9.7.14

Τα κτήνη της "πολιτισμένης & τουριστικής" Μονεμβασιάς!!!

Στο πρωινό ενημερωτικό Μαγκαζίνο στην εκπομπή * Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ * για το θέμα των ημερών που αφορά την θανάτωση σκυλιών και γατιών, σύμφωνα με δημοσίευση τον Φιλοζωικού Συλλόγου Μονεμβασιάς είχαμε ζωντανή τηλεφωνική συνέντευξη με την ταμία του Συλλόγου όπου μας δήλωσε ότι στην Πλύτρα του Δήμου Μονεμβασιάς έχει προκύψει μεγάλη αναστάτωση.

Στη συνέχεια είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κύριο Ιωάννη Σουρλά ο οποίος είπε ότι δεν είναι αληθή τα όσα λέγοντε αλλά μόνο δυο περιπτώσεις παρατηρήθηκαν.

Στη συνέχεια έγιναν τηλεφωνικές παρεμβάσεις από κατοίκους της Πλύτρας (τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής) και κατέθεσαν αυτό που πάντα κατά τα δικά τους λεγόμενα ισχύουν.  Στο φωνητικό βίντεο που ακολουθεί ακούγεται η επικοινωνία που είχε ο σταθμός μας με όλους για το θέμα,το οποίο είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου. Θα πρέπει να τονίσουμε σαν σταθμός ότι το θέμα των αδέσποτων είναι θέμα που πρέπει να αντιιμετωπίζεται με τρόπο που να αναδυκνείετε ο πολιτισμός και η κουλτούρα των ανθρώπων. Και φυσικά καταδικάζουμε την θανάτωση και ταλαιπωρία των ζώων. radio adelin 107.3 ΚΥΘΗΡΑ.