11.2.14

Τι παίζει με τα πρώην Λατομεία;;; Συνάντηση σήμερα στις 2:30μμ

από το korydallos-gr.blogspot.gr
  
Χθες, 10/2/14  το βράδυ στο Δημοτικο Συμβουλιο Κορυδαλλου, ενημερωθήκαμε πως σήμερα 11 Φεβρουαρίου 2014 στις 14:30 στο χωρο των πρώην λατομειων (που εχει καταντησει μια χωματερη αντί για το Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλού) θα έρθουν μαζι με την προεκλογικη περιοδο και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά κι από το θεατή Δήμο Κορυδαλλου. 
Η παρουσία μας είναι το μόνο που μπορεί να αναστρεψει τη καταστροφική ρότα της περιοχής μας. Δεν μπορούμε να αφήνουμε του θεατές τόσων χρόνων να διαχειρίζονται τα προβλήματα που δημιούργησαν στην πόλη μας ως προεκλογικό Δούρειο Ίππο.
Οι τρεις φωτογραφίες είναι πολύ πρόσφατες και σε αυτές φαίνονται τα φρέσκα μπάζα με τα οποία πέρα του γενικού μπαζώματος η Δίοικηση του Δήμου όπως ισχυρίστηκε παρουσία και τπυ Δημάρχου προχώρησε σε επιπλέον επιχωμάτωση στην περιοχή ώστε να την "εξωράίσει" αλλά και να καλύψει άλλα μπάζα παλαιότερα και σκουπίδια. 

Επίσης ο κ. Γουρδομιχάλης δήλωσε πως με απέκλεισε προσωπικά από την συνάντηση με τη ΓΓΑ αν και μάλιστα συμμετείχα ως Δημοτικός Σύμβουλος και κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής στην σχετική σύσκεψη της 20/1/2014 στο Δημαρχείο της πόλης. Μάλιστα είμουν αυτός που έφερε στην σύσκεψη την πραγματική εικόνα του χώρου με 4 φωτογραφίες της προηγούμενης ημέρας που μοιράσθηκαν σε όλους.

 Ένας άλλος Κορυδαλλός είναι εφικτός.