2.4.14

Ξεκάθαρος είσαι γείτονα, ξεκάθαρος και με ελλείψεις...

Ο Θεοδωράκης δεν ξέρει τίποτα για μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεργολάβους...

Άλλο ένα στραπάτσο για τον Ποταμίσιο, Θεοδωράκη. Δεν φτάνει, που μιλάει σε ακορατήριο που αρμόζει σε ένα καφενείο, αλλά πάλι την "πατάει" από ερώτηση, ακροατή. Αυτή τη φορά, ο ακροατής ήταν καλοπροαίρετος, αλλά έκανε την "λάθος" ερώτηση! Στο βίντεο, ακούμε έναν από το ακροατήριο(ούτε 100) να λέει στον Σταύρο "Είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου 5 ονόματα έχουν τα πετρέλαια,τις τράπεζες,τα κανάλια,τις εφημερίδες,τα δημόσια έργα αλλά ακόμη και την εταιρία που κάνει τις εκλογές"

Ακούστε τι απαντάει η μωρά παρθένος: Αυτό που θέλω να είμαι ξεκάθαρος...εεε(ε και ξερόσ)...πραγματικά κάποιες ελλείψεις,δηλαδή δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι σε όλα τα θέματα,να μελετώ όλα τα θέματα.

Εντάξει να το ακούγαμε αυτό από έναν τσοπανάκο να τον δικαιολογήσουμε....αλλά από σένα Σταύρο?Άκου να μην ξέρεις για τους μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεργολάβους!!!! Βρες άλλα κορόιδα.

Θυμόμαστε, τον μακαρίτη Χριστόδουλο, να λέει, ότι δεν είχε πάρει είδηση τι κακά έκανε η Χούντα, γιατί εκείνη την περίοδο διάβαζε....

Εσύ Σταύρο, τι έκανες τα τελευταία χρόνια;;

Σε ποιο κανάλι έκανες εκπομπή άραγε;;

Υ.Γ. γειά σου γείτονα Θεοδωράκη, αλήθεια για την αλάνα στα λατομεία (Χαμηλοθώρη) στο Σχιστό που παίζαμε τις Κυριακές το μεγάλο ματς μεταξύ Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού (μία συνάντηση δίχως τηλέφωνα, δίχως προσκλήσεις όπου κάθε Κυριακή μεσημέρι λίγο πιο νωρίς λίγο πιο αργά δύο παρές παιδιών ξεκινούσαν από τις γειτονιές εκατέρωθεν να συνταντηθούν στη μεσαριά, μεταξύ γκρεμού και κώνου) έχεις κι εδώ έλλειψη ή έχεις εικόνα πως έγινε χωματερή και θαφτήκαν πάρα πολά εκατομύρια ΕΥΡΩ των Ελλήνων κάτω από τα μπάζα;;;