8.2.13

ο πλούσιος έχει τα φλουριά και ο φτωχός τα γλέντια!

Η λαϊκή παράδοση λέει πως ο πλούσιος έχει τα φλουριά και ο φτωχός τα γλέντια! Τι καλύτερο άλλωστε από το να βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους και να περνάς καλά!

Οι δικοί μας άνθρωποι είστε όλοι εσείς που στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας με διάφορους τρόπους και γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτυ για εσάς. Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά τέσσερα νέα παιδιά από τη Νίκαια (την Άννα Μαρία, τον Βαγγέλη, τον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο) στις πρώτες τους μουσικές περιπλανήσεις, με ροκ κι έντεχνα τραγούδια!

Κι επειδή σε κάθε μας εκδήλωση μαζεύουμε συσκευασμένα τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα για να στηρίξουμε συνανθρώπους μας, αυτή τη φορά ζητάμε απ’ όποιον μπορεί, να φέρει ατομικές συσκευασίες χυμών ή τροφίμων (κρουασάν, μπισκότα κλπ), για να καλύψουμε το δεκατιανό παιδιών σε δημοτικά σχολεία της πόλης μας και ρούχα για μικρές ηλικίες.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 8:30μμ στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο «σβούρα»(Π. Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας, 1ος όροφος, Νίκαια) στη μουσική μας βραδιά!