28.1.16

Άλλα πλοία να αγαπιόμαστε

Έως τώρα, οι ναυτικοί - τα πλοία, δεν απεργούσαν Παρασκευή και Κυριακή επίσης κι ο Θεός μαζί με την ΕΜΥ έκαναν το θαύμα του και δεν είχαμε ποτέ μποφόρ και απαγορευτικό απόπλου λόγω καιρού τέτοιες μέρες!!!!
Έτσι λοιπόν τα πλοία δούλευαν τις "καλές μέρες" και τις κακές είτε απεργούσαν εξοικονομώντας μισθούς και καύσιμα είτε ξεμέναν στο λιμάνι λόγω καιρού για την "ασφάλεια του πολίτη" κι έτσι πάλι εξοικονομούν κάυσιμα.... οι ταξιώτες ,η ικαοί αν καλύψουν αυτές τις αποστάσεις κολυμπόντας συνοστιζόνται την επομένη με μαζί με τους υπόλοιπους στο ίδιο πλοίο άλλη μέρα...

Μήπως πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου οι ναυτικοί να φερθούν με την ίδια σοβαρότητα που δείχναν τόσα χρόσια σε πλοιοκτήτες και νησιώτες, να φερθούν και για τους ίδιους και του ναυτικό επέγγελμα;;;

Μήπως έφτασε η ώρα να δούμε απεργία ναυτικών μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλαδή;;;

Η τελευταία απεργία τους λήγει σήμερα και εξοικονόμησε χρήματα για διάφορους αλλά δεν κατέσετι ικανή να καταδείξει αυτά που έπρεπε: "Απεργία, Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία που την απαρτίζουν αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 4 Φεβρουαρίου, με προοπτική κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους κατά τη διάρκεια κατάθεσης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.