23.4.14

Τουρλάκης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Τουρλάκης γεννήθηκε το 1967  στη Νίκαια.

Αποφοίτησε από το Τρίτο Λύκειο Κορυδαλλού και πτυχιούχος  του τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου για εκπόνηση τοπογραφικών και συγκοινωνιακών μελετών. · Συνεργάστηκε με μελετητικές εταιρείες μέχρι το 1996 και έκτοτε διατηρεί δικό του γραφείο εκπονώντας μελέτες για το Εθνικό κτηματολόγιο, την κατασκευή δρόμων και τη διευθέτηση της κυκλοφορίας σε αστικά κέντρα. · Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε), του Μητρώου Μελετητών (ΓΕΜ / ΥΠΕΧΩΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ).

Κατάγεται από το Ζάρακα Λακωνίας και το Αυλωναρίο Ευβοίας και είναι παντρεμένος με τη Κορυδαλλιώτισα δασκάλα Φωτεινή Μπούτση και πατέρας μιας δωδεκάχρονης κόρης. ·

Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του 80, ως μέλος της ΠΑΜΚ. · Συμμετείχε από την εκκίνηση στην αυτόνομη κίνηση πολιτών “16χρόνη πόλη”, ήταν μέλος στο πρώτο 11μελές συμβούλιο του 2008 και σήμερα είναι ο ένας εκ των δυο συντονιστών της. ·

Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών(ΠΣΔΑΤΜ) με πάνω από 5000 μέλη.

O Παναγιώτης Τουρλάκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανοικτή Δημοτική Κίνηση “Πάμε Αλλιώς” και την Καίτη Κυλάκου.