7.5.08

Κατάσταση απελπιστική αλλά όχι σοβαρή στον Δήμο Κορυδαλλού.


Όπου φιέστα και χαρά κι ο Δήμος πρώτος!!! Την ίδια στιγμή που η ΔΕΗ οργιάζει με έργα επέκτασης του υποσταθμού της στον Κορυδαλλό ο Δήμος μας προσκαλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση κατά του σταθμού!!! Δήμαρχε, κατά την διάρκεια των τελευταίων έργων που διενεργεί η ΔΕΗ (ακόμη και τώρα) με πλήρη ανοχή αν όχι βοήθεια, εξαφανίστηκαν αρκετά δέντρα από πεζοδρόμια του Κορυδαλλού.
Σου λέει κάτι αυτό; Μήπως ξέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου γι αυτό;

Την Πέμπτη που θα συγκεντρωθούμε, περιμένουμε να ακούσουμε τι έχεις να μας πεις γι’ αυτό. Με την ευκαιρία αν θες να μας πεις και ποιος ήταν αυτός, από τον Δήμο, που υπέγραψε για να γίνει το συγκεκριμένο έργο; Έτσι για να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν.

Υ.Γ.1 Είμαι καλός μαζί σου ρε μπαγάσα, σε συμπαθώ. Έχεις λοιπόν μεθαύριο μια καλή ευκαιρία να πεις ο ίδιος κάποια πράγματα, ξέρεις, οι δημότες χαίρονται να μαθαίνουν την αλήθεια από τον Άρχοντα της πόλης κι όχι από δω κι από κει.

Υ.Γ.2 Τα «θερμοκήπια» που κατασκευάστηκαν επί Αντιδημαρχίας σου Δήμαρχε στην Πλατεία Ελευθερίας είναι κι αυτά παράνομα όπως καλύτερα ξέρεις. Πότε με το καλό θα τα ξηλώσουμε; Α! με την ευκαιρία να σου πω ακούγεται πως κατασκευάστηκε κι μία επιπλέον ακόμη τέτοια παράνομη κατασκευή πάνω στην Πλατεία Ελευθερίας και μιας άλλης έγινε μετακόμιση. Κάτι αλήτες λένε πως και για στις δύο παράνομες αυτές ενέργειες βρίσκονται από πίσω δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κορυδαλλού . . .