31.1.14

Το διττό ανφέρ της διοίκησης Κασιμάτη

από τον Δημ. Σύμβουλο Κρούπη Ηλία
 
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 έγινε σύσκεψη για τα "Πρώην λατομεία - Χωματερή" στο Δημαρχείο Κορυδαλλού υπό τον κ. Γουρδομιχάλη ο οποίος με είχε καλέσει ως Δημοτικό Σύμβουλο και κάτοικο του Άνω Κορυδαλλού (προς το τέλος ήλθε και ο Δήμαρχος κ. Κασιμάτης) και με συμμετοχή των καλεσμένων, ελαχίστων ακόμη Δημοτικών Συμβούλων και επίσης μερικών φορέων και συλλόγων μόνο του Άνω Κορυδαλλού, αν και το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά όλη τη πόλη του Κορυδαλλού αλλά και ευρύτερα τη Β΄Πειραιά.

Συνέχεια της ανωτέρω υποβάθμισης για το μείζον αυτό θέμα, μέσα από τα ελάχιστα καλέσματα και τον αποκλεισμό ενημέρωσης και συμμετοχής πολιτών και φορέων της πόλης, είναι και η παντελής αποσιώπηση της ανωτέρω σύσκεψης και των διαλαμβανόμενων επί αυτής, της οποίας συνέχεια υπήρξε η συνάντηση στις 29/1/2014 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού όπου σε ένα διττό ανφέρ και από τον Δήμαρχο κ. Κασιμάτη και από τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Γουρδομιχάλη και ενώ είχα παραστεί στη πρώτη σύσκεψη δεν ενημερώθηκα ποτέ για την συνέχεια, σε επιλεκτική αναντίστοιχα με λοιπούς άλλους.

Η εικόνα της ανάρτησης είναι από 2010 και δείχνει συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανάρτηση "γνωρίζουν κι είναι συνένοχοι..." την σελίδα 9 από το 32σέλιδο απολογιστικό εντύπο & πρόγγραμα του συνδιασμού του κ. Κασιμάτη όπου έχει κόψει την φωτογραφία με τα μπαζώματα και τα σκουπίδια στο συγκεκριμένο χώρο και δείχνει μόνο την κορυφογραμμή η οποία δεν βρίσκεται ούτε εντός των 115 στρεμμάτων για τα οποία ο λόγος ούτε εντός της δημόσιας αναφερόμενης γής και την τότε πραγματική εικόνα της περιοχής έχει προσθέσει ο ιστοχώρος της ανάρτησης για να δουν οι δημότες της πόλης τι λείπει από την κομμένη εικόνα του κ. Κασιμάτη.