6.2.13

Δίνει τη μαχη της στην εντατική

H 20χρονη Πωλίνα Kελεμπεσιώτη, δίνει μάχη στην εντατική του του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στην περιοχή του Κορυδαλλού, την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι.

Ενα περιπολικό χτύπησε την κοπέλα κι εκείνη δίνει μάχη με τη ζωή. Η κολλητή της φίλη Τζένη, που την περίμενε να συναντηθούν για καφέ, ανησύχησε όταν είδε πως η Πωλίνα αργεί, έψαξε σε όλα τα νοσοκομεία και έμαθε ότι είχε γίνει μια εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Ήταν κι εκείνη που ειδοποίησε τους γονείς της αφού η αστυνομία το έκανε 4 ώρες μετά το ατύχημα.

Διάβασε τι είπε στο TLIFE για το ατύχημα η φίλη της Πωλίνας,

Τζένη: "Βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η κατάσταση της Πωλίνας είναι πολύ σοβαρή."

Υπήρχε κάποιος μάρτυρας που μίλησε για το ατύχημα;
"Υπήρχε κάποιος, αλλά δεν το είδε από την αρχή. Άκουσε το μπαμ και είδε την Πωλίνα αιμόφυρτη. Από όσο γνωρίζω σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει φανάρι ώστε να έχει περάσει Πωλίνα με κόκκινο. Υπάρχει κάποιο μόνο που στρίβει. Ψάχνουμε και για άλλους μάρτυρες, σιγουρα υπάρχουν! Το ατύχημα έγινε μεσημέρι και είναι πολυσύχναστη περιοχή. Υπάρχουν μαγαζιά... Φοβούνται να έρθουν να πουν το ό,τιδήποτε αλλά αν δουν την Πωλίνα μας πώς είναι τότε ας κρίνουν μόνοι τους. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση της."

Στο νοσοκομείο ποιος τη μετέφερε;
"Ασθενοφόρο τη μετέφερε αλλά δεν γνωρίζω ποιος το κάλεσε. Ήταν μόνη της..."

Ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό ήταν εκεί;
"Ναι, από τα λίγα που γνωρίζω δεν έφυγε... Δεν μπορώ να γνωρίζω πολύ καλά. Από την Παρασκευή που έγινε είμαι στο νοσοκομείο."

Οι γονείς της πώς το έμαθαν;
"Έγώ τους ειδοποιησα, από μένα το έμαθαν. ήταν να συναντηθώ με την Πωλίνα, είμαστε κολλητές. Είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ. Μου είχε πει ότι θα έρθει σε είκοσι λεπτά. Είναι πολύ τυπική... Κι ένα λεπτό να αργήσει στέλενει μήνυμα. Έπαιρνα στο κινητό δεν είχε σήμα... Είχα κι ένα κακο προαίσθημα... Ξεκίνησα να παίρνω στα νοσοκομεία και μου είπαν από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ότι έχει γίνει μια εισαγωγή... Πήρα εγώ και τους ειδοποίησα ενώ η αστυνομία το έκανε στις 19:00."

Την επισκέφτηκε ο αστυνομικός στο νοσοκομείο;
"Νομίζω πως ήρθε μαζί με τον πατέρα του. Για όποιον είδε κάτι, το σημείο ακριβώς που έγινε είναι πάνω στη Γρηγορίου Λαμπράκη και απέναντι από τη στάση που βρίσκεται κοντά σε γνωστό οίκο νυφικών."

Η ανακοίνωση από άτομο του περιβάλλοντος έχει ως εξής: «Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα.

Δραστήριο μέλος εδώ και πέντε χρόνια, το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει τη μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε τη βοήθειά σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα. Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.
 Σας ευχαριστούμε."

ΥΓ.: Το τραυματισμένο 20χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, με σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε πιθανότητα σωτηρίας. Δυστυχώς, όπως αναφέρει η οικογένεια, οι περισσότεροι μάρτυρες φοβούνται να παρουσιαστούν για κατάθεση, διότι ο οδηγός είναι αστυνομικός. Η οικογένεια ζητά τη συνδρομή μας για να μην κουκουλωθεί το περιστατικό από την αστυνομία, όπως οι ίδιοι φοβούνται, αλλά και για να εξευρεθούν μάρτυρες.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι ο αδελφός του κοριτσιού σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια... ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6976754730» H Πωλίνα όπως όλα δείχνουν είναι ένα κορίτσι που αγαπά πολύ την τέχνη και το θέατρο