3.1.14

Το βαθύ πράσινο της Β΄ Πειραιά...

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Πειραιά, της μέρες του Λαλκιώτη ας πούμε, έβγαινε παντα πρώτο κόμμα κι έβγαζε και πέντε βουλευτές άμα λάχει αλλά και τα πιο απίστευτα (θετικά) αστικά ποσοστά ανά όλη τη Χώρα!!!

Στις τελευταίες εκλογές το βαθύ ΠΑΣΟΚ της Β΄ Πειραιά κατάφερε το ακατόρθωτο, το παλιά φανταχτερό του κάστρο, η Β΄ Πειραιά δεν του έδωσε ούτε έναν βουλευτή αλλά του έδωσε το δεύτερο χαμηλότερο πανελλαδικά ποσοστό του!!!

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ
I) Ο Δήμος Κορυδαλλού ρωτάει στην αφίσα του "Είσαι μαθητής των Νηπιαγωγείων & των Δημοτικών Σχολείων του Κορυδαλλού; Έλα να πάρεις το δώρο σου..." και μετά κάνει "τα πιο μαγικά Χριστούγεννα" σύμφωνα και με τα Δελτία Τύπου του ιδίου του Δήμου για τις "Γιορτινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και δώρα περιμένουν όλα τα παιδιά του Κορυδαλλού" αλλά και "το Σινέ Παράδεισος γίνεται παγοδρόμιο για τα παιδιά του Κορυδαλλού."

(Παρένθεση) Να φανταστούμε πως το κόστος αυτών όλων, ο Δήμαρχος δεν το καλύπτει με δικά του χρήματα αλλά όπως είναι λογικό με τα χρήματα του κάθε Κορυδαλλιώτη.

  ΙΙ) Κι εδώ, στο τέλος ακριβώς του 2013, έρχετε το blog Costa Garda II και ενημερώνει σε αντίθεση με τα όσα μας γνώρισε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης πως όλα αυτά που μας έλεγε πως είναι για τα παιδιά του Κορυδαλλού "η ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων... μας παραχώρησε (ο κ. Κασιμάτης) κάρτες ελεύθερης εισόδου (για τα παιδιά) για τις προβολές ταινιών του «Σινέ Παράδεισος» καθώς και του παγοδρομίου που υπάρχει στον ίδιο χώρο. ...προβολές του Σαββάτου 4 και της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2014 και τα μέλη μας μπορούν να τις προμηθεύονται από τα γραφεία της Ένωσης, 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς, 4ος όροφος, τηλ.: 2104133687, εσωτ. 1376."

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μιας και ο Σινέ Παράδεισος βρίσκεται υπό τη διαχείριση ιδιώτη κι όχι του Δήμου και του Δημάρχου Κορυδαλλού, έχουμε μερικές αποριες:

i) Το κόστος αυτών το πληρώνει ο Κορυδαλλιώτης και τα οφέλη, ο Δήμαρχος τα μετακυλά να τα απολαμβάνουν άλλοι;;;

ii) Το "κάρτες ελεύθερης εισόδου (για τα παιδιά)" μας δείχνει πως το δωρεάν-δωρεάν δεν είναι και τόσο δωρεάν αλλά θα πληρώσετε κιόλας, έτσι;

Οπότε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης, ο Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΠΝ Αθαν. Τσατσουλής και ο Γ.Γ.  της Παν. Τσιάνος τι κάνουν καθώς το ΔΩΡΕΑΝ που λένε δεν είναι  ακριβώς όπως ακούγεται γιατί αν στείλεις το παιδάκι σου, λέμε δηλαδή, μόνο του φλερτάρεις με την παραμέλιση ανηλίκου... χώρια τα υπόλοιπα...

iii) Υπάρχει κάποια βαθιά σχέση στα δύο από τα τρία παραπάνω επίθετα με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το Γραφείο Λαλκιώτη;