6.3.14

ΕΛΕΥΣΙΝΑ 9/3/14

Περιήγηση σε σημεία περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος της Ελευσίνας, την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, που οργανώνουν οι κινήσεις πολιτών ECOELEUSIS και ΠΡΩΣΥΝΑΤ
Αφορμή, όπως είναι γνωστό, ήταν τα τελευταία «επεισόδια» στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ Ελευσίνας, που οδήγησαν σε διακοπή εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών και δυσλειτουργιών της εγκατάστασης. Ελπίζοντας ότι ο καιρός δε θα μας δημιουργήσει ανυπέρβλητες δυσκολίες, θα συναντηθούμε μπροστά στην προτομή του Β. Λάσκου, στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου Κανελλοπούλου και της οδού Παγκάλου (περισσότερα για τα συγκεκριμένα ονόματα στην περιήγηση).
 Από την Αθήνα φτάνουμε στην Ελευσίνα, είτε μέσω της ΠΕΟ Αθηνών - Κορίνθου, είτε μέσω της Αττικής οδού (έξοδος 1 για Μάνδρα). Για την προσέγγιση του σημείου συνάντησης, δείτε τον επισυναπτόμενο χάρτη.

Οι, μέχρι τώρα, δηλώσεις συμμετοχής δεν μας επιτρέπουν να ναυλώσουμε κάποιο σκάφος, ώστε η περιήγηση να γίνει από θαλάσσης. Θα κινηθούμε, συνεπώς, από ξηράς με τα όποια δικά μας μέσα. Για όσους/ες έχουν διαφορετική εικόνα, να σημειώσουμε ότι η Ελευσίνα προσφέρεται και για καφέ ή φαγητό (μετά την περιήγηση, το διευκρινίζουμε).

Για περισσότερες πληροφορίες:
6977180196 (Χρήστος)
6942984299 (Τάσος)