29.9.15

Πόσα ΤΑΞΙ στην Αθήνα έχουν τον κινητήρα απάτη;;;
Τα ΤΑΞΙ αυτά έχουν πάρει Κρατικές Επιχορηγήσεις
Τι ρύπους εκπέμπουν αυτά τα ΤΑΞΙ με 100.000 χλμ το χρόνο;;;

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα το  Group VW  χρησιμοποιούσε τον υπό κατάρευση πλέον μύθο της Γερμανικής Αξιοπιστίας και πωλούσε (μάλιστα πανάκριβα) έναν κινητήρα του 1991 (κυκλοφούσε στο AUDI 80) ως σύγχρονο, ξαθαρό και νέας τεχνολογίας!!!

Ο συγκεκριμένος κινητήρας φαίνεται να έχει κατά το ήμιση μονοπωλήσει τα ΤΑΧΙ την τελευταία δεκαπενταετία στην Αθήνα με την αμέριστη βοήθεια και εμπλοκή κρατικών αξιωματούχων καθώς υπήρξε συγκεκριμένη φροντίδα για τα οχήματα με τέτοιο κυβισμό και ως εκ τούτου εις βάρος των εξελιγμένων και ηγετικών ντιζελοκινητηρων τηε Ιταλικής και Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας του Νότου (αυτούς τους κινητήρες δανείζονται, OPEL, SUZUKI, FORD, VOLVO κ.α.)!!!
Ο σημερινός κινητήρας 2.0tdi έχει ολόίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με τον  1.9tdi του 1991 !!!
Η μοναδική διαφορά φαίνεται στο στη διάμετρο κυλίνδρου από τα 79.3mm στα 81mm!!!
Δηλαδή αντίστοιχα όπως με ρεκτιφιέ το παπάκι το 50cc έφτανε στα 72cc !!!
Τώρα αν αντέχεις διάβασε και το: Κρατικές επιχορηγήσεις (και) στους ιδιοκτήτες ταξί!

 SKODA 2.0 TDI 150ps με τον συγκεκριμένο κινητήρα

 AUDI 2.0 TDI με τον συγκεκριμένο κινητήρα

 SKODA 2.0 TDI 140ps με τον συγκεκριμένο κινητήρα

 VW 2.0 TDI με τον συγκεκριμένο κινητήρα

 SEAT 2.0 TDI με τον συγκεκριμένο κινητήρα

Υ.Γ. συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με τα πολυφημισμένη Γερμανική  εταιρία ελαστικών αλλά και για την φτωχότερη θυγατρική της;;;


23.9.15

VW Group - Das Lüge

Τελικά όποια πέτρα και να σηκώσεις από κάτω υπάρχει και ένα σκάνδαλο με μία Γερμανική εταιρία με κρατική οντότητα συνήθως...

Μην ξεχνάμε πως και το σκάνδαλο SIEMENS (το οποίο αντίστοιχα υπήρξε και στη χώρα μας) είχε αποκαλυφθεί και πάλι από τους Αμερικάνους... οπότε έχουμε να περιμένουμε...


To συγκεκριμένο σκάνδαλο βέβαια ξεπερνά κάθε τι άλλο καθώς με σπουδή και ιδιαίτερο κόπο, τέχνη και χρήση ειδικής τεχνολογίας η Γερμανική εταιρία προχώρησε σε αθέμιτο ανταγωνισμό, τεράστια φοροδιαφυγή (ειδικού φόρου, ΦΠΑ και ετησίου, κυκλοφορίας), επιβάρυνση του περιβάλλοντος, του κόστους χρήσης του ίδιου του πελάτη της κ.α.

Κι επειδή ο όμιλος Volkswagen Group ("Φολκσβάγκεν") δεν φτιάχνει μόνο Volkswagen καλό είναι να ξέρουμε τι μας γίνεται:

Τα εμπορικά σήματα οχημάτων του όμιλου Volkswagen Group είναι τα ακόλουθα:


AUDI *
SKODA * (η ανάρτηση μας του 2013 με τιτλο Das Crime!!!)
SEAT *
MAN (το θυμάστε, αυτό, το μεγάλο σκάνδαλο;)
PORSCHE (Υποτιμολόγηση;)
VOLKSWAGEN *
SCANIA
 
* όπου τα τελευταία έτη κάθε προσπάθεια για μικρό αξιοπρεπή κινητήρα diesel του VW Group έφερε τον ένα κακό κινητήρα να καταργείται μετά τον άλλο (βλέπε 1.2TDi & 1.4TDi) έως ότου πάρει "μέτριους" κινητήρες της ΤΟΥΟΤΑ και τα μικρά  του Group τσουλάνε...

Ο δε δεύτερος μάλιστα έσβηνε κι εν κινήσει (κάτι το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο ειδικά για τα αυτόματα ΙΧ) και η VW Group έλεγε παπάριες!!!! 


