23.4.14

Απάντηση στο δημοσίευμα σπό τα Παραπολιτικά.

Κύριοι,
Αναφορικά με πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας σχετικά με τα τεκταινόμενα,τους συσχετισμούς και τη στήριξη των υποψηφίων στον Δήμο Κορυδαλλού εν όψει των δημοτικών εκλογών και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλετε να γνωρίζετε ότι:

Υπήρξα από το 1983 μέλος της ΟΝΝΕΔ και μετέπειτα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Το 1990, σε ηλικία 22 ετών, εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού με τον συνδυασμό που στήριξε η Ν.Δ. και ήμουν ο νεότερος -ηλικιακά- δημοτικός σύμβουλος σε όλη την Ελλάδα.

Έκτοτε, επανεκλέχθηκα το 1994 και το 2002 με τους συνδυασμούς της Κεντροδεξιάς, ενώ το 2006 συμμετείχα με άλλους υποψηφίους Νεοδημοκράτες στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου τότε συνδυασμού του κ. Σ.Κασιμάτη, οπότε και εκθρονίσαμε από τη διοίκηση του Δήμου Κορυδαλλού τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ Δήμαρχο κ.Σ. Χρήστου.

Το 2010 μπήκα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον συνδυασμό του επίσημου εκπροσώπου της Ν.Δ., του κ.Βασίλη Βουγιουκλάκη, που στηρίχθηκε και από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Το 2011, εξάλλου,είχα την τιμή να εκλεγώ ανάμεσα στους εννέα της παράταξης της Ν.Δ. στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής(Π.Ε.Δ.Α.).

Στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου 2014 θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου στον Κορυδαλλό, επικεφαλής υπερήφανου συνδυασμού υποστηριζόμενου και από τους κεντροδεξιούς αυτοδιοικητικούς με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκο και τον Δήμαρχο Κηφισιάς και επικεφαλής στην Π.Ε.Δ.Α. κ. Ν. Χιωτάκη.

Επιπρόσθετα, με στηρίζουν και οι ευρύτερες πατριωτικές δυνάμεις και μόνο, ενώ οι βουλευτές της Β’ Πειραιώς είναι απόντες. Με τον κ.Γαρουφαήλ Κρανιδιώτη δε, «φίλο» του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά -κατ’ ομολογία του πρώτου- ουδεμία σχέση έχω , καθώς όλα τα στελέχη του κ. Κρανιδιώτη μετέχουν στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γ. Μελά, πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πολιτικού φίλου του κ. Κ. Λαλιώτη.

Να σημειώσουμε δε, ότι ο κ. Μελάς είχε εκλεγεί με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Σ. Κασιμάτη το 2006 (ως ανεξάρτητος) και το 2010 (με το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ) και διετέλεσε Αντιδήμαρχός του. Μετά τιμής, Γιάννης Στ.Διάκος Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού Αιρετό Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ.Α.