22.5.13

Υπερχρεώσεις και κοροιδία από τον ΟΤΕ στην πόλη μας

Ο ΟΤΕ στον Κορυδαλλό είτε δεν μπορεί είτε δεν τον ενδιαφέρει κι έτσι βρίσκει την ευκολία να υπερχρεώνει πάρα πολλά  από τα νοικοκυριά της πόλης μας.

Ο ΟΤΕ ενώ υπογράφει συμβόλαια για ταχύτητες 24mbps δεν μπορεί να τα υποστηρίξει κι έτσι η ταχύτητα "χαρίζει" στους πελάτες του είναι υποπολαπλάσια της τάξης του 1 έως 4mbps, και πολύ σπάνια κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο ΟΤΕ όμως εκδίδει ακριβούς λογαριασμούς με τιμολόγιση στα 24mbps και προβάλει πολλά αντιφατικά και κ.α. με τα οποία θέματα χρονοτριβεί και λαμβάνει χρήματα έτσι επί πολλούς μήνες για παροχές που ενώ υποχρεούται να τις παρέχει δεν το κάνει.

Μόνο μόλις ο πελάτης ζητήσει να πάει σε άλλη εταιρία ο ΟΤΕ θυμάται πως είναι σωστό να πληρώνεται για όσα παρέχει κι όχι για όσα φανταστικά τάζει και έτσι αφού έχει καρπωθεί χρήμα που δεν έπρεπε και δεν του ανήκει (νοιμικοί κύκλοι, αυτό το λένε υπεξέραιση, ενώ άλλοι κλοπή) αφού ποτε δεν προσφερε την αντίστοιχη ανταποδοτική προσφορά, προτείνει πλέον μείωση τιμολογίου και έτσι επιθυμεί να συνεχίσει το παιχνίδι του...