19.2.14

κάποιοι πάνε τρένο για την διοίκηση του Δήμου...

"Επείγον" επιστολή προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ από την επικεφαλής του «Πάμε Αλλιώς», υποψήφια Δήμαρχο - Καίτη Κυλάκου καθώς σύμφωνα με ανακοινώσεις πρώην Αντιδημάρχου και νυν υποψηφίου Δημάρχου, διαδίδεται στον Κορυδαλλό "η φήμη πως η εταιρία, πρόκειται να προβεί σε εργασίες άκρως επιβαρυντικές για την πόλη.
Συγκεκριμένα η ανακοινώσεις αναφέρουν πως, ο όλος όγκος των αποβλήτων των χωματουργικών εργασιών των έργων του metro, από Αγία Βαρβάρα μέχρι Πειραιά, πρόκειται να μεταφέρονται από το εργοτάξιο Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας.
Δεδομένου ότι αυτό θα προκαλέσει σημαντική επιβάρυνση στο περιβάλλον και την κυκλοφορία –η οποία ήδη είναι επιβαρυμένη- και εκ του γεγονότος ότι ο προαναφερόμενος αντιδήμαρχος ήταν καθ’ ύλη αρμόδιος για την παρακολούθηση του έργου και την κατάρτιση της συμβάσεως μεταξύ Δήμου Κορυδαλλού και της εταιρίας σας, θα παρακαλούσαμε να μας γνωρίσετε τους λόγους που προβήκατε στην τροποποίησή της και επιλέξατε την λύση της αποκομιδής από τον Κορυδαλλό.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. απάντησε στην Καίτη Κυλάκου και το «Πάμε Αλλιώς» για τις ανακοινώσεις του κου Δημόπουλου (πρώην αντιδημάρχου) πως προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ένας από τους μέχρι χθες συνομιλητές της (εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου) για τη λύση των οποιονδήποτε προβλημάτων μιλά σήμερα για «έγκλημα» εναντίον του περιβάλλοντος και της πόλης του Κορυδαλλού που θα συντελεστεί δήθεν εκ μέρους της Α.Μ.... δείτε με κιλ εδώ όλη την επιστολή απάτηση της Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.