16.12.13

ο Δήμος Κορυδαλλού ξέρει από καλό ρεύμα...

Ενάμιση μήνα τώρα, η Διοίκηση και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει δίχως να έχουν πλέον κανένα περιθώρειο να επικαλεστούν πλέον άγνοια ή και οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν μπορούν κι ούτε έχουν καταφέρει να απαντήσουν ή να εξηγήσουν οτιδήποτε σχετικό. Λυπηρό και θλιβερό, αλλά αυτή είναι μία πραγματική εικόνα της κατάστασης της πόλης μας....
Η Δημοτική Σύμβουλος κα Γεωργακοπούλου Ιφιγένειας από το ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ στο  Δημοτικό Συμβουλίο Κορυδαλλού στις 30/10/13 ρωτησε και έθεσε θέμα αν το ρολόι της εικόνας (αριθμός Τ695878) είναι δημοτικό και πως γίνεται να πληρώνουν αυτό  το λογαριασμό οι Κορυδαλλιώτες εν αγνοία τους...

Άγνοια δήλωσε ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου σύμφωνα με τα λεγόμενα αλλά στο επόμενο  Δημοτικό Συμβουλίο Κορυδαλλού στις  14/11/13 ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κρούπης Ηλίας από τη 16Χρονη Πόλη με 6 φωτογραφίες επικύρωσε ξεκάθαρα τη κα Γεωργακοπούλου Ιφιγένεια και δεν άφησε περιθώρεια ούτε στο Δήμαρχο ούτε στην Διοίκηση.

Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κορυδαλλού παίρνει ηλεκτρικό ρεύμα πλέον από Δημοτικό ρολόι που πληρώνουν οι Δημότες της πόλης όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν που έπερνε και πάλι ο ναός ηλεκτρικό ρεύμα από το Δημοτικό Σχολείο του Σχιστού (οι φωτογραφίες χαθήκαν από την ανάρτηση αλλά υπάρχουν αρχείο...).
Υ.Γ. Πόσο ειρωνικό είναι να το παίζεις ήρωας όταν πέρα από τα παραπάνω το πρόβλημα με τις διακοπές ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ δεν παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες, αλλά είναι που πριν λίγες χάθηκε η 13χρόνη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη και υπό αυτή τη πίεση δόθηκε η Κυβερνητική σχετική εντολή με την οποία ευθυγραμμίστηκε άμεσα ο Δήμος Κορυδαλλού κι ο Δήμαρχος, αντίστοιχα όπως τόσο καιρό που δεν υπήρχε η Κυβερνητική εντολή αδιαφορούσε για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Υ.Γ.  (εκλογές 2014) Υπάρχει κάποιου είδους συναλλαγή;;; Μετά από τα απίστευτα παραπάνω ο γιος του Παπά στο συγκεκριμένο Ναό βρίσκεται υπόψήφιος με τον κ. Σταύρο Κασιμάτη στις δημοτικές εκλογές του 2014 με κοινό όραμα...!!!