24.1.15

Πρωθυπουργός δημόσιας εκπαίδευσης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!


Ο Επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας φοβίζει τους νοικοκυραίους και τρομάζει το κατεστημένο...

Μετά από πολλές δεκαετίες θα υπάρχει στο τιμόνι της πατρίδας ένας ο οποίος δεν έχει διδαχθεί σε πανάκριβα ιδιωτικά ελιτίστικα κολλέγια από την μία αλλά έχει τελειώσει δημόσιο σχολείο και πιο συγκεκεριμένα το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Επίσης είναι από τους λίγους πολιτικούς που τελείωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο αντί για τους περισσότερους όπου με τα χρήματα του μπαμπά και τις αντιγραφές τελείωσαν τα London Schools of Economics κ.α.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού βρίσκονται οι τρεις Προέδροι των 15μελών Συμβουλίων (όρθιος ο Πασπαλάς Παντελής, Πρόεδρος τότε του ΕΠΛ Κορυδαλλού και σήμερα λειτουργεί "Το Μπαχάλικο" στον Κορυδαλλό) toy 1991 που από κοινού όρθωσαν ανάστημα απέναντι στα συμφέροντα που ήθελαν ιδιωτική την παιδεία και ιδιωτικά τα Πανεπιστήμια.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας από εμάς, πηγαίνει στο χωριό του κανονικά, συνεχίζει να μένει στη πλαγιά της Αθήνας που μεγάλωσε και συναναστρέφεται κι αυτός και τα παιδιά του μαζί με τους φίλους του και τις οικογενειες τους από το ορεινό και ιστορικό Αθαμάνιο της Νότιας Πίνδου στην Άρτα.

Θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ

για τα παιδιά που μετά από 4 & 6 χρόνια σπουδές, μεταπτυχιακά, χρόνια σκλαβιάς σε εταιρίες τα διώξανε από την πατρίδα και κλέψαν και την ψήφο τους

για τα παιδιά που κι αν 18 σήμερα τους απαγορεύουν την ψήφο σε αντίθεση με το Σύνταγμα τςη χώρας.

για να ανακτήσουμε την χώρα από τους πατριδοκάπηλους που την ξεπουλάνε.

Όμως θα πρέπει να βάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ καλά στο μυαλό του πως όλοι αυτοί (ΜΜΕ, αξιωματούχοι και πρόσωπα) που ως και χθες κυριολεκτικά πασχίζαν για να κρατηθεί το υπάρχον κατεστημένο ως έχει όπως διαχρονικά έχει γίνει επί Τουρκοκατίας, Γερμανικής κατοχής κτλ έτσι και τώρα όλοι αυτοί θα ρίξουν γλείψμο και την εκδούλευση που δεν πάει άλλο... Όμως οι 15.000 με 20.000 γλύφτες παντως καιρού που έχει αυτή η χώρα δεν είναι ούτε που βγάζουν κυβέρνηση ούτε που την ορίζουν...

(Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβαλείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου)

Τον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ λοιπόν, τον έφερε ο κόσμος και μόνο ο κόσμος με την ψήφο του κι όχι όλοι οι επεγγελματίες εκδουλευτές που παρουσιάζονται στο τέλος ως διαχειριστές της κοινής βούλισης. Μάλιστα αυτή η στάση ΕΛΠΙΔΑΣ του κόσμου έγινε κάτω από τρομερές απειλές και τον φόβο που έσπειραν όλοι οι προηγούμενοι. Αυτοί λοιπόν οι προηγούμενοι αν δεν μπορούν να διαχειριστούν την θέση τους με την αξιοπρέπεια που πρέπει θα πρέπει αυτή τη φορά να τους το επιβάλει η κοινωνία.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αντί της ΕΛΠΙΔΑΣ φέρει την διάβρωση όλων αυτών που που θα το προσπαθήσουν αυτό, τότε σύντομα κάτι καινούργιο θα φέρει την Ελπίδα.

Επιτέλους ως πολίτες θα πρέπει να ξεπεράσουμε το Σύνδρομο της Στοκχόλμης και να φροντίζουμε από μόνοι μας να στέλνουμε σπίτι τους τουλάχιστον, όσους καπηλεύονται την πίστη μας και εκμεταλέυονται την κοινωνια, τις ζωές και τη χώρα μας.

Δίχως, Δικαιοσύνη, καμία αλλαγή δεν μπορεί να πάει μπροστά και καμία απογοήτευση δεν επουλώνεται.

Ψυχή βαθιά.