τα υπεραυτοκίνητα:

BENTLEY
BUGATTI
LAMBORGHINI

 και τα εμπορικά σήματα που ανήκουν στο Group αλλά είανι ανενεργά τώρα:

Auto Union
DKW
Horch
NSU
Wanderer


Λίγα λόγια για τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως:

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στην πόλη Βόλφσμπουργκ, στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας στη Γερμανία το οποίο έχει κεφάλαια επενδεδυμένα στον Όμιλο.

Η Volkswagen ιδρύθηκε το 1937 ως δημόσια εταιρεία από την τότε κυβέρνηση των Ναζί και τον Αδόλφο Χίτλερ. Με τον Β' ΠΠ ο Φέρντιναντ Πόρσε σχεδίασε ένα ελαφρύ όχημα για στρατιωτική χρήση, βασισμένο στην πλατφόρμα του "σκαθαριού". Κατασκεύαζε λοιπόν εκεί τα Kubelwagen, τα γνωστά "τζιπ" του Γερμανικού Στρατού. Συνολικά, το εργοστάσιο κατασκεύασε περίπου 50.000 τεμάχια. Δημιούργησε επίσης ένα αμφίβιο παρόμοιο όχημα, το Schwimmwagen από το οποίο κατασκευάστηκαν περίπου 15.000 τεμάχια.

Μετά τη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου το 1945, ο Βρετανικός Στρατός κατέλαβε το κατεστραμμένο από τους βομβαρδισμούς εργοστάσιο και το 1948 η βρετανική κυβέρνηση μεταβίβασε τον έλεγχο της εταιρείας ξανά στο γερμανικό κράτος .


Τον Οκτώβριο του 2005, η αυτοκινητοβιομηχανία Porsche εξαγόρασε το 18,53% των μετοχών του ομίλου και έγινε με αυτό τον τρόπο ο μεγαλύτερος μέτοχός της.

Το 2008 η Porsche κατέχοντας πλέον πάνω από το 50% του ομίλου Volkswagen αποκάλυψε ότι ελέγχει το 75% των μετοχών του ομίλου και ότι θα προχωρούσε στην εξαγορά του. Κατά τη διάρκεια, όμως της επακόλουθης χρηματοπιστωτικής κρίσης που είχε ως αποτέλεσμα της την κρίση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Porsche δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την εξαγορά και μάλιστα κινδύνευσε να χρεοκοπήσει. Το καλοκαίρι του 2009 οι 2 εταιρίες αποφάσισαν από κοινού την ενσωμάτωση της Porsche στον όμιλο Volkswagen. Ο Όμιλος ήδη έχει εξαγοράσει το 49,9% της Porsche AG, ενώ πλήρης συγχώνευση των εταιρειών αναμένεται μέχρι το 2014 σύμφωνα με τη Volkswagen.

Όχι συγνώμες. Εισαγγελέας!

το προσωπικό tweet του κ. Μητσοτάκη
λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 20/9/15 αντίστοιχα

Του Κώστα Βαξεβάνη

Εφτά ποσοστιαίες μονάδες διαφορά δεν συνιστούν ντέρμπι. Δεν είναι μικρή διαφορά, αδιόρατη, μη υπολογίσιμη ή μη ανιχνεύσιμη. Εντοπίζεται ακόμη και στις κουβέντες στα καφενεία. Ω του θαύματος όμως οι εταιρείες δημοσκόπησης (με εξαίρεση την Prorata με την οποία συνεργαστήκαμε) δεν βρήκαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καμιά υπολογίσιμη διαφορά.

Συστηματικά από το 2012, που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε υπολογίσιμη δύναμη και δύναμη εξουσίας, οι εταιρείες δημοσκόπησης όλο κάνουν λάθος. Δεν βρίσκουν διαφορές, πολλές φορές βλέπουν την πραγματικότητα στατιστικά αντεστραμένη, αλλά ταυτόχρονα δεν ανακοινώνουν πως ήρθε η ώρα να κλείσουν γιατί οι καφετζούδες τα καταφέρνουν καλύτερα από αυτές.

Το επιχείρημα κάθε φορά είναι πως η δημσοκόπηση που έκαναν «ήταν μια φωτογραφία της στιγμής», πως «έτσι ήταν τα πράγματα αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξαν», ή πως τα λάθη τους ήταν μέσα στα στατιστικά όρια.

Το 2012 «έβλεπαν» το ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του 4% ενώ ήταν στο 17%, στις επόμενες εκλογές έβλεπαν το ΠΑΣΟΚ να θριαμβεύει με το ΣΥΡΙΖΑ και πάλι να είναι ο πολιτικά χαμένος. Τον Ιανουάριο πάλι είδαν ντερμπι ενώ η διαφορά ήταν 8 μονάδες. Στο δημοψήφισμα το ΝΑΙ θριάμβευσε στις δημοσκοπήσεις αλλά δυστυχώς βγήκε το πραγματικό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις εκλογές οι δημοσκόποι έβλεπαν ισοπαλία ή και προβάδισμα της ΝΔ. Ακόμη και στα exit polls έβλεπαν αλληλοκαλυπτόμενα ποσοστά και καθόλου ξεκάθαρη νίκη ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψουν με το «μπέρδεμα έως και της τελευταίας στιγμής» τις προβλέψεις τους.

