους δεν γνωρίζουν η μία ίντζα είναι ίση με 2,54cm ή αλλιώς για όσους υπηρέτησαν την πατριδα κι όχι κώλους στην θητεία τους μάλλον είναι πιο εύκολο να το θυμούνται μιας και το κλασσικό πενηντάρι είναι .50 της ίντας δηλαδή το γνωστό στο στρατό 12,7mm...