6.2.08

Έκαναν τις πλατείες parking των ΙΧ τους!!!

Ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ παρκάρει μόνιμα μέσα σε πλατεία. Η θέση του μάλλον του επιτρέπει να μην τον γράφουν αλλά κι αν τον γράψουν αυτός τσακ! την σβήνει.
Τώρα σοβαρά, πιστεύεις Αντιδήμαρχε ότι σε ψήφισε έστω και ένας Κορυδαλλιώτης για να συμπεριφέρεσαι έτσι;

Δεν σου έφτανε όπως το έκανες τόσα χρόνια; ήθελες και καλύτερη ράμπα; Τα μηχανάκια αν κτυπήσουν με αυτό που βάλατε καπάκι στην στροφή δεν σε νοίαζει;
Την πίσσα Λιάκο ποιος την έβαλε στις 04/02/2008 κι έφτιαξε καλύτερη τη ράμπα «σου»; Πουλάνε πίσσα εδώ κοντά και δεν το ξέρουμε; Λιάκο χρησιμοποίησες εργάτες και υλικά του Δήμου για ιδιωτικό και μη νόμιμο σκοπό; Ποιας υπηρεσίας όχημα και εργάτες χρησιμοποίησες;
Κάτι τέτοιες συμπεριφορές αφήνουν κουσούρια, δημιουργούν κακό προηγούμενο και χειρότερη συνέχεια. Υπάρχει και ένα καλό σε τέτοιες καταστάσεις: δείχνει ο καθένας μας τι άνθρωπος είναι και πως λειτουργεί με έργα κι όχι με λόγια. Λιάκο δεν είναι ούτε η πρώτη κοτσάνα σου αλλά ούτε και η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος προσπαθεί να μαζέψει σπασμένα σου. Καλύτερα θα έλεγα να φρόντησεις από μόνος να ξηλώσεις άμεσα τις πίσσες από τη πλατεία και να παρκάρεις όπως όλοι μας. Σε τρία χρόνια έχει πάλι εκλογές. Αν τώρα από όλα αυτά το μόνο που νιώθεις είναι να θίγεσαι μπορείς να πας στην Εισαγγελία Πειραιά και να πάρεις παραγγελία για δυσφήμιση.
Υ.Γ.1 μην κάνεις κι εσύ σαν αυτούς του Δήμου Αμαρουσίου που προσπαθούν να βρουν ποίοι είναι οι διαχειριστές του PRESS-GR με hacker και πανεπιστημιακούς, γιατί απλά θα φας κι εσύ πόρτα!!!
Υ.Γ.2 θα πρότεινα να μετονομάσουμε την πλατεία σε πλατεία Αντιδημάρχου Κοσμίδη Ηλία.