Σε όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Πάνου Καμμένου εμφανίζεται ισοπεδωμένο, εκτός Βουλής, χωρίς καμία τύχη. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με δύο ενδεχόμενα. Ή δεν έχουν τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και τις ικανότητες να κάνουν δημοσκοπήσεις, ή λειτουργούν με δόλο. Σε κάθε περίπτωση, χειραγωγούν την κοινή γνώμη, δημιουργούν μέσω της φήμης που κατασκευάζουν στατιστικά αποτέλεσμα. Πρέπει δηλαδή να τους αφαιρεθεί η άδεια.

Δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που πιστεύουν πως κάποιος, πιθανόν το δείγμα, εξαπατά τους δημοσκόπους. Το ίδιο πιστεύω και για όλες τις εταιρείες που κάνουν μετρήσης τηλεθέασης και ακροαματικότητας. Θεωρώ πως αποτελούν ένα σύστημα που αλληλοτροφοδοτείται με κατασκευασμένες πραγματικότητες της οποίες χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως επιβεβαίωση. Αφού για παράδειγμα όλοι βγάζουν το ίδιο (ψέμα) άρα οφείλεις να πιστέψεις πως είναι η αλήθεια. Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, απολογούμασταν για τη δημοσκόπηση της Prorata η οποία ήταν η μοναδική που επιβεβαιώθηκε επειδή όλοι οι άλλοι έβγαζαν ψευδώς το ίδιο.

Αν αμφιβάλετε πως οι δημοσκοπήσεις λειτουργούν πάνω σε σκοπιμότητες που θέλουν να εξυπηρετήσουν, παρατηρείστε τι έβγαζαν σε αυτή την προκελογική μάχη. Δεν έβλεπαν μόνο ντέρμπι ή προβάδισμα της ΝΔ, αλλά έβλεπαν και λάθος όλους τους παράγοντες που σχετίζονταν με το ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι έβλεπαν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής (άρα και πιθανό μετεκλογικό κλίμα αστάθειας), τη ΛΑΕ του Λαφαζάνη σε ποσοστά έως και 8%, το ΠΟΤΑΜΙ επίσης να μένει σταθερό και άρα να λειτουργεί ως καθοριστικός παράγοντας. Ό,τι σχετιζόταν με την αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και την επικινδυνότητα, ήταν διαμορφωμένο έτσι ώστε να είναι εμφανές.

Στις 3 Ιουλίου, πριν το δημοψήφισμα, το koutipandoras.gr είχε αποκαλύψει το σημείωμα της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ, το οποίο απροκάλυπτα περιέγραφε πως μέρος της επικοινωνιακής τακτικής του κόμματος θα ήταν να εμφανίζουν σταδιακά τις δημοσκοπήσεις ότι ευνοούν το ΝΑΙ. Δηλαδή παραδέχονταν πως είχαν τη δυνατότητα να πειράζουν τις δημοσκοπήσεις (μπορείτε να δείτε εδώ την αποκάλυψη που δεν διαψεύστηκε από τη ΝΔ).

Τα πράγματα μάλλον είναι ξεκάθαρα. Ένα σύστημα εταιρειών που ανδρώθηκε μαζί με το πολιτικό σύστημα και αλληλοδιαπλέκεται μαζί του, χρησιμοποιεί τα επιστημονικά δεδομένα ή τα παραβλέπει προκειμένου να εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιλογές. Ως σήμερα επιβιώνει γιατί οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες ώστε να απειληθούν και έτσι εμφανίζουν πως έτσι ήταν τα πράγματα όπως τα κατέγραψαν. Δηλαδή το ψέμα τους έχει την ισχύ αλήθειας επειδή έχει καθολικότητα. Ο δεύτερος λόγος που επιβιώνουν είναι γιατί δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Οι δημοσκοπικές εταιρείες χωρίς να το θέλουν έπαιξαν το ρόλο που έπαιξαν τα ΜΜΕ πριν το δημοψήφισμα. Εκνεύρισαν τον κόσμο και ίσως να καθόρισαν το αποτέλεσμα με αντίστροφο τρόπο απ ό,τι επιχείρησαν.

Οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι πλέον ένα κομμάτι της παθογενούς και διαπλεκόμενης πραγματικότητας. Πρέπει να εξαφανιστούν μαζί με τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες για να απελευθερώσει τις δημοκρατικές λειτουργίες από αυτή τη μάστιγα της χειραγώγησης. Δεν χρειάζεται συγνώμη από τη μεριά τους. Χρειάζεται απλώς εισαγγελέας.

