14.1.15

ο Θεοδωράκης στον Κορυδαλλό...


Ανήμερα των Θεοφανίων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, περπάτησε στις γειτονιές και τις πλατείες του Κορυδαλλού.

Εδώ, λοιπόν στην πόλη - φυλακή, εδώ πάλι όπου συνεχίζει το μεγαλύτερο οικονομικό, ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο της Β΄ Πειραιά όπου είναι και  υποψήφιος βουλευτής ο ίδιος....

Αρχικά, ο Κορυδαλλός στhn Αγγλική δεν γράφεται koridallos αλλά korydallos με "Υ" έτσι λοιπόν με τέτοια παιδαριώδη λάθη στα εύκολα και σε εντός του έδρας θέματα χωρίς καν πίεση πέρνουμε ένα καλό μάθημα ικανοτήτων και κρατάμε μικρό καλάθι εμείς κι ο Σταύρος με το site του μικρή επισκεψιμότητα.

Και για την συνέχεια, αν και γείτονας μας, ο Πρόεδρος στο Ποτάμι και μάλιστα μεγάλωσε πολύ πιο κοντά από τους περισσότερους Κορυδαλλιώτες στο Αθλητικό Κέντρο Σχιστού Κορυδαλλού (πρώην λατομεία σύνορα με την Αγία Βαρβάρα...) δεν μας είπε τίποτα για το έγκλημα που συντελείται στην περιοχή, τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού που θάβονται καθημερινά μζί με τις περιουσίες και τις ζωές των κορυδαλλιώτων στον Άνω κορυδαλλό κάτω από τα μπάζα (ειδική ερώτηση προς τον Σταύρο, αυτά τα πράσινα που έφτασαν με εκατοντάδες φορτηγά τώρα τελευταία από που να ναι;).

Τέλος, θα μας  ήταν αντίστοιχα χρήσιμο να μας ενημερώσει και για το πως βλέπει και τι θέση και πρόγραμμα έχει πως οι μεγαλύτερες φυλακές της Ελλάδας  είναι περικυκλωμένες από παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια;