13.3.15

ΔΙΚΕΠΑΖ: Παρανομεί και δολοφονεί

Κράτος εν κράτει για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΕΠΑΖ (βλέπε ΠΕΣΥΔΑΠ), αυθαιρετεί, παρανομεί, αγνοεί τους Νόμους και την φιλοζωική κοινότητα, δολοφονεί ζώα χωρίς καμία ηθική αναστολή.

Ελέω εξουσίας αποφασίζει για τις ζωές πλασμάτων ανάλογα με τα οικονομικά και το χωροταξικό της επιχείρησης.

Πρόσφατα αποφάσισαν και ανάρτησαν στην Διαύγεια απόφαση μετά από πρόταση της κτηνιάτρου! της ανύπαρκτης 5μελούς επιτροπής, η οποία είναι μέλος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ότι κάποια ζώα περισσεύουν εκεί στις εγκαταστάσεις τους ή δεν έχουν χρήματα για να ανταποκριθούν και αν δεν υιοθετηθούν, λένε, θα προβούν σε ευθανασία.

Η Ομοσπονδία μας εκτός από την μήνυση που συνολικά θα καταθέσει κατά παντός υπευθύνου για τον βίο και την πολιτεία του Διαδημοτικού Κέντρου (ΜΗ)Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων καλεί τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό του ΥΠΑΑΤ να επιληφθεί του θέματος, καλεί τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ να σταθούν έστω και μια φορά στο ύψος των ευθυνών τους, να επιβάλουν την νομιμότητα και να σταματήσουν ένα έγκλημα.

Ζητάμε παρέμβαση εισαγγελέα τώρα.

Η χρόνια ασυλία των υπευθύνων του ΔΙΚΕΠΑΖ που διαχειρίζονται ψυχές σαν να πρόκειται για αντικείμενα προς εξοβελισμό, πρέπει επιτέλους να τελειώνει

Κανένα άλλο ζώο στο βωμό της ασυδοσίας των ανάλγητων δημίων του.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
 Η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής ΠΕΣΥΔΑΠ για το ΔΙΚΕΠΑΖ....