Υ.Γ. του korydallos.blogspot.com είναι ότι αυτό το γαϊτανάκι έχει ξεκινήσει από τις εκλογές του 2009....

Από τον Νικολούδη στον Παπαγγελόπουλο...

Από τον Νικολούδη στον Παπαγγελόπουλο...

Υ.Γ. ο κ. Παπαγγελόπουλος διετέλεσε διοικητής της ΕΥΠ της τελευταίας κυβέρνησης Καραμανλή.

19.9.15

Ερωτικά μαθήματα για επαναστατική δράση

Ερωτικά μαθήματα για επαναστατική δράση & οι λόγοι που απέτυχαν τα πάντα....

18.9.15

Το μίσος

Βέβηλος - Το μίσος

17.9.15

Αντιφασιστική συγκέντρωση,
Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη,
Οδός Παύλου Φύσσα (πρώην Π.Τσαλδάρη)

Στις 18 Σεπτέμβρη κλείνουν δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Ο Παύλος Φύσσας στάθηκε μόνος, όρθιος μπροστά στην αγέλη των νεοναζί του Μιχαλολιάκου, για να μην περάσουν στη γειτονιά του, για να υπερασπιστεί τους φίλους του. Η σχεδιασμένη επίθεση οργανώθηκε από το τάγμα εφόδου που είχε σταλεί από τη Νίκαια.

Με την παρουσία της Αστυνομίας, ο Ρουπακιάς δολοφόνησε με μαχαίρι στη καρδιά τον Παύλο Φύσσα ενώ τον ακινητοποίησαν άλλοι τέσσερις φασίστες. Η αντίσταση του Παύλου Φύσσα στους ναζί είναι σύμβολο για το παγκόσμιο αντιφασιστικό κίνημα.

Ξεσήκωσε το αντιφασιστικό κίνημα το 2013 και εξανάγκασε τη ΝΔ, που με τους Μπαλτάκους και την ΕΛΑΣ έκανε πλάτες στη Χρυσή Αυγή να διακόψει την ασυλία που τους παρείχε και να στείλει τις πάνω από εκατό(!) υποθέσεις στον εισαγγελέα.

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να φτάσουμε στη δίκη της Χρυσής Αυγής στο Κορυδαλλό. Οι μεθοδεύσεις για να πέσει στα μαλακά η ναζιστική συμμορία συνεχίζονται στη δίκη με σκοπό να μην έχει φτάσει καν στο σημείο κατάθεσης των γονιών του Παύλου Φύσσα, εκατό πενήντα μέρες μετά την έναρξη της. Παράλληλα, οι νεοναζί αποφυλακίζονται αφού το δικαστήριο δεν κατάφερε να προχωρήσει κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης τους....
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, 25 Σεπτέμβρη, Ομόνοια 7μμ
Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

16.9.15

Πέφτουν οι Σφαίρες σαν το Χαλάζι

Μία ιδιαίτερη παραγωγή του 1977, με έδρα και πανέμορφες εικόνες από τον Κορυδαλλό, "Πέφτουν οι Σφαίρες σαν το Χαλάζι" του κορυδαλλιώτη Νίκου Αλευρά.

και φυσικά αυτά συμβαίνουν καθώς η Νομοθεσία βολεύει την αρπαγή, τους κλέφτες και τυς λαφυραγωγούς....

Το ξέρετε πως στην Ελλάδα του 2015 αν σας κλέψουν το σκάφος , την μηχανή του κτλ  πολύ εύκολα και πολύ όμορφα ένα χρόνο μετά τα κλεμμένα γίνονται νόμιμα με χαρτιά στα χέρια των αρπαγών;;;

Έτσι πολύ όμορφα στη Ελλάδα συντηρείται ένα σύστημα κλοπής και αξιοποίησης, κυρίως εξωλέμβιων μηχανών, που κλέβονται ακόμη και κατά δεκάδες μερικές καλοκαιρινές νύχτεςσε κάποιες περιοχές....

Αντίστοιχα κι εδώ, τα λάφυρα, ένα χρόνο μετά θα έχουν κρατικά χαρτιά...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Craig F. Walker της Boston Globe και δείχνει δύο Ελληνάρους της Λέσβου να παίζουν ξύλο σε παραλία του νησιού για το ποιος θα κλέψει πρώτος την εξωλέμβια μηχανή από βάρκα προσφύγων που μόλις έχουν βγει στη στεριά.

πηγή: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Υποψήφιοι «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.», Επικρατείας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της παρουσίασε η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Στην τιμητική δωδέκατη θέση βρίσκεται η δημοσιογράφος Πόπη Χριστοδουλίδου που ταυτίζεται με το μαχητικότερο Πειραϊκό blog,  peiratikoreportaz.blogspot.gr

1. Πάνος Γκαργκάνας-, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ- διευθυντής σύνταξης Εργατική Αλληλεγγύη.

2.  Παναγιώτα Γούναρη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης,

3. Γιώργος Γρόλλιος, πανεπιστημιακός στο ΑΠΘ,

4. Δημήτρης Δεσύλλας, μέλος ΠΕ ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, γεωπόνος, πρώην ευρωβουλευτής με τον Ενιαίο Συνασπισμό,

5. Χρίστος Μπίστης, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέλεχος ΕΚΚΕ,

6. Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, πρ. μέλος ΔΣ του ΔΣΑ,

7. Αντώνης Σταματόπουλος, πρ. πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό,

8. Παρασκευή Τάκη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ενάντια στο Χρέος-Χώρος Αλληλεγγύης Γυναικών,

9. Ελένη Τριανταφυλλοπούλου, μέλος του ΚΣ νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση,

10. Ιωάννης Φελέκης, συνταξιούχος λιθογράφος, μέλος ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στέλεχος ΟΚΔΕ - Σπάρτακος,

11. Ειρήνη Φωτέλλη, εργαζόμενη στην ΕΡΤ,

12. Πόπη Χριστοδουλίδου, δημοσιογράφος συνδικαλίστρια, μέλος ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι πραγματικά ξέχασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

τρολιάς συνέχεια...

πρέπει να σαι ΚΑΜΕΝΟΣ για να μην καταλαβαίνεις και ξεχωρίζεις τις τρολιές του ίντερνετ...

Ο Πάνος Καμμένος διαβάζει στα σοβαρά τρολιές στο debate (και τα πιστεύει)!!!

Πόσο Λεβέντης;;;;

Υ.Γ. για πως και το γιατί βρέθηκε στην ιδιοκτησία του η Δημόσια Συχνότητα του καναλιού  67 και την οποία Δημόσια Συχνότητα μετά μεταβίβασε στον Κουρή... ίσως αν υπήρχε Δικαιοσύνη να το γνωρίζαμε αλλά μάλλον δεν θα είχε καν συμβεί αυτό...

15.9.15

Debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Μόνη της, κι όλοι τους!!!
πήρε φωτιά το κοντρολ του ΜΕΓΚΑ να παρέχει οδηγίες!!!

Δεν μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι τους τα τρία τζημάνια του ΜΕΓΚΑ απέναντι στην κα Κωνσταντοπούλου και οι οδηγίες και εντολές άνωθεν προς τους "μαθητευόμενους δημοσιογράφους" από το κοντρόλ ρουμ του ΜΕΓΚΑ ξεπερνούν τα ακουστικά ψείρες  και περνούν στα μικρόφωνα μόλις από το 22" του συγκεκριμένου βίντεο.

Αξίζει πραγματικά, πάρα πολύ, να το δει ολόκληρο κάποιος!!!!

14.9.15

Ο ξένος

Στίχοιμα - Ο ξένος

Ε.ΠΑ.Μ.

Ε.ΠΑ.Μ., Οπτικοποιημένο προεκλογικό ραδιοφωνικό σποτ, 13 Σεπ 2015

Ξέρεις τι πρέπει να γίνει: ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Το επίσημο 2λεπτο video-spot της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις βουλευτικές εκλογές της 20 Σεπτέμβρη 2015.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΕΚ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΕΚ - Unofficial Προεκλογικό σποτ

Όταν το Αιγαίο γίνεται νεκροταφείο δεν χωράνε λαϊκισμοί

ο κ Τσίπρας μιλάει εξαιρετικά σωστά και τίμια εδώ καθώς όταν το Αιγαίο γίνεται νεκροταφείο δεν χωράνε λαϊκισμοί ενώ είδαμε όλοι μας ελάχιστες ημέρες πριν τον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Χρήστο Ζώη, συνοδευόμενο από τον από τον Αρχηγό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που ολοκλήρωσαν την επιχειρησιακή – συντονιστική επίσκεψή τους στο νησί της Μυτιλήνης.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε πως την φρικτή από όλες τις πλευρές κατάσταση (Μυτιλήνη, Κω κ.α.) που ο Υπηρεσιακός Αν. Υπουργός κ. Ζώης "φρόντισε" κι έληξε μέσα σε χρόνο ελαχίστων ημερων ενώ κάποιοι άλλοι πριν επί μακρό διάστημα την αγνάντευαν από μακρία και τροφοδοτούσαν τις συνθήκες της ανόδου της ΧΑ (στη Κω κι αλλού σηκώναν τους Κασιδιάρηδες στα χέρια... στη Μυτιλήνη βέβαια δεν...) ...

Επίσης μη ξεχνάμε πως παρά τα 5-6BF η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων της ΜΥΑ/ ΛΣ με συσκευές ανοιχτού κυκλώματος και μείγματα αερίων κατέβηκε άμεσα στο ναυάγιο σε βάθος άνω των 70μμέτρων!!! για την υποστήριξη της επιχείρησης.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΚΚΕ

13.9.15

Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία το ψήφισμα του ΟΗΕ για το δημοσιο χρέος.

