26.3.14

Ένας γνήσιος αγώνας trail σε μια όμορφη διαδρομή 22.5 ή 7 χιλιομέτρων στο Ποικίλο Όρος.

πηγή: ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΡΟΣ Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκυρήσει το Poikilo Rocky Mountain 2014 στις 6 Απριλίου 2014, στο Ποικίλο Όρος. Πρόκειται για αγώνα Trail Running με συνολικό μήκος διαδρομής τα 22.500 μέτρα, συνολική θετική υψομετρική τα 1.052 μέτρα και πολλά τεχνικά μονοπάτια.
Εξελίσσεται αποκλειστικά μέσα στο Ποικίλο Όρος και έχει κυκλική μορφή. Παράλληλα διεξάγεται και μικρότερος αγώνας, 7 Km, σε μέρος της διαδρομής του μεγάλου αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν τη συναρπαστική θέα του όρους από όλες τις πλευρές του ενώ πολλά τμήματα της διαδρομής περνούν μέσα από πευκοδάσος. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου(www.pdsodysseas.gr) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα αφορά η δήλωση.
Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και τη Τρίτη 1 Απριλίου 2014. Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 1 Απριλίου 2014.

 Κόστος συμμετοχής: 15 euro για των αγώνα των 22,5 χιλιομέτρων και 10 euro για των αγώνα των 7 χιλιομέτρων. Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 300 αθλητών και στους δυο αγώνες. Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο και δίνει πόντους για τον Olympus Marathon.