Η Ελλαδα δεν το ψήφησε!!! Απήχε!!!

136 ΥΠΕΡ
  6   ΚΑΤΑ
 41  ΑΠΟΧΗ (μαζί και η Ελλάδα).

Μήπως νιώθεις λιγάκι μλκς (όπου στρήμογμα "α");;;

12.9.15

κόμμα "Πάρε πούλο"

Με αφορμή τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, κάποια ιδιοφυϊα σκέφτηκε τη σκηνοθεσία αυτού του κωμικού και τραγελαφικού παράλληλου προεκλογικού σποτ, ώστε να μαζεφτούμε αρκετοί να ψηφίσουμε το κόμμα "Πάρε πούλο" .

Έσπασε τα κοντερ το σποτ με την Κωνσταντοπούλου!!!

Το προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας: «Ψηφίστε για την Αλήθεια» με την Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει σπάσει όλα τα κοντερ έχοντας μισό εκατομμύριο θεάσεις μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο!!!

11.9.15

10.9.15

ο Μανώλης Γλέζος, επικεφαλής,
του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαίκής Ενότητας στις Εθνικές Εκλογές, Σεπτέμβριος 2015,πλαισιώνουν προσωπικότητες από τον χώρο των πανεπιστημίων, των κινημάτων, του συνδικαλισμού και του πολιτισμού που μετείχαν ενεργά στους αντιμνημονιακούς αγώνες και στις διαδηλώσεις υπέρ του «ΟΧΙ» στο πρόσφατο δημοψήφισμα.
Μετά τον Μανώλη Γλέζο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος ενώ στην τρίτη θέση η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:

1. MΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

2. ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σκιτσογράφος –δημοσιογράφος

3. ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ, δημοσιογράφος

4. ΕΛΕΝΗ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ

5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, άνεργος, απόφοιτος Παντείου

6. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΟΥΝΗΣ, αρχιτέκτων

7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΑΣ, γιατρός

8. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥΔΗ, χημικός

9. ΣΙΣΣΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών

10.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ, υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου, συνδικαλιστής Εργατικού Κέντρου Αθήνας

11.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ,δικηγόρος

12.ΜΑΡΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ, οικονομολόγος, καθηγήτρια και πρώην πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επικεφαλής,
του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε πολύ γνώριμος στη Β΄ Πειραιά, Κώστας Λαλιώτης.


1. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜΑΡ

2. Ξενοφών Κοντιάδης, συνταγματολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

3. Θάνος Μωραΐτης, πρώην βουλευτής

4. Μαρία Παπουτσάκη, δημοσιογράφος

5. Μιχάλης Κατρίνης, πρώην βουλευτής

6. Λίλιαν Μήτρου, καθηγήτρια και πρώην συνεργάτης του Κώστα Σημίτη

7. Συμεών Κεδίκογλου, πρώην βουλευτής

8. Χαριτίνη Καρακωστάκη

9. Σπύρος Γαρυφάλλης, ομογενής από τις ΗΠΑ

10. Γιάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ

11. Νίκος Τσούκαλης, πρώην βουλευτής

12. Κώστας Λαλιώτης, πρώην υπουργός, γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Υποψήφιοι ΚΚΕ, Α΄ Πειραιά & Β΄ Πειραιά

 Υποψήφιοι ΚΚΕ, Α΄ Πειραιά & Β΄ Πειραιά, στις εκλογες Σεπτεμβρίου 2015
 Υποψήφιοι ΚΚΕ, Α΄ Πειραιά στις εκλογες Σεπτεμβρίου 2015

1 ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Συνεργαζόμενος Απόστρατος υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού

2 ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Γενική Γραμματέας της ΕΕΔΥΕ, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά

3 ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Πρόεδρος ΠΕΜΕΝ

4 ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

5. ΣΑΛΠΕΑΣ ΗΛΙΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

6. ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ

7. ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗ ΓΙΩΤΑ Συντηρήτρια έργων ζωγραφικής

8. ΖΑΜΠΕΤΑ ΕΛΣΑ Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών


Υποψήφιοι ΚΚΕ, Α΄ Πειραιά στις εκλογες Σεπτεμβρίου 2015

1. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Βουλευτής

2. ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Εκπαιδευτικός Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας

3. ΤΟΥΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Πρώην Ευρωβουλευτής

4. ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Α’ Γραμματέας ΠΕΜΕΝ

5. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Αυτοαπασχολούμενος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου

6. ΚΡΟΚΟΥ ΚΑΤΙΑ Μέλος του Προεδρείου της ΟΓΕ

7. ΞΟΥΡΑΦΗΣ ΝΙΚΟΣ Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πειραιά

8. ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ Πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής

9. ΒΑΡΕΛΑΣ ΤΑΚΗΣ Εικαστικός Μέλος του ΔΣ Επιμελητηρίου Εικαστικών Ελλάδας

10. ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Οδοντίατρος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού

11. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ Δικηγόρος

η Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής,
του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ στις Εθνικές Εκλογές, Σεπτέμβριος 2015. Επικεφαλής η τελευταία Πρόεδρος του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και στην έκτη θέση η Παναγιωτακοπούλου Χριστίνα που διετέλεσε θετική και επιτυχημένη πορεία ως επικεφαλής της Λαίκης Συσπείρωσης στον Κορυδαλλό.
 Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ έχει ως εξής:

1. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΚΑ

2. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Συνεργαζόμενος Ιστορικός, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

3. ΧΙΩΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

4. ΡΙΤΣΟΥ ΕΡΗ Συνεργαζόμενη Συγγραφέας

5. ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Συνεργαζόμενος Ηθοποιός

6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

7. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Συνεργαζόμενος Πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

8. ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Επικεφαλής του Τμήματος για την Εργατική Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ του ΚΚΕ Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

9. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΑΙΡΙΝΗ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας - Ιδεολογίας της ΚΕ του ΚΚΕ Μηχανολόγος μηχανικός

11. ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Στέλεχος της ΠΑΣΥ, Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας

12. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθήνας

Εκλογές... κάπως έτσι...

η Λέρος είναι ένα πανέμορφο νησί

Η πανέμορφη Λέρος και η Guardian μας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αλήθεια για το Αιγαίο και τους πρόσφυγες.

Υ.Γ. σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν σκληρές εικόνες και η καθαρή εικόνα της αλήθειας....

Mr Troller - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ

9.9.15

Μπράβοι στο κέντρο του Κορυδαλλού;;;
να πέσουμε από τα σύννεφα;;;

Αμετανόητοι μπράβοι, Χτύπησαν βάναυσα 2 νεαρούς στον Κορυδαλλό - Μία σύλληψη από την ΔΙΑΣ.
Λίγα 24ωρα μετά το άγριο αιματηρό επεισόδιο της Μυκόνου, νέο παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στον Κορυδαλλό. Αναγνώστης του bloko.gr μας έστειλε την ακόλουθη ενημέρωση μαζί με την σχετική φωτογραφία, που έχει απαθανατίσει στο ασθενοφόρο τον ένα από τους δύο τραυματισμένους νεαρούς που χτυπήθηκαν από δύο μπράβους.


"Στις 3.40 σοβαρο επεισοδιο στο καταστημα "........" στην πλατεια Ελευθεριας στο Kορυδαλλο.

Δύο γνωστοί μπραβοι του καταστηματος ξυλοκοπησαν 2 νεαρους (ο ενας σπασιμο στην μυτη, ο αλλος πολυ σοβαρα, αιματα και τραυματα σε ολο του το σωμα,εμεινε αναισθητος το χτυπαγαν ενω ηταν αναισθητος στο πεζοδρομιο,εως τις 8.00 δεν ειχε επαφη με το περιβαλλον).


Κρατηθηκε ο υπευθυνος του καταστηματος απο την ομαδα διας που ηρθε στο σημειο για υποθαλψη εγκληματια καθως δεν εδινε τα στοιχεια των δραστων και δηλωνε αγνοια. Tα θυματα μεταφερθηκαν στο τζανειο νοσοκομειο."

Υ.Γ. Αντρικά, θα παίζουν κρυφτό πλέον, μέχρι το πρώτο λεπτό της Παρασκευής που λήγει το αυτόφορο του 24ώρου....

Η παραμονή στο ευρώ σημαίνει μνημόνια

Συνέντευξη: ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ

Λεβέντης

Πρόθεση ψήφου την 31/8 - 2/9/15

Μια διαδικτυακή έρευνα ομάδας μεταπτυχιακών φοιτητών της κατεύθυνσης Πολιτικής Ανάλυσης του τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ.

 Εκλογές 20ης Σεπτεμβρίου 2015 β'

*ΥΓ1 κι όμως άλλαξαν αρκετά από τότε...
*ΥΓ2 που να ναι τα 45% που έδειναν τα συστημικά ΜΜΕ;;; οέο;;;

7.9.15

Εθνικές Εκλογές, Σεπτέμβριος 2015

Δεκαεννέα κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής για τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, στην Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου Αναμένεται το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου να αποφασίσει για το ποια κόμματα και ποιοι συνασπισμοί νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές.

Τα 19 κόμματα & 5 συνασπισμοί κομμάτων είναι:

1) ΣΥΡΙΖΑ (Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς) Αλέξης Τσίπρας.

2) Ν.Δ. (Νέα Δημοκρατία) Ευάγγελος Μειμαράκης.

3) Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

4) Χρυσή Αυγή (Λαϊκός Σύνδεσμος) Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

5) Το Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης.

6) Κ.Κ.Ε. (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας) Δημήτρης Κουτσούμπας.

7) ΑΝΕΛ (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία) Πάνος Καμμένος.

8) ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ (Δημοκρατική Συμπαράταξη) Φωτεινή Γεννηματά & Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος.

9) ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.(Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ –Τροτσκιστές (17μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή).

10) Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Δημήτριος Καζάκης.

11) Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

12) Ο.Κ.Δ.Ε. (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος) Διοικούσα επιτροπή: Σωφρόνιος Παπαδόπουλος, Σοφία Θεοδωροπούλου και Χρήστος Ζάκας.

13) Εθνική Ελπίδα, Γεώργιος Παπαδόπουλος.

14) ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση) Κων. Παπανικόλας.

15) ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος) Μιλτιάδης Τζαλαζίδης.

16) Κοινωνία- Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια, Μιχαήλ Ηλιάδης.

17) ΟΑΚΚΕ (Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ) Διοικούσα επιτροπή: Ηλίας Σαφειρόπουλος, Διονύσιος Γούρνας και Ελένη Κωνσταντινοπούλου.

18) Θεσμός, Σπυρίδων Αντωνίου.

19) ΔΗΚΟ (Δημοκρατικό Κόμμα) Χρήστος Αναγνώστου.

20) Δημιουργία, ξανά, Θάνος Τζήμερος.

21) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, Γεώργιος Κόκκας.

22) Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε. (Εκλογική Συνεργασία) Διευθύνουσα επιτροπή: Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, Αντώνιος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μπαμπίλης και Πέτρος Κουφοβασίλης.

23) Δημοκρατικοί – Κοινωνία Αξιών – Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, Ευγένιος Καλαιτζόπουλος, Στυλιανός Φενέκος και Αθανάσιος Γούναρης

24) Ε.ΛΑ.Σ (Πατριωτική Ένωση – Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση), αποτελούμενος από τα κόμματα: α) Εθνεγερσία, β) Ανατολή της Ρωμιοσύνης και γ) Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός – Ε.ΛΑ.Σ Γεώργιος Ανφαντής, Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Οδυσσέας Τηλιγάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνασπισμός κομμάτων, ΑΚΚΕΛ, αποτελούμενο από τα κόμματα: α) Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (Ευάγγελος Τσιομπανίδης), β) Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων – Λευκό (Κωνσταντίνος Ντάλιος) και γ) Πυρίκαυστος Ελλάδα (Γεώργιος Καλεάδης), κατέθεσε εκπρόθεσμα την αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεντρωση στον Κορυδαλλό

Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος - Jailgoldendawn

Υποψήφιοι «Λαϊκής Ενότητας», Α΄Πειραιά & Β΄ Πειραιά

Υποψήφιοι «Λαϊκής Ενότητας», Α΄Πειραιά στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

1. ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
2. ΜΕΛΙΟΣ ΖΩΗΣ
3. ΧΑΝΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
4. ΡΟΔΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΙΚΑ)
5. ΚΑΛΕΙΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
6. ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ)
7. ΡΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ)
8. ΚΑΝΤΙΩΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Υποψήφιοι «Λαϊκής Ενότητας», Β΄Πειραιά στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015

1. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3. ΚΑΡΝΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
4. ΣΥΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
5. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΥΛΑ)
7. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8. ΨΩΜΑ ΜΑΡΙΑ
9. ΓΡΗΓΟΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΙΝΑ)
10. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
11. ΜΑΚΡΕΝΟΓΛΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΣ

Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ, Α΄Πειραιά & Β΄ Πειραιά


Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ, Α΄ Πειραιά στις εκλογες Σεπτεμβρίου 2015

1 Δριτσας Θεοδωρος
2 Σταματακη Ελενη
3 Δουζίνας Κων/νος
4 Γεννια Γεωργια
5 Γεωργοπουλος Παναγιωτης (Παναγος)
6 Νικολαράκη Ζαμπια
7 Τριανταφύλλου Παύλος
8 Καλαποθαράκος Νικόλας


Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ, Β΄ Πειραιά στις εκλογες Σεπτεμβρίου 2015

1 Βίτσας Δημήτρης
2 Κασιματη Ειρηνη (Νινα)
3 Καρακωστα Ευαγγελια (Ευη)
4 Βαμβακα Ευγενια (Τζενη)
5 Κυλακου Αικατερινη (Καιτη)
6 Λαζαριδης Αθανασιος
7 Σταυρόπουλος Βασίλειος
8 Ραπανάκης Σπύρος
9 Αλεβιζόπουλος Γεωργιος
10 Δημητρίου Γεώργιος
11 Μαήλλη-Λιμναίου Άννη

1.9.15

θυμήσου, Σεπτέμβρη σου 'χα πει πως σ'αγαπώ...

Θυμήσου το Σεπτέμβρη - Έλλη Λαμπέτη

Ένας μικρός γλυκός παλιός Σεπτέμβρης

Ένας μικρός γλυκός παλιός Σεπτέμβρης-Παντ. Θαλασσινός

Κάθε Σεπτέμβρη

Σεπτέμβριος

Σεπτέμβριος -- Ορφέας Περίδης